Siirry uusimpaan kommenttiin

DNA TV -sovelluspäivitys 2.11 Hubi-laitteelle

Julkaisemme porrastetusti ma 3.10.2022 alkaen DNA TV Hubi 2.11 sovelluspäivityksen kaikille Hubi1 ja Hubi2 -laitteille.

Sovelluspäivitys tuo mukanaan pienempien parannusten ja virheenkorjausten lisäksi:

Poistetut ja tulevat tallenteet

Poistetut tallenteet löytyvät nyt roskakorista, josta ne voi palauttaa takaisin omiin tallenteisiin 30 päivän ajan. Samalla tallenne­-näkymään on lisätty oma osio tuleville tallenteille.

DNA TV Mix -kanavapaketit

Uusi sovellusversio mahdollistaa DNA TV Mix 4, Mix 8 ja Mix 12 pakettien ostamisen ja hallinnoinnin suoraan Hubi-laitteelta lähitulevaisuudessa. Mix-paketissa räätälöidään itselle sopiva kanavapaketti, jonka kanavia voi vaihtaa vaikka joka kuukausi. Lisätietoa paketeista: https://www.dna.fi/mixit

Päivitys Hubi 2.0 kaukosäätimeen

Kaukosäätimen päivityksen yhteydessä korjaantuu lataustasoon liittynyt ongelma, jossa joissain tilanteissa kaukosäädin ei ole toiminut täydestä lataustasosta huolimatta. Päivitys voidaan julkaista vain uusimman DNA TV Hubi 2.11 sovellusversion ladanneille laitteille.

P.S. Suosittelemme aina uuden päivityksen asentamista. Sitä kautta saat käyttöösi uusia ominaisuuksia sekä käyttöön liittyviä parannuksia.

DNA TV kehitystiimi

Kommentit

 • Aika kiva päivitys / lisä! Varsinkin ”tulossa olevat” tallenteet. Mutta missä on ”tulossa olevat” kovalevytallenteet! Ja myös ”jatkuva tallennus” kovalevylle puuttuu edelleen!
 • Korjaus edelliseen: ”tulossa olevat” kovalevytallenteet löytyi.
 • Ei ainakaan tällä hetkellä uusin päivitys mahdollista Mix-pakettien ostamista ja hallinnoimista Hubin kautta, nimimerkillä kokeiltu on. 😀
  Jari
 • Eipä tosiaan ole mitään MIX paketeista missään. Ainakaan "Tilaa lisää sisältöä" kohdassa ja muualtakaan ei kyllä löytynyt.

  Tässä Ekassa viestissä kyllä sanotaan, että "lähitulevaisuudessa", mitä ikinä tarkoittaakaan. Toisaalta miksi se piti mainita edes, jos sitä ei tässä versiossa ole kuitenkaan.

  Edelleen muuten vaikea nähdä "asenna" ja "peruuta" kohtia asennusvaiheessa, kun ne on värittömiä taustoiltaan, tästä oli valitettu joskus alusta asti.
  Jack
 • Moi! Uusimpaan sovellusversioon on tosiaan lisätty tuki Mix-pakettien ostolle ja hallinnoinnille ja ne ovat käyttäjille saatavilla heti kun pakettien myyminen Hubi-laitteilla aloitetaan.
  DNA TV kehitystiimi
 • Päivitys ilmoitus tulee useasti päivän aikana eikä se etene?2h odottelin ja palkin rullaus jämähtää paikalleen.
  Nuoli näppäimellä takaisin TV:n ja muutaman tunnin päästä ilmoitus "Uusi ohjelmistopäivitys saatavilla 2.11.0"
  Mika
 • Noihin Mix-paketteihin pitäisi saada mukaan parempia kanavia, että viitsisi tilata. Vähintäänkin niin että myös mix4- ja mix8-paketeissa olisi edes sama valikoima kuin mix12:ssa. Nyt kun ei enää lasten kanavillekaan ole käyttöä, niin ei vaan löydy neljääkään kanavaa, jota viitsisi valita.
  Masa
 • Ja vielä noista Mix-paketeista sellainen huomio, että kun katsoo tuon alussa olevan linkin kautta esim. Mix4:ään tarjolla olevat kanavat, niitä näyttää olevan 51 kpl, mutta kun kokeilee tehdä tilausta, niin onkin vain 34 kanavaa. Mitähän tuo meinaa? Onko hubin kautta tilattavaksi tulossa enemmän kanavia? Sehän kyllä olisi juuri sitä mitä toivoinkin.
  Masa
 • DNA HOI!

  Huomasin sellaisen ongelman uuden päivityksen 2.11 myötä että kun Hubi 1.0 on täysin virrattomana (kytketty kytkimellisen jatkojohdon kautta sähköön) ja kytkee jatkojohdosta siihen virrat niin se ikäänkuin hukkaa maksukanavien valtuutukset ja ne tulee takaisin vain kun käynnistää sovelluksen uudestaan, siis resetoi sovelluksen jonka jälkeen pitää laittaa kanavahallinnasta IP-kanavat päälle koska muuten se sitten herjaa ettei antennikaapeli ole kytkettynä.
  Virheilmoitukset jotka saan ovat:
  "Sovellusta ei voi käynnistää. Laitetta ei ole valtuutettu." ja sen jälkeen tulee ilmoitus "Sovellusta ei voi käynnistää. Kokeile myöhemmin uudelleen" eli suunnilleen noin.

  Eli korjatkaa tuo bugi seuraavassa päivityksessä, pliis!
  Jari
 • Päivityksen jälkeen hubi on ollut hitaampi kuin kurvissa jarruttava etana. Ohjelmakartta toimii niin hitaasti ja niin tökkien että hermo palaa. Tallenteiden esiin saamista odotellessa ehtii käydä jääkaapilla. Kahdesti.  Tallenteen toistamista saa odotella ihan yhtä kauan kunnes se vihdoin avaa valikon joka sallii katsomisen. Arvatkaa onko tallenteen poistaminen hidasta kuin juoksuhiekassa tarpoisi?Joo, mistä arvasitte...Netflix ei enää käynnisty ekalla yrittämällä vaan aikaisintaan toisella. Netflixistä poistuminen vaatii yleensä vähintään kaksi yritystä ja sitten päätyy useimmiten android puolelle ei dna tv:hen. Ja tässä vasta tämän päivityksen parhaat palat... Että kiitti taas tästä dna tv nautinnosta...


  Tepa
 • Nyt näkyisi mix-pakettien tilauskin olevan valikossa tarjolla, mutta millainen se nyt olikaan se kanavavalikoima? Sitä tuolla aiemminkin jo ihmettelin, kun on kahdenlaista tietoa tarjolla. Esim. Mix4, jos on nuo 51 kanavaa, voisin tilata, mutta jos vain nettitilauksessa näkyneet 34, niin niiden joukosta en löydä sellaisia kanavia että kiinnostaisi.
  Masa
 • Vai pääseekö tuon kanavavalikoiman näkemään hubilla ennen tilaamista, jos klikkailee vähän eteenpäin?
  Masa
 • No kokeilemallahan se selvisi. Hubilla saa valita mix-pakettien kanavat ennen tilausta, siitä paremmasta valikoimasta, hyvä hyvä! Taidanpa koittaa pitkästä aikaa tilata jonkin paketin.

  Tietokoneen selaimella kun noita katselin vielä niin huomasin sellaisen hassun jutun, että se "parempi valikoima" näkyy jos en ole kirjaantuneena dna:lle, ja vaihtuu huonommaksi kun kirjaudun tai vain syötän osoitetietoni.
  Masa
 • Toimiiko jo hubi2 ajansiirto?
  Aika Siirto
 • Ei toimi ajansiirto, mutta verkkotallenteen avulla kikkailemalla pärjää jotenkuten. Eli katsotaan aina käytännössä tallennetta eikä suoraa lähetystä. Tallennettahan voi rauhassa pausetella jne. Katsomisen voi mielellään aloittaa jonkin verran ohjelman alkamisen jälkeen niin voi hyppiä myös kätevästi mainoskatkojen yli. Eli valitsee vaan ohjelman valikosta "aloita alusta" (tai joku sellainen, en nyt ole telkkarin vieressä). Tuon alusta aloituksen taitaa saada myös suoraan painamalla pitkään tallennusnappia.

  Maksukanavillahan ei verkkotallenteet toimi, mutta "aloita alusta" toimii silti sellaisilla kanavilla, joilla on mahdollisuus katsoa ohjelmia jälkikäteen.
  Masa
 • Kiitos vinkistä
  Aika Siirto
 • Hubi2 erilliselle ssd levylle maksukanavia  tallentaessa tekstit jää jälkeen. Kahdella levyllä kokeillut. Livenä tekstit ok.
  Mosku
 • Hei Mosku! Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme https://www.dna.fi/yhteystiedot, niin tutkitaan tilannetta tarkemmin.
  DNA Laura palveluasiantuntija
 • Hei Laura, olen ollut yhteydessä. Ei tulosta. Sen takia ajattelin tätä kautta, jos jollain on ollut vastaava ongelma.
  Mosku

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.