dna tv tallennukset

DNA TV tallenteet ja niiden katseleminen, jos jätän katselun pausselle niin seuraavalla kertaa kun avaan tallennuksen niin se alkaa aina alusta ja siis joka kerta pitää muistaa kuinka kauan olen katsonut. Tämä ongelma on ollut joskus aiemminkin mutta nyt taas uusinut vika.

Kommentit

• Hei Kirsi!

Tarkoitatko nyt siis kovalevy- vai verkkotallenteita? Millä laitteella käytettäessä tämä ongelma ilmenee?
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Siis kännykällä yritän katsoa DNA TV:tä niin siellä vika.
  • Samaa vikaa täälläkin. Samsung ei muista mihin katselu on loppunut dnatv alussa. Palkki näyttää, että katselu on tietyssä kohdassa, mutta toisto alkaa alusta.

• Onhan DNA TV -sovellus päivitettynä uusimpaan versioon? Auttaako jos poistatte sovelluksen, asennatte sen uudelleen ja kirjaudutte uudelleen palveluun?
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Uusin versio on asennettu.  Jos dnatv appi on päällä, niin jatkuu oikeasta kohdasta. Mutta jos apin sammuttaa kokonaan pois aktiivisista apeista niin toisto alkaa aina alusta.
  • Jos ne toimisivat kuten pitää, pitäisi voida jatkaa ohjelmaa vaikka vaihtaisi laitteen toiseksi tai apin vaikka selaimeksi tietokoneella jne..
  • Mulla myös uusin versio asennettu ja ei silti toimi.
  • Hei Kirsi!

Mikäli käytössä on jo uusin versio eikä esimerkiksi sovelluksen poistaminen auta, olisithan ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme.
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Soitin ja kysyin. Minulle kerrottiin että vika olisi uusimmassa android systeemissä ja dnatv:ssä. Vaikka minulla on ainakin vielä android N versio, eikä mitään O versiota. Kuulemma olisi tulossa jossain vaiheessa päivitys dnatv appiin.
  • Mikä järki tässä ainaisessa soita ja kysy kommentissa on, miten siellä luurinpäässä olevalla hehkilöllä on tuollainen tieto asiasta, muttei täällä foorumilla vastaavalla asiakaspalvelijalla? Ihan älytöntä paskaa taas DNA.

No sitten pääsee siihen että onko tuolla puhelimella annetulla ohjeella mitään perää. Uusin android eli 9 Pie on syyllinen? Ja sullä on ongelmia vai? Testimielessä näytti toimivan kuten pitääkin 8 Oreo versiolla, joten jospa kyse on taas viasta joka esiintyy "joillain asiakkailla". Ja näiden etsiminenhän kestää, kun ei saa toistettua vikaa "täällä".
  • Ainakaan minulla ei toimi android N versiossa jos suljen avoimet sovellukset vasemmasta alanapista. Jos sitä en tee katselupisteet säilyvät, seuraaviin katseluihin.
  • Hei JJJN!

Tämä tukisivusto on julkinen keskustelupalsta, jolla voimme selvittää ja kommentoida asioita yleisellä tasolla. Asiakastietoja ei täällä voi jakaa emmekä voi kommentoida yksittäiseen asiakkuuteen liittyviä asioita.

Mikäli asiakkaan ongelma johtuu sellaisesta häriöstä, joka ei ole yleinen vikatilanne tai meillä vielä tiedossa, onnistuu tämän selvittäminen helpoiten soittamalla asiakaspalveluumme, jossa pääsemme tutkimaan vian juurisyytä järjestelmistämme asiakastietojen kera. Yleisen vikatilanteen pääsemme usein havaitsemaan, kun saamme asiakkailta useampia samankaltaista vikatilannetta koskevia vikailmoituksia. Ilman vikailmoituksia ongelmaa ei välttämättä meidän päässämme havaita, eikä vikatilannetta tällöin päästä ratkaisemaan.

Mikäli tässäkin tapauksessa on kyse esimerkiksi siitä, että viimeisimmän DNA TV -version toiminnassa on häiriöitä tietyn valmistajan laitteella ja/tai tietyllä järjestelmäversiolla, päästään tällaisen vian jäljille yleensä vasta siinä vaiheessa, kun olemme saaneet riittävästi vikailmoituksia, joiden väliltä löytyy yhdistävä tekijä, eikä muuta juurisyytä ongelmalle vianselvitysprosessissa löydy.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Mä testasin tallenteilla joita oli viimeksi katottu heinäkuussa (sen jälkeen en ole näköjään tallenteita tuolta pilvestä katellut.) Ja ne jatkui siitä mihin oli aikanaan jäänyt.

Testiksi jätin pari eilistä tallennetta samalla "kesken", eli kelasin ne johonkin satunnaiseen kohtaan ja poistuin tallenteesta. sovelluksen sulkemisen jälkeen näyttää ettei näitä ole katottu ollenkaan vaan aikapalkki puuttuu ja alkaa alusta? Toistin testin ja sama homma. Eli vanhat toimii mutta uudemmat ei ?

Tuolla aikaisemmassa viestissä ollut teksti "sullä" tarkoitti "sillä" ja tarkoitin kysyä DNA:lta tarkennusta millä androidilla ongelma ilmenee.
  • Kysymys olikin siitä että miten siellä luurissa osataan kertoa että uudemissa androideissa on ongelmia ja täällä ei ditä osata kertoa. Ja kuten todennettu myös vanhemmissa on vika DNA TV sovelluksen kanssa. Eikä edelleenkään tule pieneen mieleen soittaa teille satunnaisia vikoja, kun niitä on kokoajan ja ette vissiin maksa siitä että roikun jonossa purkamassa huoliani maksullisessa numerossa ja toimimassa teille tuotetestaajana.
  • Katselin tallennuksia 2017 ja 2018 alkuvuodesta ja yksikään ei pitänyt katselupistettä muistissa sovelluksen sammuttamisen jälkeen. Huomasin vaan, että oli joitakin tallenteita katsellut aikaisemmilla dnatv versioilla ja niissä oli katselupisteet toiminnassa.

• @JJJN Vikapalvelumme numero 0800 300 500 on maksuton ja olemme kiitollisia pienemmistäkin akuuteista häiriöstä tehdyistä vikailmoituksista.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Sami S: kyllä se noin menee itsellänikin, mitään tallenteita mitä kyt katsoo ei sovellus muista totaali sulkemisen jälkeen. Vanhat "katselupisteet" siellä näkyy joita on joskus katsonut. Täytyi vaihtaa tiliäkin että löyty vanhempia tallenteita ja silti sama vika.

Nokia, Android 8 siis testialustana. Voin vielä testata myöhemmin android 6 puhelimella vielä eri tilillä, mutta eiköhän tästä DNa jo saanut kopin ilman soittamistakin ja ilmeisesti ongelma oli osittain ainakin jo tiedossa.

Jos 3 valittaa täällä asiasta, niin onko se jo yleinenvika?
  • Samalla kun soitin,  niin valitin asiasta, että Circus ei toimi Macin chrome selaimella. Tai toimii, mutta ei toimi tekstitykset. Tämäkin on kuulema tunnettu vika, mitä tutkitaan,  kuulemma voi kestää ennenkuin ratkaisu löytyy. Itse kerroin DNAlle että vika johtuu chrome 70 tai 70 beta versioista. Chrome 69 toimisi, mutta Chrome automaattisesti päivittää itsensä uusimpaan versioon. Kumma että ruutu+ puolella, voi Cirkusta katsoa vaikka firefoxilla.
  • Alkuperäinen ongelma on meillä tiedossa ja selvityksessä. Pyrimme saamaan ongelman kuntoon mahdollisimman pian, mutta valitettavasti tarkempaa korjausaikatauluarviota ei ole tällä hetkellä antaa.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Miksi asia ei näy häiriötiedotteissa. Onko idea että porukka soittaa asiakaspalveluun ja siitä DNA saa lisätuloja.
  • Edelleen itseäni ihmetyttää miten asia oli eilen toisella asiakaspalvelijalla tiedossa, mutta ei toisella? Joskin vastaus ei ihan pitänyt paikkaansa sieltä luuristakaan.

No kokeilin vielä tuolla Android 6 puhelimella ja vanhemmalla versiolla DNA TV-sovelluksesta (ei uskalla päivittää, että edes jollain toimii, kun päivitys kustaan.) ja sillä keskenjätetyt tallenteet näkyi ja jatkui oikeasta kohdasta ja myös ne sillä keskenjätetyt tallenteet jatkui oikein tuolla Android 8 puhelimella.
  • Vikapalvelusta harvoin saa apua. Yleensä sanotaan, että soita asiakaspalveluun. Kokemusta on. Facebook viestittely DNAlle antaa yleensä enemmän apuja, mutta useasti sielläkin pyydetään soittamaan asiakaspalveluun.
  • No nyt oli pakko päivittää tuo android 6 puhelimen DNA TV sovellus, kun lakkasi chromecast sillä toimimasta. (Tuli oikein ilmoitus että päivitä, jotta chromecast toimii).

Niin nut sillä on sitten sama vika, kuin muillakin. Eli puhe uudemmasta android version ongelmasta oli täyttä sontaa, kaikilla tuntuu olevan sama vika. Toisaalta hyvä niin tulee ehkä joskus kuntoonkin kun vslittajia on paljon, nämä vain joitain koskevat ongelmat, kun tuntuu ettei koskaan korjaannu.
  • Joo ja sama vika vielä Android 4.2 versiollakin ja uusimmalla DNA TV-sovelluksella.

Mikähän nyt on kustu, kun pitää kaikki DNA TV-sovellukset päivittää, että toimii tallenteet yleensä chromecastilla, millään vanhalla testatulla versiolla ei toimi enää ja uusimmalla on sittä tämä kyseinen vika. Ei voi kehuja taas antaa...
  • Eikä edelleenkään mitään häiriötiedotteissa
  • Aika hurja juttu on kun dnatv on muuttunut "palveluksi" ja hubin saa kaupanpäälle. Kuukausimaksu n.20€. Ei näin ollut alunperin.
  • Miksi Dna TV kännykkäsoveluksessa ei tallennettavissa kanavissa löydy Alfa TV kanavaa. Onko se siellä vai enkö osaa valita mukaan?
  • AlfaTv on vain kaapeli ja antenni tarjonnassa. Dnatv:ssä sitä ei ole. Syytä en tiedä.
  • Ette sitten saanut tätäkään korjattua uuteen tänään julkaistuun versioon. On se vaikeeta korjata mokiaan.
  • Yänään julkaistussa DNA TV sovelluksessa näyttäisi vihdoin toimivan. Korjausaikataulu oli siis DNA:lle tyypillinen 2kk.

Miksi kaikki voi kestää aina noin pitkään? Enkä ole vielä kokeillut mitä ongelmia saatiin tilalle.
  • Jos Tallentaa Android sovelluksella jo käynnissäolevaa lähetystä, niin mistään ei näe tallentuuko ohjelma vai ei. Eli Tallennusikoni ei muutu mihinkään.

Täytyy vaan odottella ohjelman päättymisajankohtaa ja toivoa, että se ilmestyy tallennettuihin? Onkohan tämä kokoajan ollut näin, vai muuttunut jossain päivityksessä? Laitteena Android 8.1 puhelin ja uusin DNA TV-sovellus.