Dna tv päivitys

Onko tosiaan niin että päivityksen jälkeen ei reaaliaikaisen katselun pause ( time shift) enää toimi?

Kommentit

• Moi! Hubin kovalevy ei tue timeshiftiä (aikasiirtoa), eli tämä ominaisuus ei ainakaan toistaiseksi ole käytössä.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Miksi se toimi aikasemmin?
    Petri
  • haha, tohon et saa vastausta denarilta.
    vastaan niiden puolesta - koska ne ei osaa. helmikuun julkistuksesta asti ollu obsolete-tilassa
    pablo
  • En viitsinyt ensiksi tähän mitään kirjoittaa, kun odottelin DNA:n vastausta. Tuo Petrin kysymys on juuri se mitä normaaliasiakas miettii asiasta.

Siihen ei vaan kertakaikkiaan ole mitään järkevää vastausta, ei kukaan pysty ymmärtämään miten DNA oikein toimii näissä hommissa. Täysin järjenvastaista toimintaa, eivätkä edes yritä kertoa näköjään mitään selitystä asialle.
    JJJ
  • Niin vähän oletinkin, alusta saakka melko moni asia ei ole mennyt oikein putkeen..
    Petri
  • Voisiko saada päivitettyä takaspäin? Kovalevyn käyttö ei enää onnistu. Ei pausea, ei maksukanavien tallennusta eli ne miksi mulla se on!
    Junnu