DNA TV selaimessa ei toimi.

Jo jokin aika sitten, DNA TV:n selainversio on alkanut jumiutumaan. ( ehkä 1-2kk)
Ei anna tehdä mitään.
Kokeilin Safari, Puffin  ja Google selaimilla. Laite iPad.
(APP toimii normaalisti).
Laite on päivitetty (viimeksi eilen, 12.1.1)

Kuvassa näkyy tilanne. 2 nappia on yhtäaikaa päällä (punainen), niin ei pysty tekemään mitään. Ei edes kirjaudu.

-Selain on kätevä, kun tallennustila alkaa täyttyä, niin siinä on fiksu kopioiden poisto. (paitsi, jos ohjelman tiedot on kirjoitettu eri tavalla)
Tätä ominaisuutta ei ole APP versiossa. (Kehitysidea, vink)

dapi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Ei ole iPadillä mikään kauhean stabiili tuo selainversio, suosittelisin käyttämään äppiä. Jos tarviit käydä selainversiossa, kokeile tietokoneella.
    Jotain