DNA TV selaimessa ei toimi.

Jo jokin aika sitten, DNA TV:n selainversio on alkanut jumiutumaan. ( ehkä 1-2kk)
Ei anna tehdä mitään.
Kokeilin Safari, Puffin  ja Google selaimilla. Laite iPad.
(APP toimii normaalisti).
Laite on päivitetty (viimeksi eilen, 12.1.1)

Kuvassa näkyy tilanne. 2 nappia on yhtäaikaa päällä (punainen), niin ei pysty tekemään mitään. Ei edes kirjaudu.

-Selain on kätevä, kun tallennustila alkaa täyttyä, niin siinä on fiksu kopioiden poisto. (paitsi, jos ohjelman tiedot on kirjoitettu eri tavalla)
Tätä ominaisuutta ei ole APP versiossa. (Kehitysidea, vink)

Kommentit

• Ei ole iPadillä mikään kauhean stabiili tuo selainversio, suosittelisin käyttämään äppiä. Jos tarviit käydä selainversiossa, kokeile tietokoneella.