dna tv sovellus herjaa uudessa puhelimessa väärää salasanaa

Eli uusi puhelin käyttöön, mutta kirjautuminen ei toimi, vaikka sähköposti + salasana on oikea. ( ELI TISMALLEEN NE, MILLÄ NYTKIN TABLETISSA DNATV:HEN KIRJAUTUNEENA! ) - Jokin siis vialla taas, ja "kirjaudu linkillä" tms se nyt olikaan, on poisluettu vaihtoehto, koska jos se nollaa vanhan salasanan, en pääse kohta käyttämään maksamaani palvelua  enää millään, edes tabletilla tai tietokoneella, joissa molemmissa ko salasanat ja ollaan jatkuvasti kirjautuneena nyt. KOSKA jos nyt tällainen sotku, ettei uudelle laitteelle pääse samoilla tunnuksilla ja ss kun nyt muissa käytössä, en ihan hevin usko ettei kaikki ole sotkussa, jos vaihdan salasanan.
MIKSI en pääse nyt puhelimen appiin kirjautumaan samalla spostilla ja salasanalla, mitkä kokoajan käytössä esim tabletissa ja vanhassa puhelimessa?

Kommentit

• Hei Sami!

Kannattaa kokeilla vielä poistaa sovellus ja asentaa se uudelleen sekä käynnistellä myös puhelin uudelleen.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija