DNA TV Smart tvssä

Olen hankkimassa uutta 55" smart tv:tä. Missä laitteessa on selain tai apps joka tukee DNA TV:tä. Ajattelin käyttää tallenteiden cmore kirjaston katseluun. Toivoisin DNA tuelta vastausta.

Kommentit

• Helppo vastaus: Ei missään.

Cmoren sovellus taas löytyy monelle telkalle, mutta siihen ei DNA:n tunnuksilla pääse, joten tilaus pitää olla Cmorelta suoraan, että toimii.

Joku voisi kertoa, jos jolloin TV:n selaimella on saanut DNA TV:n toimimaan, vaikka tukea ei olekkaan virallisesti?
  • Samsungin 2017 smart tv:llä selainversio toimii, mutta kankeasti
  • Tuetut laitteet ja käyttöjärjestelmät löydät osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-dnatv#kayttoohje-ja-tuetut-laitteet

Hyvä vaihtoehto on hankkia Chromecast, johon suorien lähetysten lisäksi myös tallenteet ja C Moren ohjelmakirjastonkin saa peilattua.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Kiitos vastauksista.
    Virallinen vastaus lienee ettei tuettua TV:tä ole vaan edelleen tarvitaan lisähärpäkkeitä. Toivottavasti pian joku TV-valmistaja saa tehtyä mallin jossa cpu-tehoa ja kunnollinen selain.
  • Selaimella tuo toimii niin vaihtelevasti yleensäkkään. Chromella yleensä toimii. Muilla voi olla ongelmia.

Tehostakaan ei voi olla oikein kiinni, kun ei toimi xbox one x:n kään selaimella.

Chromecast on halvin tapa, mutta joskus tekisi mieli ohjata kaukosäätimellä, toi puhelimen kaivaminen mainosten kelaukseen vähän väliä on ruvennut tökkimään. Jostain syystä vanhemman 2014 Samsungin älytv:n kaukosäätimellä voi chromecastin kuvan pysäyttää ja jatkaa, mutta kelaus ei harmittavasti toimi sillä.
  • Esim. Finluxilla selaimella toimii paremmin kuin hubi. Ainut et puolet tilaukseen kuuluvasta sisällöstä ei ole käytettävissä selain tai mobiili versioissa vaikka hubi tilausta maksaisikin, joka mielestäni jokseenkin kusetusta kun esto on dna:sta lähtöisin.. esim. viihdekirjasto.
  • Xbox One selaimen uudella versiolla toimii Dna Tv jopa erittäin hyvin muutaman päivän testailun jälkeen . Cmoresta ei tosin ole tietoa miten toimii kun ei ole tilausta siitä Dna : n kautta , ehkä ens kuussa tulee kokeiltua Cmoren omaa appia tollakin selaimella
    ...Xbonen selain päivittyy Chromium pohjaseksi tässä kevään aikana joten käytettävyys vaan paranee...

• Mökillä kokeilin 50" Finluxin 4K telkalla ja sen selaimella ei kirjautuminen onnistunut ollenkaan, riippuu siis varmaan Finluxin käyttöjärjestelmästä tuo.

Xbox täytyy illalla kokeilla, kun pääsee kotiin...
  • ...en tiedä miten uusi toi selainversio on ? Mulla ei ollut n. puoleen vuoteen Xboxia käytössä ja selain on muuttunut sillä välin , näyttää nyt aika paljon Windows 10 edgeltä , ennen oli vähän 8.1 tyylinen muistaakseni . Luulisin että toikin muuttuu Chromium pohjaseks samalla kun Windows 10 , varmaa tietoa en tosin oo mistään lukenut...
  • Joskus alkuvuodesta tullut vissiin Xboxiin tuo versio selaimesta, ei ole ollut täälläkään päällä vähään aikaan laite. Näyttää toimivan DNA TV suorat ja tallennukset ihan hyvin. Tosin vakiona selain jätti 5cm reunukset mustaa 4K telkassa, piti ottaa Xboxin asetuksista overscan säätöoikeus sovelluksilta pois, niin jo vain toimii koko näytöllä.

Cmoreen pääsi selaimella kirjautumaan DNA TV:n kautta, mutta mikään ei lähde pyörimään siellä, joten ei toimi selaimella se.