Dna Tv tallenteet eivät aukea selaimella

Tallenteet eivät aukea selaimella. Kokeiltu firefox, chrome ja edge. Tyhjennetty välimuisti ja sivuhistoria. Kirjauduttu ulos ja takas sisään. Kokeiltu toisella tietokoneella. Ei vaan tallenteet aukea. Kaikki muu toimii selain versiolla normaalisti eli pystyn laittamaan tallennussääntöihin ohjelmia tallennukseen, katsomaan suoria lähetyksiä. Puhelimella DNA TV toimii moitteetta, ongelma on siis tuossa selain versiossa.
Marko

Kommentit

• Lisäys, että puhelimen dna tv appillä siis toimii moitteetta.

Marko
  • Toimiiko jos avaat tallenteen uuteen tabiin?
    Tero
  • No näköjään toimii, aika erikoista. Mistä lie sit johtuu ettei suostu avaamaan suoraan niinku ennen on toiminu. Kiitos.
    Marko
  • Meillä on sama juttu menossa. Aika varmasti DNA:lla on saatu selainversion tallenteiden katselussa jotain rikki noin viikon sisään.
    Tero
  • Okei, hyvä etten oo ainoa. Toivotaan että ottavat kopin ja korjaavat ton nopeesti👍
    Marko
  • Hei!

Kyseessä on yleinen vika jonka takia tallenteet eivät toimi tällä hetkellä selaimella. DNA TV Hubin ja DNA TV -sovelluksen kautta tallenteet toimivat normaalisti. Vika on parhaillaan selvityksessä ja pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. Pahoittelut koituneesta haitasta!
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Hei!

Ongelma on saatu korjattua tänään keskiviikkona 7.9.
    DNA TV kehitystiimi
  • Kiitos 😀

Marko
  • Vedän tuo kiitoksen takaisin. Tallenteet kyllä aukeaa korjauksen jälkeen, mutta ruutu jää mustaksi eikä tallennus lähde ns.pyörimään. Toimii, kun avaa uuteen tabiin.
    Marko
  • Hei Marko!

Kannattaa kokeilla kirjautua ulos ja uudelleen sisään. Tämän pitäisi auttaa mikäli tallenteet eivät vielä toimi.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Selainversio ns. heitti pihalle kesken videon katselun, eli tuli kirjautumissivu eteen.
    Ja kirjautuessa herjaa väärää käyttäjätunnusta/salasanaa.
    Kokeilin pikalinkillä, ja klikatessa sähköpostissa olevaa linkkiä, tulee vain kirjautumissivu uudestaan.
    DNATV toimii edelleen normisti television kautta, mutta selaimella ei pääse sisään.

Koo
  • Minulla on sama ongelma kuin edellisellä kirjoittajalla eli en pääse kirjautumaan selaimella. Kokeilin myös sähköpostin avulla pikalinkkiä, mutta ei auta. Tv- ja puhelinversiot toimivat.
    Elina
  • Hei, sivuillamme oli lauantaina 10.9.2022 yleistä vikaa, ja kirjautumisongelma liittynee siihen. Toimiihan DNA TV -selainversio jo normaalisti?
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Ei toimi.
    Väärä käyttäjätunnus tai salasana.
    Pikalinkki vie myös vain kirjautumissivulle.

DNATV:n käyttäjätunnukseni (sähköpostiosoite) on eri kuin DNA tunnus, onko sillä merkitystä?
    En saa vaihdettua sitä DNA:n sivulta.
    Koo
  • Tällä hetkellä toimii niin että kun ensimmäistä tallennetta klikkaa pyörimään,
    se näyttää mustaa ruutua.
    Tähän F5 eli refresh ja sivusto palaa etusivulle mutta tämän jälkeen tallenteet lähtevät toistumaan ihan normaalisti.
    Jos suljet sivun, uudestaan sama homma.
    Joku tuossa istunnossa nyt mättää, ettei se toimi välittömästi.
    Ensio Käämi
  • Koo, olisitko asiakaspalveluumme yhteydessä niin päästään tarkistamaan tilauksesi, tunnuksesi ja selvittämään tilannetta tarkemmin, kiitos!

https://www.dna.fi/yhteystiedot