DNA TV syyskuun 2020 päivityksessä paljon ongelmia

1. Nettiyhteys
Vaikka langaton nettiyhteys oikeasti toimii ja on nopea niin TV ilmoittaa vähän väliä, että nettiyhteys on poikki ja lyö ruudulle siitä symbolin. Todella ärsyttävää.

2. Useita kertoja tunnissa tulee ruudulle ilmoitus "Himpskatti vieköön, tietojen hakeminen ...." Samaa sarjaa kuin edellinen.

3. Ohjelmaopas on todella hidas. Kun laitteet on käynnistänyt kestää pienen ikuisuuden, jotta oppaassa olisi yhtään mitään. Kun taas valitsee kanavan ja ohjelman niin pitää odottaa 5 - 10 sekuntia ennen kuin Katso suorana -painike tulee esiin. Miksi ihmeessä taas ärsyttävä turha viive?

4. TV:n katselu ilman nettiyhteyttä. Kun käynnistää laitteet tilanteessa, jossa nettiyhteyttä ei ole, menee ohjelmisto johonkin perätilaan eikä kanavia meinaa mitenkään saada näkyviin. Pelkkä TV:n katselu tulee olla mahdollista viiveettä ilman nettiä. Tämä liittyy myös yleiseen turvallisuuteen ja tiedonvälitykseen.

5. Tallennuksen katsominen ei onnistu, jos sitä pikakelaa. Kun esim. elokuvaa kelaa eteenpäin vaikka puoli tuntia niin se hyppää alkuun ja katsomisesta ei tule mitään.

Mitään näitä vakavia ongelmia ei ollut vanhassa sovellusversiossa.

Kommentit

• Asensin pyydettäessä uusi DNA TV.n.
    Nyt herjaa että pitää ladata uudelleen koko ajan?
    Mitään kanavia ei voi katsoa?
    Tepi
  • Tämä DNA TV on aivan susi tuote.
    Koettanut elää tämän kanssa jo useita kuukausia ja käytettävyys on todella huonoa koko ajan. Uusi versio ei korjaa mitään kunnolla vaan aina löytyy jotain.
    Ihmettelen ettei tätä saada kuntoon normaali tasolle, millä tämän tyyppiset ratkaistu pitäisivät olla.
    Onko mitään mahdollisuutta että tästä tulisi joskus normaalitason softaa?

Leo Hämäläinen
  • Hubista ilmeisesti kyse.
    1,2 ja ehkä 5 (en tosin tiedä mikä on pikakelaus tässä) pääsee eroon kun lyö laitteen langalla nettiin. Jos on pakko käyttää Wlanissa, kannattaa palauttaa koko purkki, ei toimi useinkaan edes kohtuullisesti.

3 on ainoa "ongelma" näistä mikä on itselläkin ja todellakin totta.

4 ilman nettiä ei kannata käynnistää, laite sekoaa eikä osaa oikein hakea IP-osoitetta kesken käynnisssä olon. ja purkki tarvii sen netin kuitenkin, että näkyy kanavat, myös ilmoitetaan ehdoissa, että netti vaaditaan.
    Tämä on luultavasti ihan laillista toimintaa laittaa virittimet maksuntaakse, kun ei kukaan ole puuttunut siihen, vaikka se outoa toimintaa onkin (ehkä ne on vapaasti käytössä jollain muulla ohjelmalla, kuin maksullisella DNA TV:llä, DNA ei vaan sitä softaa tarjoa... )
    JJJ
  • Voisiko tekninen tuki jotenkin vastata ongelmiin tai mitä niiden ratkaisemiseksi tehdään?
    Antti