Dna tv.-palvelun sopimuksen irtisanominen

Hei
Sain vastauksen chatissa,että voin sanoa irti tv..sopimuksemme. vaikka 14vrk.tta jo mennyt, on poikkeustapaus

Eli mihin osoitteeseen tällöin lähetetään laitteet? Ja mitä saatteeksi, että tiedätte keneltä laitteet on 😀

Tämän osoitteen, mihin laitepalautukset lähetetään, voisi mielestäni laittaa tähän yleiselle,, koska teidän as.palveluunne ei tahdo päästä.

uusikäyttäjä Ilmoita asiaton sisältö