DNA TV tallennus ei toimi

Mikä on kun koitan tallentaa jonkun ohjelman, tulee ilmoitus että pitää päivittää ohjelmatiedot, mutta päivitä nappi heittää vaan tallenteisiin ja ongelma jatkuu? Olen kokeillut android puhelimella ja tabletilla. Lisäksi PC:llä ei tänään toimi ohjelmaopas eikä myöskään pysty hakemaan ohjelmia vaan ruudussa pyörivät ne pinkit laatikot. En siis saa ajastettua tallenteita mistään?

Kommentit

• Hei Joonas! Täällä päässä en saa toistettua mitään mainitsemaasi ongelmaa.

Onhan DNA TV -sovelluksesi ajantasalla? Kokeile poistaa sovellus ja asenna se kokonaan uudelleen.

Kokeile myös PC:llä osoitteessa tv.dna.fi kirjautua palvelusta ulos ja uudelleen sisään. Käynnistä myös tietokone kokonaan uudelleen. Auttaako tämä ohjelmaoppaan latautumiseen?

DNA Ida T palveluneuvoja

• Ei toiminut ohjelman uudelleenasennus
  • Ei myöskään tabletilla

• Ongelma ratkaistu, tallennustila oli täynnä. Ihmetykseni vielä, miksi tallenteissa oli nauhotuksia joita itse en ole tallentanut? Ja miksi tallennustilan ylittymisestä ei tule ilmoitusta, vaan tuo asiaan liittymätön ohjelmien tallennustietojen päivitysilmoitus?
  • Hienoa kuulla, että ongelman syy löytyi ja tilanne ratkesi. Tuo saamasi virheilmoitus ei ollut järin informatiivinen, joten laitetaan palautetta tämän osalta eteenpäin. Tallennustilan täyttymisestä pitäisi normaalisti tulla varoitus siinä vaiheessa, kun tallennustila on täyttymässä. Olitko saanut tätä ilmoitusta aiemmin lainkaan?
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • En ollut saanut mitään ilmoitusta, sillä en kesän aikana juurikaan ole käyttänyt palvelua. Mysteeritallennuksia oli kuitenkin ilmestynyt vieläpä jatkuvaan tallennukseen ja omista tiedoista huomasin, että tallennustila oli 150 tuntia miinuksella. En käsitä miksi palvelu on lähtenyt elämään omaa elämää ja tallentamaan sarjoja joita en katsoisi.
  • Sovelluksen on havaittu ajoittain tekevän näitä haamutallennuksia. Osa tallenteista voi olla sellaisia, jotka sovellus tunnistaa muka kuuluvan johonkin aiempaan jatkuvaan tallennukseen tai täysin erillisiä tallennuksia. Tämä ongelma on meillä selvityksessä, ja kunnes tuosta vaivasta päästään eroon, ei auta muu kuin poistella nuo ylimääräiset tallenteet omista tallennuksista.

Sovellus olisi varoittanut tuosta täyttymässä olevasta tallennustilasta, mutta ymmärrettävästi tämä on jäänyt sinulta näkemättä, mikäli sovellusta ei viime aikoina ole käytetty.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Sovellus on minulle ajoittain tärkeä, mutta kesäuusintoja ei huvita tallennella, joten jäänyt käyttämättä. Mutta joo, tallennustila olisi hyvä olla selkeästi havaittavissa ja harhaanjohtaviin ilmoituksiin olisi hyvä puuttua, jos toiveita voin esittää 😀
  • minulla oli paljon tallenteita, mutta poistin ne ja kuvittelin, että ongelma poistuu, muttei niin ole käynyt. Tallenteet alue on tyhjä ja pysyy tyhjänä vaikka yritän siihen tallentaa.
  • Miksi sovellus olettaa, että haluan laittaa varoaikaa myös tallennusajan alkuun? Eikö voi valita lyhyempää lisäaikaa kuin 3 min? Pystyykö MTV3 katsomaan suoraa lähetystä vain Hubin kautta, ei siis esim.tabletilla? Eikö esim. 2-kertaisella nopeudella voi katsella tallennettuja ohjelmia muuta kuin noilla 15 sek/1 min. yms.pätkillä - eivät osu koskaan yhteen mainosten kanssa. Miten eri "kategoriat" toimivat?
    Tässä vähänalkuun mitä tuli mieleen verrattuna digiboxilla tallennukseen.
  • Hei Velmu!

Valitettavasti MTV3-kanavan suoria lähetyksia ei ole mahdollista katsella DNA TV -sovelluksen kautta. DNA TV- sovelluksen kautta tallennukseen ei ole mahdollista itse lisätä ylimääräistä aikaa, eli esim. alkuun ja loppuun 5 min, mutta jokaiseen tallennukseen tulee kanavasta riippuen automaattisesti tietty lisäaika. Esim. TV5-kanavalla mainokset saattavat venyä, jolloin tallenteen alussa ja lopussa on automaattisesti hieman normaalia enemmän lisäaikaa. Lisätietoa DNA TV -sovelluksen käytöstä löytyy kattavasti myös sivuiltamme https://www.dna.fi/tuki-dnatv
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei, mistä johtuu että tallennettu ohjelma ei näy omissa tallenteissa vaan jää tuleviin tallenteisiin senkin jälkeen kun lähetys on jo mennyt?
  • Hei Taija! Milloin kyseinen tallennus on päättynyt? Osassa DNA TV -verkkotallennuksista on havaittu valmistumisessa viivettä. Normaalisti ohjelma tulee katsottavaksi maksimissaan 10-15 minuutin viiveellä mutta esimerkkitapauksissa viive on paikoin ollut jopa vuorokauden luokkaa. Vika on selvityksessä.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Tallennus on päättynyt eilen klo 17.00. Odottelen siis vielä josko tallenne ilmestyisi katsottavaksi. Kiitos nopeasta vastauksesta!
  • Minulla samaa ongelmaa. Tallenne näkyy tulevissa vaikka se on tullut jo eilen televisiosta. Onko ongelmaan vielä korjausta?
  • Minulla on myös sama ongelma. Ohjelma näkyy tulevissa tallenteissa vaikka on jo maanantaina näkynyt.
  • Viive tallenteissa voi olla vuorokautta pidempi, tällä hetkellä on esimerkiksi havaittu että osa maanantaina 25.6 tehdyistä tallenteista on yhä tulevissa tallenteissa.
    Ongelmaa korjataan edelleen, pahoittelut häiriöstä aiheutuvasta harmista!
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Miksi joihinkin tallenteisiin ei tule tekstitystä ollenkaan? Saako sen jostakin asetuksista laitettua? Suomalaisissa tallenteissa jää välillä ääni jälkeen.
  • Kaikki tämän päivän tallenteet olivat vain 4-6 minuutin mittaisia. Missä syy
  • Niinpä onkin. Aamulla tulleet ovat vielä ihan oikein, mutta sen jälkeen (joskus päivällä) on pilvitallenteet ihan kuraa. näyttää oikein ohjelmalle vaikka kesto 55 min, mutta todellisuudessa on esim 3.47 min.

Eikä mitään vikatiedotetta taaskaan asiasta.
  • Minullakin tallenteet vain muutaman minuutin mittaisia. Vika alkoi eilen (4.10.).
  • Hei,

Olemme havainneet että osa verkkotallennuksista on viallisia, tallennukset voivat olla muutaman minuutin mittaisia.
    Selvitämme ongelmaa, pahoittelut häiriöstä aiheutuvasta haitasta!
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Huomenta?
    Miksi en pysty enää katsomaan/suoratoistamaan kännykkään tallennettuja ohjelmia TV:stä, kännykästä ne voi kyllä katsoa pienessä koossa, mutta TV ei jaksa niitä pyörittää kuin muutaman sekunnin ja sitten ruutuun tulee pinkki dna TV logo. Kännykkä herjaa tällöin ”ei valittua mediaa” ja ”lopeta suoratoisto”. Suorat lähetykset voin katsoa TV:n kautta.
  • Hei taas!
    Äskeinen ongelma poistui päivittämällä DnaTv-appi app-Storesta!😂
  • No niin, alan oleen aikalailla kypsä tuohon DNA TVhen ja hubiin! Viimeinen pisara oli kun tänään yritin tallentaa verkkolevylle. Näytti, että tallennus käynnissä vaan kuinkas ollakaan, kun haen tallennetta. Eihän sellaista ole! Kuinka yllättävää!!! olisin ollut enemmän yllättynyt jos se olisi löytynyt! Viimeksi kun laite tarjosi päivitystä, se hukkasi kaikki kanavat ja asetuksensa. Softa on vähän väliä juntturassa ja ainoa mahdollisuus saada laite vastaamaan yhtään mihinkään, on irrottaa koko höskä verkkovirrasta!

Ei mitään muuta kuin pelkkiä ongelmia koko härvelistä!
    Suosittelenko kenellekään? EN TODELLAKAAN !
    leila
  • Minua varoitettiin DNA:sta, mutta en voinut uskoa, että se on näin surkea (kuten viestiketjustakin ilmenee). DNA:n puhelinliittymät olen jo vaihtanut, ja nyt nekin pelaavat moitteitta.  Että  mitäkö? Verkkotallennus ei toimi, aiemmin tallennetut ovat ties missä, teksti-TV reistaa... Jatkanko?
    Vain yksi kysymys: kuinka minun on toimittava, että pääsen eroon DNA:sta? Uskon nimittäin, että rahalla saa joltakin muulta operaattorilta sen mitä luvataan. DNA:lta en sitä saanut.
    Markku Peura