Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Dna TV pätkii

Hei.

Ei toimi DNA TV kovin hyvin tällä hetkellä. Lähetys pätkii ja katkeaa välissä kokinaan. Virheilmoitukseksi se ilmoittaa "The live stream is either down or has ended" ja sen jälkeen "Lähetystä ei voida toistaa". 

Testattu on sekä Edgelle että Chromella. Molemmilla samat ongelmat. Ja nettiyhteydessä ei ole vikaa, downloadit yli 40 Mbps.

Kommentit

 • Sama juttu koko f1 lähetyksen ajan, todella ärsyttävää.
 • Aivan sama ongelma, toistuvasti   "The live stream is either down or has ended" koko lähetyksen ajan, ja jatkuvaa palvelun uudelleenkäynnistystä joutui tekemään.
  F1 kisan puolessa välissä huomattiin sattumalta että CMORE kanavat ovat tänään vapaasti katsottavissa ja yllätys yllätys - täydellinen lähetys!

  Minkä vuoksi DNA sivuilla ei ole mainintaa häiriöstä jos se kerran on tiedossa - katsojat yrittävät koko lähetyksen ajan selvitellä olematonta ongelmaa omassa laitteessaan. Olisitte edes vinkanneet tuosta CMOREsta!
  Todella pettynyt maksulliseen palveluunne...
 • F1-lähetys pätki ihan koko kisan ajan muutaman minuutin välein, todella ärsyttävää. Aivan sama ongelma ja viestit kuin nimimerkillä "Sisko". Kisaa edeltävä lähetys sekä jälkilähetykset toimivat ongelmitta, eli aika selkeästi kyse oli liian suuresta katsojamäärästä / kuormituksesta, joka olisi pitänyt huomioida palvelussa. Maksullisen palvelun tulisi toimia paremmin.
 • Hei! Pahoittelut ongelmista F1 lähetyksen aikana, onko ongelma vielä ajankohtainen vai onko tämä jo korjautunut?
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Kuten Tommikin jo yllä totesi, ongelmia esiintyi ainoastaan F1-kisan aikana - jälkilähetys toimi moitteetta. Toivottavasti pystytte paikallistamaan vian ja korjaamaan sen (lisäämään kapasiteettia?), sillä eihän tällaisesta tee mieli maksaa. 
 • Tv pätkii. Varsinkin animal planet. Tänään. Klo 03:20 täys jumitus. Kun lähetyksen ottaa uusiksi hetken näkyy. Sitten tekstitys muuttuu ulkolaiseksi tai häviää vallan. Eipä c more max kanavassakaan ollut kehumista. Pätki kun katselin formulan aika ajoja. Luulidi että dna olisi saanut jo ongelmat korjattua. Mutta olrn näemmä vää?rässä.

  Tv kstselen tirtokonrrlla ein 10 ksikki kunnossa. Kone riittävän tehokad, ja laajsksistassa riittää tehoa. Vika dna päässä.

  Toivon järkevää vastausta.
 • Mulla ei ole ikinä ollut eri käyttöpaikoissa pätkimisongelmia. Jos käyttää aina samassa paikassa, niin syytä olisi kokeilla toisella liittymällä myös, jotta saa poissuljettua yhteysvian. Ja sen lisäksi eri laitteella samalla liittymällä ja eri liittymällä. Usein voi myös olla, että juuri omassa käyttöpaikassa on liikaa liikennettä esim. F1-ruuhka-aikaan. Mitään tehojahan DNA TVn käyttö ei koneelta käytännössä vaadi.
  Vika tosin voi olla myös DNA TVssä, mutta ainoastaan kaikki esteet poissulkemalla pääsee asian ytimeen.
 • paolo
  Vähän vaikea vaihtaa kiinteää nettiä. Ja kun on yhdet dna tunnukset, ei niitäkään voi vaihtaa. Kaikki tarkistanut. piuhat, reitittimet yms. Anroid laitteessakin sama ongelma. Muuten käyttäisin anroidia, mutta kun ei ole tarpeeksi iso näyttö.
  Eikä saa kytkettyä tv:seen.
  tietokone kytketty hdmi johdolla. Johdonkin uusin, mutta ei se auttanut. Joten vika edelleen dna-tv. Ne tietää vian, mutta eivät vaivaudu korjaamaan sitä. sen käsityksen sain kun edellisten formulakisojen aikana oli ongelmia, ja valitin.
  siinä yhteenvetona, lopputulos. Laittaisin sateliitin heti, mikäli se olisi mahdollista, vaan ei. Taloyhtiö kieltää sen.
 • "Muuten käyttäisin anroidia, mutta kun ei ole tarpeeksi iso näyttö.
  Eikä saa kytkettyä tv:seen."


  Osta jari Chromecast, 39e sijoituksella säästää suurimmat vitutukset näissä tietokoneelta -> TV:lle säädöissä. ainoa laite mielestäni, jossa ei ihmeempiä ongelmia ole ollut. Omat pinet ongelmat tässäkin, jos ei ole erillistä puhelinta tai tablettia ohjaamassa ja käyttäjiä on useampi (puhut puhelimessa, niin kanavia ei voi vaihtaa, tai että joku jää katsomaan tv:tä ja itse viet puhelimen mukanasi pois.).

  Dna voisi tosin toki parantaa palveluaan, mutta hermot on riekalaina jos sitä jää odottamaan...
 • Mistään kiinteän netin vaihdosta ei ole kyse, vaan testaat jollain muulla ratkaisulla (mokkula, luuri etc.). Tosin ihan aitoa halua ei näytä olevan asian selvittämiseen - joten minä lopetan tähän eli over and out.
 • Dna tv toiminut vuosia hyvin. Nyt pätkinyt reilun vkon kokoajan. Missä vika?
 • nyt 15 minuuttia koitettu katsoa ja neljä ja puoli minuuttia filmi edennyt Mainiota ja aiemmin on toiminut kuitenkin hyvin viime aikoina ollut jatkuvasti tällaista
 • Ei auttanut päivitfs
 • JJJN 
  Miksi maksaa noin 40, olemattomasta laitteesta, kun saa katsottua ilam sitäkin.

  Ja mitä tulee tietokoneeseen, ei mun mitään oo tarvinnu säätää, hidmi johto tietokoneeseen, toinen pää tv:n hidmi porttiin, ja toimii. Tv on näyttöpäätteenä, ja hyvin toimii, kaikki muut nettipalvelut paitsi dna:tv, mikä pätkii aina välillä.

  Ja kuten jo monia kertoja kirjoittanut, tässä ja muissakin viestiketjuissa, laitteet ovat kunnossa, Myös anroid tabletilla tämä tökkiminen. Ei auta oliko mikä tahansa laite, sama jatkuu. Eikä ongelma ratkea vaikka kokeilin mobiili kaistaa. (Sinne meni 20 hukkaa dna prepeid) Huawei mokkula, uusin, mitä elisa myy. hinta oli noin 60.
  ongelma dna:n päässä. Jostakin syystä he eivät korjaa vikaa. Tiedostavat sen, mutta eivät korjaa.

  Tämä dna:lle tiedoksi
 • "Miksi maksaa noin 40, olemattomasta laitteesta, kun saa katsottua ilam sitäkin." 

  Kerroit että käyttäisit androidia, mutta liianpieni ruutu, joten totesin vain halvan konstin päästä yli tuosta ongelmasta (ehkä). DNA TV Chromecastilla kun toimii ihan erilailla kuin selaimella. Ilman sitäkin toki pärjää, mutta itsellä ei hermot kestä, siksi 40e on hyvin halpa sijoitus.

  Tietokone itselläkin HDMI:llä kiinni vahvistimessa, mutta en pysty katsomaan suoria lähetyksiä nettiselaimen kautta (paskalaatuisista tallenteista puhumattakaan). Kuva häntii ja päivittyy liian hitaasti omaan silmään. Jollekkin voisi kelvata, kun ei se usein pätki varsinaisesti, mutta ei ole kivaa katsottavaakaan. Tälläinen se on ollut itsellä ainakin 5 eri kokoonpanolla, joten tuskin odotettavissa mitään korjausta asiaan. kuvanlaatukaan kun ei ole tätäpäivää.

  Formulat (ja leffat) voi onneksi katsoa nykyään Cmoren sovelluksesta (chromecastilla), jossa kuvanlaatu on hyvä (äänet tosin vain 2 kanavaisia.) Helpoin nekin on silti katsoa antenninkautta kortilla...
 • DNA TV:n Viasat -ohjemakirjastoon ei pysty tällä hetkellä kirjautumaan. Tulee aina sama virheilmoitus: "Istunto on vanhentunut. Ole hyvä ja kIrjaudu uudelleen."


 • Vika on ollut päällä jo maaliskuun lopusta - korjaus muka meneillään....
 • JJJN 
  Idea ei huono, en siksi tyrmää. Kyse vain rahasta. Turhan laitteeseen sijoittamisesta, millä ei tee mitään. Miksi hankkia semmoista laitetta, mikä vaatii mobili yhteyden, kun on kiinteä kaista. Jos laitteita ei saa kiinteään kaistaan jätän ne muittamutkitta ottamatta, varsinkin kun en tarvi.

  Ja anroidista, sen verta, ettei se kuvan pätkiminen johdu laitteesta, eikä netistä, se on DNA:n vika. (ainakin mun kohdalla) Muista en osaa sanoa.

  Sanoisinko tuosta sun ongelmasta, joko sulla viallinen hdmi johto, tai liian vanha tv.(itsellä kuva nyki kaikilla mahdollisilla toistoilla, jopa dvd:tä katsoessa, vaihdoin hdmi johdon, ja ongelma ratkesi)  Mulla pätkiminen on lähetyksessä. (100hz tv) kuvanlaatu hyvä. Pätkiminen vain aika-ajoin häiritsee.
  Mitä tulee antenni tv korttiin, Dna ei suostu myymään korttia, vaikka boksissa kanavat näkyy. Boksi tukee teräväpiirto tekniikkaa, samoin kun tv.
  eli DNA: Korjaa vika. Äläkä vaan puhu, että korjaatte.

  Tiedoksi DNA:

  Onneksi kuluttaja-asiamies puuttui tilanteeseen, selvitys käynnissä, miten hyvitykset menee, joko hyvitystä tai jotakin muuta etua. Kuluttaja-asiamies on antanut lausunnon dna:lle tv läähetysten näyttämisestä, internet verkon kautta, toteamuksella, että kuva pätkii vaikka olisi tehokkaat vastaanottimet, kuten hyvä tietokone, ja hyvä internet yhteys.

  Lisäksi tarkastelussa on mobili ja kaapeliverkko. (ne ei mua koske) asialle on tulossa piste, eli luultavasti, alustavien tietojen mukaan, reklamaation tehneet asiakkaat ovat oikeutettuja hyvitykseen sillä aikavälillä kun lähetyksiä ei voi vastaanottaa, jotka on dna:n ongelma. Kuluttajan omia vikoja he ei korvaa, (eli jos ei ole asianmukaiset laitteet, ei kannata huudella, että dna:ssa vikaa.

  näin pähkinänkuoressa. Lopullisen vastauksen ja kirjallisen vastineen saaminen voi kestää jonkin aikaa. Mutta jos on onge3lmia, eikä näy, ja pökkii, eikä oo omissa laitteissa vikaa, tehkää reklamaatio dna:lle. Kopio reklamaatiosta, sekä vastauksesta, kuluttaja asiamiehelle. Tämä ratkaisee loppukädessä oletko oikeutettu hyvitykseen.
 • Ei se Chomecast tartte mitään mobiiliyhteyttä. kiinteään sen saa kiinni ihan normaalisti wlanilla tai ultra version myös kaapelilla.

  No mutta ei se auta sua kyllä tuohon tökkimisongelmaan, ei tuo itsellä normaalisti töki ja katkeile (tosin surkean kuvanlaadun takia en juurikaan käytä koko DNA TV:tä (tietokoneella tai appinakaan.). Kuvan häntiminen johtuu varmaan tuosta älyttömästä kuvanpakkaamisesta ja kun sen laittaa 55 tai 65" TV ruudulle, niin morjens.

  Testasin tuossa tunnin verran suoraa lähetystä chromecastin kautta, eikä tökkinyt kertaakaan, joten kyllä sulla jotain vikaa siellä on. Silmät vaan kärsii järjettömän huonosta kuvasta 😀

  Sellanen tuli vielä mieleen että windows 10 koneella saattaa kyllä suoratoisto pätkiä, kun saattaa päivitellä milloin sattuu ja mitä sattuu ja vetää netin polvilleen (jos ei nyt ole mitään gigasta kuitua). tästä tuskin on kyse, mutta kun päivityksiin ei voi vaikuttaa ja itsellänikin 3 konetta on wlanissa (ja 22 muuta laitetta 4G perässä:) ), niin usein jostain näistä windows koneista löytyy syy.

  Sinuna ottaisin sen TV-kortin johonkin toiseen osoitteeseen, jos eivät kertakaikiaan suostu sitä myymään sulle, kuulostaa kyllä oudolta. No ehkä se asiasi menee eteenpäin tuota vaikeampaa kautta lopulta...
 • Palataan taas sen verran maanpinnalle, että tuo DNA TV kun chromecastilla pyöritti pari tuntia suoraa lähetystä, niin oli jossain vaiheessa katkennut yhteys puhelimeen ja kuva kyllä pyöri, ei vaan voinut ohjata puhelimella ollenkaan. Ei yhdistänyt uudelleen millään sovelluksella joten ei auttanut kun käynnistää uudestaan Chromecast.

  Ei vaan ole vaihtoehto tämäkään antennille. (muut vielä surkeampia keksintöjä.)
 • JJJN 
  No jos non iso tv, ei varmasti mikään netistä toistettu softa näytä hyvälle, ainakaan suoratoisto. Niillä niin surkeet yhteydet. Ja itä hitaampi netti, sen surkeempi kuvanlaatu. tosin dna:n tapauksessa tämä johtuu siitä, etteivät siirrä perempaa dataa verkkoon.
  Olen kyllä ottanut huomioon tuon päivitys mahdollisen, mikä suo kaistaa, mutta ei se jatkuvasti päivityksiä tee, se totta että 10 asentaa päivitykset kyselemättä mitä just konella teet. bootti tulee vaikka mitä teet.
  tarkistin kanssa just näytönöhjaimen (n vidia) se päivitykset kunnossa, ja pitäisi olla senverta tehokas että toistaa.
  Jännää kun olen nyt verrannut, muut netti tv palvelut toimivat ongelmitta, ja tökkimättä, vaan ei dna.
  kaikki on siis kohtuu kunnossa tv:n ja tietokoneen ja netin osalta. Ainut asia mikä on, dna:n ongelma, tyydyttää asiakkaan tarpeita. Eli lähettää häiriötöntä dataa verkkoon.
  Joskus lähetys katkeaa tykkänään, ei auta kun käynnistää kanava uudelleen. Mutta nyppimistä ja nykimistä se pitää eniten.
  kuten todettua tablet anroidilla sama ongelma, eikä ole halpa lelu. Senverta potkua, että riittä niin pelaamiseen kun tv:n katsomiseenkin.
  ainut mikä tässä yhtälössä on muuttuja, on gna:n tv palvelut. Eikä ne kovin kehuttavia ole muillakaan tv operaattoreilla. (Elisa tai telia) mistä nämä viat sitten johtuneekaan. Onko suomessa liian heikko netti tmsv. Ongelma, tiedä en.

  DNA:
  Joko vihdoin voisit vastata, va kertoa, onko viat korjattu. Ellei, niin haluan kuulla, mikä vika, ja miksi ei korjata.
 • Edelleenkään et saa täältä virallista tai tyydyttävää vastausta, koska
  a) ei ole virallisen virallinen tukimuoto
  b) asiakastietosi eivät ole oletettavan vastaajan tiedossa.
 • On tää nyt huvittavaa kun taas katsellut kaiken Maailman suoratoisto palveluita pidemmän aikaa ja palaa Dna TV : n pariin niin vieläkin tämä pätkii...Ihan käsittämätöntä . Välillä toimiin ihan hyvin mutta viikon aikan tulee kyllä monta katkoa...Taso on suunnilleen sama kun katson jotain epämäärästä striimiä Netistä...
 • Olis varmaan tuolla toisaalla pitänyt mainita Viasatista, että niiden kanavat vasta pätkiikin DNA TVssä verrattuna muuhun sekä kuvanlaatu voi olla ihan mitä vaan. Tosin muuta ei ole tullut käytettyä herran aikoihin.
 • *muihin kanaviin verrattuna siis.
  *muita kanavia siis.
 • Joo oon luovuttanut sporttilähetysten katsomisen kokonaan Dna Tv : n osalta , liian rasittavaa puuhaa . Olikohan pari vuotta sitten enkä kokeile uudelleen 😃


 • miksi dna tv pätkii joka päivä kymmeniä kertoja vaikka on jumalainen valokuitu
 • Vaihdoimme Telian hitaamman laajakaistan, DNA valokuituun. Tilanne on nyt se, että kuva pätkii kokoajan ja ilmoittaa hitaasta nettiyhteydestä, jota aiemmin ei ollut. Lisäksi olen joutunut vaihtamaan oman kännykän nettiin (Telia)jotta saanut työneuvottelut esim. Skypen kautta tehtyä.
 • DNAn piti jo viime vuoden vaihteessa tjsp. vaihtaa iptv-kanavien yms. reititystä. Kyselin tätä, koska Liigan katselussa saattoi olla jopa 10min viive reaaliaikaan.
  Väitän, että pätkimiset ja nykimiset johtuu kaikki, jostain matkan varrella olevasta teknisestä ratkaisusta, eikä ollenkaan asiakkaan päästä. Tosin mahdolliset asiakkaan ongelmat lisäävät tietysti ongelmaa.
 • Eilen illalla DNA TV lukittui kahdesti kesken ohjelmien. Tämä ongelma on Helsingin keskustassa. Tulee lukemaan teksti..AUTS, verkkoyhteytesi (Valokuitu)takkuilee jne. Sunnuntai illan aikan jouduin kaksi kertaa puuttaamaan HUB:n.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.