Siirry uusimpaan kommenttiin

DNA TV -sovelluspäivitys 2.12 Hubi-laitteelle

Julkaisemme porrastetusti ma 9.1.2023 alkaen DNA TV Hubi 2.12 sovelluspäivityksen kaikille Hubi1 ja Hubi2 -laitteille.

Sovelluspäivitys tuo mukanaan pienempien parannusten ja virheenkorjausten lisäksi:

Omat sovellukset

Hubi-laitteelle ladatut sovellukset löytyvät nyt kätevästi suoraan DNA TV:n päävalikosta. Sovelluksia pääsee lisäämään ja hallinnoimaan kohdasta "Lisää sovelluksia". Hubi1-laitteilla lisääminen ja hallinnointi toimii Android-koti -näkymän kautta.Uusi Etusivu

Hubin etusivua on uudistettu ja sisältöä päivitetty. Etusivun alta löytyvät nyt mm. uusimmat omat tallenteet, omat sovellukset sekä tällä hetkellä katsotuimmat ohjelmat kanavilla.Uudistettu päävalikko

Päävalikosta löytyy Omat sovellukset -sivun lisäksi Kauppa sekä Ohjelmaopas. Kaupasta voi tilata suosituimpia kanavapaketteja ja suoratoistopalveluita, DNA Hubi 2.0 laitteen sekä hallinnoida omia tilauksia.

Kaikki urheilu nyt

Urheilu-kategoriassa on uusi näkymä "Kaikki urheilu nyt", josta voi selata kanavilla menossa olevia urheilulähetyksiä koko DNA TV:n valikoimasta. Jos kyseinen kanava ei vielä kuulu tilaukseen, saa sopivan kanavapaketin ostettua helposti Hubin kautta avaamalla lukko-kuvakkeella varustetun ohjelman näkymästä, jolloin ohjelmaa pääsee katsomaan heti oston jälkeen.Suosittelemme aina uuden päivityksen asentamista. Sitä kautta saat käyttöösi uusia ominaisuuksia sekä käyttöön liittyviä parannuksia.

Mitä mieltä olet DNA TV Hubin uusimmista ominaisuuksista? Kommentoi alle!

DNA TV kehitystiimi

Kommentit

 • Millon Hubi 1:selle tulee se luvattu Android 9?

  Nämä DNA TV kikkailut ei paljon kiinnosta ,kun ei toimi enää muut sovellukset hyvin Esim. Discovery+ ja Skyshowtime on käyttökelvottomia nyt Hubi ykkösellä!
  Jack
 • Saa myös vastata esitettyihin kysymyksiin!

  Tuo Android 9 oli testivaiheessa vanhalle hubille jo joskus 3 vuotta sitten, mitä kummaa tapahtui sen jälkeen, kun ei julkaistu? Jos se ei yksinkertaisesti pyöri vanhalla hubilla, niin ei ole liikaa vaadittu kertoa sitäkin asiaa sitten rehellisesti. Hiljaisuus on asiakkaiden aliarvioimista ja yksinkertaisesti todella typerää peliä DNA:lta!
  Jack
 • Ei sitten minkäänlaista vastausta saa puristettua ulos. Säälittävää.

  Irtisanoin kaikki DNA:n palvelut ja kaksi hubia jää odottamaan sitä Android 9:siä, jospa niillä vielä jotain tekisi joskus Android käytössä. DNA TV:tä en enää ikinä ota.
  Jack
 • Päivitys rikkoo Hubi1 laitteella kovalevyn toiminnan. Hubin tehdasasetuksien palautus korjaa ongelman kun DNA TV -sovelluksesta asentuu versio 2.2.2

  Sama ongelma on ollut aiemminkin DNA TV -sovelluspäivityksien kanssa ja se on korjaantunut vasta seuraavan versio päivityksen myötä.

  Jos siis käytössä Hubi1 kovalevyn kanssa kannattaa jättää 2.12 versio asentamatta ja odottaa seuraavaa versiota.

  Ongelma raportoitu myös DNA vikailmoitusten kautta.
  Jarno
 • Meillä Hubi 1 + Hubi Tupla 1, molemmat kovalevyllä (Valokuitu Plus 400, kaapeli + wlan) Hubit ja hdd  toimii ok myös 2.12 version kanssa. Sovellus vielä testaamatta.
 • Eipä tullut vastauksia tälläkään viikolla DNA:n puolelta. Varsinainen DNA TV Kehitystiimi, ei ihme ettei mitään kehitystä tapahdu koskaan, kun ei ole kirjoitustaitokaan vielä kehittynyt.
  Jack
 • Näillä näkymin vanhalle Hubille ei valitettavasti ole tulossa Android 9 käyttöjärjestelmää.
  DNA Laura palveluasiantuntija
 • Aikaisemmin julkaistua DNA TV Hubia tullaan jatkossakin päivittämään ja kehittämään, joten sitä ei siis ole hylätty uuden mallin myötä.

  DNA Ilkka palveluasiantuntija
  15 Mar 2021
  ------

  Ykkös hubille ei ole 2019 jälkeen tullut kuin yksi tietoturvapäivitys, joten se siitä kehittämisestä. Samaa rataa taitaa mennä hubi 2. Ehkä vain yksi versiopäivitys sillekkin luvassa?

  No hyvä aika oli poistua DNA:n kuvioista, kyllä nämä on jo nähty, täyttä valehtelua vaan ollut vuosia!
  Jack

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.