DNA TV-sovellus / Kehitysideat

Kysyn tässä, kun ei hubiin liity, että onko samoja ominaisuuksia tulossa myös sovellukseen. Olettaisin että verkkojärjestelmäpäivitys vaikuttaa myös muihin kuin hubiin?

Hubi keskustelussa kerrottiin seuraavaa:
Seuraavien asioiden parissa tehdään parhaillaan työtä:
  • Verkkotallennusjärjestelmän päivitys. Kyseessä on asteen suurempi remontti joka mahdollistaa mm seuraavia asioita
    • Käynnissä olevan ohjelman tallennuksen (tulossa myös mobiiliin)
    • ABR:n eli nettiyhteyden nopeuden mukaan muuttuva kuvanlaatu
    • Parempi kuvanlaatu / HD-kanavien tallennus (nykyinen kanavavalikoima)
Yllä olevat verkkotallennusjärjestelmään liittyvät parannukset tulevat todennäköisesti pidemmän ajanjakson kuluessa

Mitenkäs onko suunnitteilla seuraavaa (osittain edellämainutut saattaa tarkoittaa samaa, mutta kysyn selkeemmin asiaa):
. ohjelmakirjastojen parempi kuvanlaatu /HD
. verkkotallennusten parempi kuvanlaatu /HD
. suorien lähetysten parempi kuvanlaatu /HD

Puhelimella katsottaessa ei varmaan surkea kuvanlaatu haittaa, mutta chromecastilla isoon ruutuun siirrettäessä tai TV:seen liitetyllä Android-soittimella kuva on kauheaa katseltavaa.

Wbox kautta pääasiassa katson ohjelmakirjastoa ja verkkotallennuksia, joten saako myös sillä terävämpää kuvaa "lähitulevaisuudessa"?

Kommentit

• Tallenteiden sorttaus oli joskus mahdollista, mutta poistui jossain vaiheessa. Olisi hyvä saada takaisin helpottaisi tallenteiden poistamista.
  • Tai parempi tietysti jos duplikaattien haku löytäisi myös eri kanavita tulleet elokuvat.

• Moikka,

Verkkojärjestelmän päivitys koskee koskee kaikkia laitteita eli käynnissä olevan ohjelman tallennus sekä parempi verkkotallenteiden kuvanlaatu on tulossa kaikille laitteille.

Ohjelmakirjastojen kuvalaatu riippuu ohjelmakirjastosta ja sen toimittajasta. Osassa kirjastoja on jo HD laatua mutta esim Cmore on tällä hetkellä SD laatua. Tiedotamme tällä palstalla jos/kun ohjelmakirjastojen laatuihin on tulossa muutoksia.

DNA TV applikaation suorien lähetysten kuvanlaaatua ollaan jossakin välissä nostamassa, mutta tälle ei ole vielä olemassa aikataulua.
    DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • Minnes ne kansiot katos jonne samaa sarjaa menivät. Nyt pitää metsästää koko listasta tietty jakso. Eilen tomi! uusin päivitys poisti sen.
  • Se päivitys oli rikki verkkotallenteiden kansioinnin osalta. Siksi uusi päivitys poisti sen.
  • Hei,

Tänään julkaistaan Androidiin uusin DNA TV versio. Suurimmat muutokset:

• Virheenkorjauksia
    • Parannettu Chromecast toiminnallisuutta:
      • Chromecast näkymät TV:ssä on päivitetty
      • Cast & play-toiminnallisuus. Sovelluksesta voi valita chromecastin ensiksi, tämän jälkeen kaikki toistettava sisältö toistetaan chromecastissa
      • Chromecast dialogi. Kun Chromecastin kautta toistetaan sisältöä, ovat Chromecast kontrollit esillä joka näkymässä ruudun alalaidassa

Jouluterveisin, Ville
    DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • Dan tv sovellusta ei löydy Android tv sovelluskaupasta. Onkohan tulossa ja millaisella aikataululla? Kiinnostaisi tehdä dna tv sopimus kunhan sovellus saadaan.
  • Mitenkäs tämä asia on jo korjattu kun tulee omille tunnuksille toisen hlön tallentamia ohjelmia? Tätä on nyt kestänyt kohta 2 vuotta ja asiaan ei oo saatu vastausta? Onko kenties tuotekehittelyssä väärät hlöt työstämässä tätä asiaa kun asiaan ei vain korjaannusta tule?? Miksi myöskään aakkojärjestystä ei saada luotua mitenkään, samoin ei näe mitkä ohjelmat ovat jatkuvassa tallennuksessa ja mitkä ei? Tämä rassaa nyt niin paljon että taidan tehdä protestin ja jättää koko DNA TV maksut maksamatta niin kauaksi aikaa, kunnes DNA saa asian kuntoon. En maksa tollasesta palvelusta mikä ei toimi ja varsinkaan kun joku toinen hallinnoi tuota myös. Joka pvä saa poistaa ohjelmia joita ei itse ole tallennukseen laittanut ja DNA nostaa tassut pystyyn ja sanoo että asiaa korjaillaan? 2 vuotta ja mitään ei ole tapahtunut? Ei hyvä!
  • Vuosi odoteltu näitä kuvanlaadun parannuksia ja mitään ei ole ainakaan nettiselaimessa muuttunut parempaan suuntaan. Suorat lähetykset ovat ala-arvoisen surkealla laadulla. Mikä on se todellinen aikataulu/arvio uudistukselle??? 1-3-vuotta?
  • Se on ihan sama mitä näille tänne kirjoittaa kun mihinkään ei oteta kantaa ,mutta raha osataan kyl ottaa! Mä ainaski heti ku mahollista irtaudun koko DNA paskasta ja siirryn toiselle operaattorille. Ihan sama mitä maksaa jos vaan palvelua saa. DNA:lta sitä ei saa!
  • Nyt on 3 vuotta mennyt ja selainversion laatu edelleen ala-arvoista. Onko HD-laatu edelleen sprintissä low-priolla?
    mörkö