DNA-TV -palvelut Hubin kautta

Miksi Hubin kautta ei saa samoja palveluja kuin PC:n ja selaimen kautta ? Ongelmaksi on selitetty tuessa että jos on TV-kortti josta kaapeli-TV:n maksukanavat näkyy, niin ei saa niitä näkyville Hubissa. En ymmärrä logiikkaa. Mikä tekee Hubista vastaanottimena erilaisen kuin esim. kännykkä + DNA-TV-applikaatio.??
PR

Kommentit

 • No saahan sillä samat palvelut ja vielä enemmänkin esim. IPTV-kanavia, kun tietokoneella tai kännykkä appilla näkyy suoria kanavia.

  Sitä maksukorttia sinne ei voi tunkea, vaan ne palvelut pitää tilata sille hubille suoraan ja toimii lisäksi samalla sitten tietokoneella ja kännykällä DNA TV samallalailla kun tähänkin asti.

  En oikein ymmärrä ongelmaa, enkä asiakaspalvelun selitystäkään sen enempää.
  Pena
 • Kysymys oli tapauksesta jossa on TV-kortti ja kortinlukija TV:ssä. Maksukanavia et saa kuitenkaan Hubin kautta. Kännykkään kyllä ja PC:n selaimeen. Jouduin lobettamaan Hubin palvelut kun sieltä näkee vain vapaita kanavia. Hubissa eri käyttäjätunnus kuin muualla. Käyttäjätunnusta ei voi vaihtaa.

  PR
 • Voi vaihtaa käyttäjätunnuksen, mutta se tapahtuu DNA:n kautta. Eli siis liittää omaan tiliin hubin kuin hubin, mutta se vaatii tilauksen jokatapauksessa erikseen hubille, (perus DNA TV:tä siihen ei voi liittää).

  Ja juu noin ei toimi, ettei ole tilausta Hubille erikseen. Android TV:lle ei ole DNA TV-sovellusta julkaistu, joten se syynä. Tai siis oikeasti raha, että haluavat myydä palvelua hubille eriukseen.

  Ainakin ennen sai hubille otettua rinnaiseksi myös TV-kortin, joten sitä kannattaa kysyä. Sillon toimii hubilla ja kortilla maksukanavat.
  Pena
 • Teknisestä tuesta ilmoittivat ettei samalle tunnukselle voi laittaa Hubia ja TV-kortin kanavia. Ihmettelen yhä suuresti. Aika tyhmä homma koska Hubin DNA-TV maksoi toimimattomanakin pelkillä vapailla kanavilla 11 Eur./kk.  Sillä rahalla käytännossä sai vain vapaat kanavat jotka muutenkin näkyy suoraan TV:stä. Uskon että tässä on DNA:lla joku kämmi/ tyhmyys speksauksissa
  .
  PR
 • Kyllä pitäisi periaatteessa saada maksukanavat sekä Hubiin että kortille, eli luultavasti siellä on joku tumpelo ollut vastaamassa sulle asiasta. Tiedän tapauksia että on samalla asiakkaalla sekä Hubissa maksukanavat että kortilla maksukanavia, ei tietenkään samalla maksulla vaan kummastakin menee maksut erikseen. Mutta olisi kumma jos tämä systeemi olisi muutettu, ja Dnalle ei muka raha kelpaisi.
  Jari
 • Itselläni oli hubi ja 3 tv korttia ja kaikissa samat kanavat. Myyjä väitti hubia ottaessani että kortit pitää lopettaa. Kun sanoin etten sitten ota hubia, muuttui tilanne ja kortit voivatkin olla rinnalla.
  Tomppa

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.