Dna tv sovellus (iphone, android) tallennuspainikkeet eivät ole aktiivisia

Tallennuspainikkeet eivät ole enää aktiivisia 19.4.2021 jälkeen. Onko sovellukseen tullut joku uusi päivitys?

Kommentit

• Hei Janski!

Täällä näyttäisi kyllä toimivan kaikki normaalisti uusimmalla versiolla. Oletko huomannut tuota joidenkin tiettyjen ohjelmien kohdalla vai koskeeko tuo ongelma laajemminkin?
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Koskee kaikkia ohjelmia
    Janski
  • Kannattaa alkuun kokeilla sulkea sovellus ja käynnistää puhelin uudelleen. Mikäli tästä ei ole apua niin sovelluksen uudelleen asentamista voisi yrittää myös.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Moi!
    Itselläni sama ongelma ja just samalla päivämäärällä.
    Jonkintakia minulta oli poistunut DNA TV:n tallennus mahdollisuus pois sopimuksesta!
    Tarkista laskusta jos hinta 3,50€ niin käytössäsi DNA TV ilman tallennusta!
    Asiakaspalvelu kytki toiminnon päälle ja taas pelittää!
    JokeriPokeriPoks