Siirry uusimpaan kommenttiin

Dna tv sovellus ja google chromecast 4K versio

Saako dna tv apin asennettua google chromecast 4K versioon

Kommentit

 • Hei Jyrki!

  DNA TV -sovelluksen sisältöjen peilaaminen pitäisi kyllä onnistua normaalisti myös ko. Chromecastilla.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Moi,
  Tein toisenkin kyselyn kun tähän ekaan lipsahti virhe.
  Eli peilaaminen onnnistuu hienosti.
  Kysymys oli miksi ei DNA sovellusta saa asennettua Google Chromecast 4k eli uusimpaan versioon.mm. Cmore, Elisaviihde ja Viaplay saa asennettua hienosti.
 • DNA TV -sovellusta ei ole siis mahdollista asentaa suoraan kuin puhelimelle, tabletille tai Apple TV:lle, toki se löytyy myös Hubilta. Chromecastin kautta käyttö onnistuu siis ainoastaan peilaamalla.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • DNA TV-sovelluksenko saa esim. Samsungin tabletille? Android?
 • Android TV (tai Google TV) sovellusta ei ole DNA TV:stä (muille kuin hubille), siksi sitä ei voi tuohon chromecastiin suoraan asentaa.

  Mobiilisovellus toimii sitten tietysti mobiili android käyttöjärjestelmällä olevissa laitteissa, kuten tuossa Samsungin tabletissa, jos se on android laite.
 • Xiaomi TV Stickiinkään ei taita DNA TTV pudota.
 • "Xiaomi TV Stickiinkään ei taita DNA TTV pudota."

  Ei saa tosiaan asennettua, kun siinäkin Android TV käyttöjärjestelmänä.
 • DNA TV selain versiota voi käyttää uudemmilla äly televisioilla. Ainakin Samsungeissa se toimii hienosti
 • Liityn samaan keskusteluun

  En löydä mistään tukeeko DNATV mobiililaitteen (tabletti/puhelimet) sovellus ChromeCastia (ei vielä hankittu)
  Tuutuus hullulta hankkia chromecastia kun tätä tietoa ei saa mistään
  Muutenkin koko yhteys täytyy hoitaa puhelimen tukiasemalla... ei ole wifejä käytössä...

  Meneeköhän liian hankalaksi ja kannattaa tyytyä katsomaan dnatv tabletin/puhelimen näytöltä...
  johatar
 • Kyllä tukee. Tosin itse suosittelen AppleTV-ratkaisua, on kallis, mutta sentään kaukosäädin. Mukavampi käyttää.
  Petri Nieminen
 • Google ChoremeCast 4K versio johon saa asennettua google play:stä sovelluksia ei tue DNA tv sovellusta. Elisaviihde, C-more, Viaplay tuki löytyy.
  Puhelimesta/Tabletista peilaamalla saa ohjelmat näkyviin.
  Tätä versiota tarkoitan
  https://www.verkkokauppa.com/fi/product/731966/Google-Chromecast-4K-with-Google-TV-langaton-mediatoistin-4
  Jyrki Sauramäki
 • Tuohan on ennakkotilaustuote, saatavissa muutaman viikon päästä. Normi Ccast mahdollistaa lähetyksen siirtämisen tabletilta/puhelimesta sille ja siis telkkariin.

  Yleensä ottaen DNA TVtä ei ole Android TV/Google TV-laitteille.
  Petri Nieminen
 • Jep verkkokaupasta kyllä. Mulla on ollut pari tollasta käytössä muutaman kuukauden ajan.
  Jyrki Sauramäki
 • Kiitos kaikille vastanneille...

  Nyt mietintämyssy päähän...

  Kiitos vielä
  johatar
 • Samassa lähiverkossa pitäisi olla chromecastin ja ohjainlaitteen. Ei välttämättä toimi ohjaus kyllä mistään, jos chromecast puhelimen wlanissa vain kiinni ja sitä kautta netissä. Tätä vielä selvittäisin ennen tilausta, jos kerta ei erillistä tukiasemaa ole mahdollista kytkeä.
  Jack
 • @Jack. Mielenkiintoista sinänsä, mutta kyllä se vain toimii! Alkuperäistä Googlen Chromecast-mokkulaa ei nyt ollut käytettävissä. Kokeilin Xiaomi Mi TVStick 4k:n sisäänrakennetun Ccastin kautta. Kytkin sen puhelimen WiFi-hotspotiin ja castasin sekä puhelimella itsellään, että hotspotiin liitetyllä Samsungin tabletilla. Puhelimella kokeilin YLE Areenaa ja Samsungilla CMoren tennislähetystä. Molemmat toistuivat hyvin, mitä nyt CMore vähän voimisteli ensin.
  Papparainen
 • Tokihan tuo toimii, koska Mi Stick on täysiverinen Android TV ja Chromecast on vain streamin välitin. Sitä vastoin kyllästyin kokeilemaan Mi Stickin selaimella DNA TV-sovelluksen käyttöä. Olisi saattanut onnistuakin, mutta Stickin kake on hankala mm. tekstin syötössä.
  Petri Nieminen
 • @Petri. En siis käyttänyt Stickin Android TV:tä, vaan sen "built-in-chromecastia". Tähän saakka se on toiminut muutenkin samoin kuin Chromecast-mokkulakin.
  Papparainen
 • Kylläkyllä. Sen chromecastausominaisuuden vain toteuttaa ihan eri laite kuin mitä Chromecast itse on. Chromecast ei osaa mitään muuta kuin vastaanottaa ja siirtää HDMIlle streamin, jonka puhelin/tabletti sille lähettää. Mi Stickin ja minkä muu tahansa AndroidTV-laitteen voi ajatella olevan puhelin/tabletti, joka on suoraan kiinni telkkarissa.

  Kohta markkinoille tuleva Chromecast for Google TV toimii justiin kuin mikä tahansa AndroidTV - valitettavasti siihenkään ei DNA TV istu.
  Petri Nieminen
 • "Mi Stickin ja minkä muu tahansa AndroidTV-laitteen voi ajatella olevan puhelin/tabletti, joka on suoraan kiinni telkkarissa." Näin on silloin, kun käyttää laitteen Android TV:tä. Kun castaa Stickin kautta puhelimen tai tabletin signaalia, se toimii kuin Chromecast-mokkula. Sovelluksen valinta, ohjaaminen ja operointi yleensä tapahtui siis  puhelimen/tabletin kautta. Mitään kauko-ohjausviritystä puhelimen/tabletin ja Stickin välillä ei ole. Tarkemmin: toiminta meni juuri samoin kuin käytössä olisi ollut erillinen WiFi niinkuin tavallisesti.

  Papparainen
 • Tuoreen tiedotteen mukaan DNA TV:n kuukausihinta tulee reippaasti nousemaan. Tämä tarkoittanee toivottavasti sitä,  että tuki äly-TV laitteille  päivitetään samalle tasolle kuin mullakin kotimaisilla striimipalveluilla. Jopa YLE on saanut oman sovelluksensa toimimaan ongelmitta mm. Google TV:ssä ja löytyy siksi suoraan TV:n valikoista ilman erityiskikkailua tai TV:n webbiselaimen kautta sivuston avaamista.

  Päivitettyäni uuden Google TV:tä tukevan Sonyn on DNA TV appin ja sen tallenteiden käyttö jäänyt vähäiseksi. Siksi hinnannoston jälkeen minun tuskin kannnattaa siitä enää kuukausimaksua maksaa. Chromecastin käyttökin alkaa tuntua jo liian työläältä, kyllä nykyään kaiken pitäsi toimia suoraan kaukosäätimellä eikä tarvitse väliin läppäriä tai kännykkää etsiä.
  J K
 • Sinänsä ”hauskaa”, että DNA TV-appi toimii moitteetta Apple TVssä.
  Petri Nieminen
 • DNA TV äppi näyttää vihdoin tulleen Chromecast with Google TV 4K:lle.
  Esa
  • DNA TV äppi näyttää vihdoin tulleen Chromecast with Google TV 4K:lle.
   Esa
   13 minuuttia sitten

  Niimpä näyttää löytyvän Play Storen kautta HD versiollakin. Hyvä ajoitus, kun montavuotta huudellut tämän perään ja juuri sanoin irti kaikki DNA:n palvelut, kun eivät mitään vastaa mihinkään kysymyksiin 😀
  Jack
 • Tuleekohan myös mm. XIAOMIn tv-tikulla? Eli yleisemminkin Anterolaitteille?

  Toisaalta DNA TVn hinta pompsahtaa tuplaksi tässä vuoden mittaan.
  Petri Nieminen
 • Eiköhän se ole siellä Play-kaupassa kaikilla laitteilla nyt. Löytyi Meinaan Hubi 1:selläkin ja ihan sähköpostilla voi nyt kirjautua. Eli ainakin Android TV 7:sta eteenpäin pitäisi voida asentaa.

  Erikoista ettei DNA mitään ole tästä viitsinyt mainita, mutta huomaahan sen kuinka surkealla tolalla viestintä on ollut viime vuosina!
  Jack
 • Löytyi myös vuosia vanhalla  Xiaomi MiBox3:lla. Käynnistyy ja tarjoaa kirjautumista. Se ei onnistu, kun ei ole tilausta!
  Papparainen
 • Ei toimi kanavien katselu Nokia Streaming Box 8000:ssa eikä tarjolla ole Viaplay striimausta vaikka on V Premium tilaus. C More löytyy mutta sitä en tarvitse. V Sport kanavat näkyy ohjelmaoppaassa mutta katselua ei voi aloittaa mitenkään. Peilaaminen puhelimesta toimii tietysti.
  OVo

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.