DNA TV sovellus (Android & iPad)

Hei!

Alla hieman käyttökokemuksia eri mobiililaitteilla (joissa eri internetit) DNA TV-palvelusta:

OnePlus 3 puhelimessa (jossa viimeisin os & DNA TV sovellus päivitys) DNA TV sovelluksen käyttö saa puhelimen jumiutumaan tilaan josta sen saa vain tehdas bootilla käynnistettyä... Lisäksi katsomis nautintoa ei lisää esim. F1 lähetysten jatkuva pätkiminen vaikka pätkimishetkellä Telian 4G liittymäni on Dna:n nopeustestin mukaan riittävän nopea... Eli DNA TV sovellus on vain ilmeisen buginen??

Käyttökokemus iPad:ssani (jossa IOS sekä myös DNA TV-sovelluksen päivitys on ajantasalla)  varsinkin Formulalähetysten yhteydessä on hirveä. Nettinä tabletissa DNA:n 3G liittymä.

Nämä kokemukset ei ole mielestäni oikein kun kyseessä näinkin kallis maksullinen palvelu.. mitä aiotte asialle tehdä???