Dna TV plugin ei ole asennettu. Videovuokraamo ei toimi Chromessa...

Hei!

Vuokrasin elokuvan Dna TV videovuokraamosta ja yritin katsoa sitä tietokoneella.

Dna Tv kehoitti asentamaan laajennuksen selaimeeni ja asensin sen.

Yritin uudestaan katsoa elokuvaa, mutta Dna Tv edelleen kehoittaa asentamaan lisäosan vaikka olen asentanut sen jo.

sen jälkeen:
-Poistin selaushistorian
-poistin laajennuksen
-tarkistin chromen ja on viimeisin päivitys
-päivitin javan
- varmistin että Avast virustorjunta ohjelma ei blokkaa sitä.

Yritin uudestaan katsoa vuokraamaani elokuvaa. Ei onnistu. Dna Tv ei tunnista omaa plug in laajennusosaansa vaikka se on asennettu ja varmistettu että se on käytössä.

Olen nyt joutunut tuottamaan pettymyksen 3 vuotiaalle tyttärelleni, kun Postimies pate elokuvaa hän ei pääsekkään katsomaan.

Minulta löytyy myös chromecast jonka kautta voisin peilata elokuvan. Milloin tuki peilaukselle tulee videovuokraamoon? Kännykän näytöltä ei elokuvakokemus ole kummoinen... Toimisi nyt edes tietokoneella että hän pystyisi sitä hieman isommalta ruudulta katsomaan.

Mikä avuksi?
Esa Repo Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Yritin vielä vaimon iphone 5 puhelimella ja sen kaapelilla liittää DnaTv sovellusta suoraan telvisioon HDMI kaapelin kautta.

-Sovellus näkyy ja toimii.

-Suorat lähetykset näkyvät.

-Tallenteet näkyvät hyvin.

Koettaessani videovuokraamoa ja elokuvaa saan seuraavan virheilmoituksen:

" Toistovirhe. Toistossa tapahtui virhe. Virhekoodi: 82000008/42/FFFFFFFF "

Sovellus on päivitetty appstoressa.

Ainoa keino on nyt katsoa elokuva pieneltä ruudulta suoraan puhelimesta.
    Esa Repo
  • Jotain suojausjuttuja, että vuokraamoa ei voi ipuhelimen kaapelilla katsoa TV:stä tai chromecastilla. Samoin tuo selaimen toimivuus on mitä sattuu. Kannattaa käyttää muita vuokraamoja, tämä on ihan susi ollut aina.
    JJJN
  • Vuokraamo vaatii sekä lisäosan ja laajennuksen
    Sami S
  • Hei Esa!

Muistelisin että Avastin kanssa itselläkin oli ongelmia lisäosan kanssa, jossa Avast jatkuvasti laittoi lisäosan karanteeniin vaikka tämän salli ja poisti karanteenista. Varmista siis ettei tämä DNA TV:n lisäosa ole karanteenissa ns. false-positivena
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Näköjään yhtä surkea palvelu tämä DNA TV kuin Telia TV tjsp. Chrome extension pitää ladata, ja sen tekee, mutta silti ei toimi Vuokraamon elokuvat. Onneksi on ilmainen kuponki jolla olisin elokuvan katsonut, nyt jää leffa katsomatta. Tietää pysyä erossa näistä surkeista palveluista, joita ei osata tehdä toimiviksi edes IT ammattilaiselle.
    Jukka
  • Chrome laajennus ja sen jälkeen vielä asentaa windows lisäohjelma. Sen jälkeen pitäisi toimia. Sanon pitäisi, kun eilen meni 30 minuuttia poistamisia ja uudelleen asennuksia. Trailereilla voi kokeilla, että lähtee pyörimään.
    Sami S
  • Kannattaa katsoa, ettei virustorjunta ole laittanut tiedostoa karanteeniin
    Sami S