DNA TV tallennusten katsominen siitä mihin jäi

Toimiiko muilla, että kun jatkat katselua, niin se alkaisi siitä mihin jäit. Tämä ei ole toiminut oikein vähään aikaan. Nyt taas kun yritin jatka katselua rupes sen verran ärsyttämään, että päätin kysyä muiden kokemuksia. Selaimen kautta en katso juurikaan koskaan. Sovellus asennettu Android tablettiin ja puhelimeen sekä iPhoneen. Missään näissä tuo toiminto ei toimi. Vai onko se poistettu kokonaan. Joskus kun katselin c moren ohjelmakirjastosta jotain, sama juttu oli siellä

Kommentit

• Hei! Onhan DNA TV -sovellus päivitettynä uusimpaan versioon? Täällä päässä en saa ongelmaa toistettua, vaan tallenteen katsominen jatkuu normaalisti siitä mihin katselu on edelliskerralla jäänyt.

Kokeiletko poistaa sovelluksen, asentaa sen uudelleen ja kirjautua takaisin sisään, auttaako se?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • On, juuri ennen kysymyksen kirjoitusta tarkastin.
  • Entä kokeilitko jo poistaa sovelluksen, asentaa sen uudelleen ja kirjautua takaisin sisään, auttoiko?

Jos ei, niin testaa laittaa jokin tallenne hetkeksi pyörimään ja lopeta katselu. Katso jotain muuta välissä. Sen jälkeen aloita uudelleen ensimmäiseksi katselemasi tallenteen katselu, näkyykö tallenteessa kuitenkin punaisella merkittynä kohta johon katselu jäi? Alkaako tallenteen katselu kokonaan alusta?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Juurikin noin testasin ja alkoi alusta joka kerta. Noooh poistin nyt joka laitteesta sovellukset ja asensin uudelleen, pelittää. Pitäis aina muistaa tehdä toikin ennen kuin ärsyyntyy 😀
  • Hyvä, että ongelma ratkesi tuolla toimenpiteellä! :-)
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Ongelmaa on satunnaisen säännöllisesti alustoilla HUB, Android ja iOs. Eniten ensimmäisestä alkaen. Pelkkää tuuripeliä miten toimii. Se ei kerralla tai parilla tarkastelukatselulla ehkä toteudu, mutta kun satoja/tuhansia alkaa olla pohjalla, niin kokemuksella tulee esiin.
  • No siis tämähän näköjään toimii vain saman päivän aikana tapahtuville keskeytyksille. Yön aikana tapahtuu jotain mystistä ja katselun jatkaminen siitä mihin jäi on resetoitunut.

Nyt olisi kiva tietää, miten täma saadaan korjattua.

Niin ja niitä haamutallenuksiakin tulee taas aika-ajoin. Duunikaverin kanssa vertaillaan ja todetaan, että samat haamut molemmilla. Ne saa poistettua, mutta kuitenkin.
  • Ei sitä saada, koska
    a) vikaa ei saada toistettua DNAn kellarissa
    b) mitään yleistä vikaa ei ole havaittu.

Sarkasmia.

Ota kuva tilanteista&postaa tänne, niin saadaan todistusaineistoa, jos vaikka menisi perille.
  • Ei toimi IOS:ssä koko katsominen enää päivityksen jälkeen. Antaa virheilmoituksen. Live kanavat toimii. Selainversiossa (safari)ei voi ohjelmaa enää kelata ollenkaan. Napit puuttuu.

Kauankohan korjaus tälläkertaa kestää. Onneksi tuli juuri tilattua kilpailijalta katsottavaa...