DNA tv sovellus Apple TV:lle

Minulla on kotona DNA Tv Hubi ja edelleen kotona ja vapaa-ajan asunnolla appletv. Olisiko mahdollista saada DNA TV sovellusta myös AppleTvlle, jolloin sitä olisi helpompaa katsoa vapaa-ajan asunnolla. Emme viitsi kuljettaa hubia paikasta toiseen. Nyt joudumme katsomaan joitakin ohjelmia siten, että käytämme iphonea ja ipadia ja airplayn avulla siirrämme kuvan Apple TV:n kautta tv:n kuvaruudulle.
Markku Salo Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Markku!

Valitettavasti Apple TV:lle ei ole saatavilla DNA TV -sovellusta eikä tälläistä ole näillä näkymin ainakaan lähiaikoina tulossa. DNA TV -sovelluksen kautta voit kuitenkin peilata suoria lähetyksiä, tallenteita sekä Viihdekirjaston ja Vuokraamon sisältöjä mobiililaitteelta Apple TV:lle.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Lisätään yksi ääni tälle tvOS-sovellukselle!

DNA on ainoa kotimaisista isoista operaattoreista, joiden TV-palvelua ei saa AppleTV:lle.Telian sovellustoimii erittäin mallikkaasti ja myös Elisa on kehittänyt omaansa tuoden lisää toiminnallisuuksia. Applen iOS ja tvOS ovat käyttöliittymää lukuunottamatta varsin lähellä toisiaan, eli jos on tahtoa niin tuskin tuo rahasta/resursseista jää kiinni.

=)juha

JuhaN
  • Täältä kans ääni Apple TV sovellukselle. Hubin heitin jo aikoja sitten komeroon pölyttymään kun ei sillä mitään tee. Tulis DNA TV:tä käytettyä varmaan 10x enemmän jos ois se Apple TV sovellus. iPhonesta peilaaminenki tuntuu olevan niin buginen et huhhuh..
    Jani
  • Täältä myös kanssa ääni Apple tvOS sovellukselle!! Mulla on sama tilanne kuin alkuperäisen viestin lähettäjällä ja olen kaipaillut dns appia jo tovin appleTV:lle Niin kuin Juha jo tuossa sanoi, muutokset iOS ja tvOS välillä on marginaalisia joten hihat ylös ja koodia hakkaamaan! (PS: Uusi DNA Hub softa on huono!)
    Jori
  • Nyt se sovellus myös Apple TV:lle. Eiks je..!?
    Ville
  • Täältä myös ääni apple TV sovellukselle!!! DNA varmaan pelkää, etttei kukaan tilaa hubia jos sovellus julkaistaan tvOS.
    Infamous
  • Samoin, kyllä tvOS -appi olisi oleellinen - varsinkin kun se rupeaa löytymään myös uusista televisioista suoraan. Sen puttuminen rupeaa ajamaan muiden palveluntarjoajien puoleen!
    xxxpp
  • AppleTV -sovelluksen lisäksi puuttuu myös AndroidTV -sovellus. Veikkaan, että näillä puutteilla on jotakin tekemistä keskenään ja Hubin kanssa.
    Papparainen