Dna tv tallentaminen

Voiko DNA TV: ssä hubilla tallentaa samaan aikaan kovalevylle ja verkkoon?

Kommentit

• Hei Arto!

Ikävä kyllä tällä hetkellä hubilla ei voi asettaa verkkotallenteita. Se onnistuu DNA TV -mobiilisovelluksen ja selaimen kautta. Verkkotallenteiden katsominen onnistuu kuitenkin myös hubilla.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Tarkoitin, että onko mahdollista tallentaa samaa ohjelmaa sekä kovalevylle että verkkoon?
  • Kyllä, verkkotallennus toimii erillään, joten tällä ei ole vaikutusta DNA TV-hubilla tekemiisi tallennuksiin kaapeli/antenniverkosta.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Hei
    jokohan tuohon Hubiin on saatavilla sen oma kovalevy ? Jos ei niin koskahan se on sitten saatavilla ?

• On ollut saatavilla koko ajan. Hinta 3.5€/kk.
  • Hei Juha!

Hubiin voit tilata kovalevyn DNA Nettikaupasta täältä.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Sopimuksessani lukee mm. että HUBini sisältää tallennuksen...En kuitenkaan pysty mitään tallentamaan.
    Whaat??
  • HUBin kaukosäätimessä on tallennuspainike, josta ei kuitenkaan tapahdu mitään. Miten HUBlla tallennetaan ohjelmia esim. ohjelmaoppaasta ?
  • Toistaiseksi EPG:ssä ei näy tallenteesta mitään indikaatiota, ilmeisesti kehityslistalla.
    Alalaitaan OK-näppäimellä olevassa kanavastripissä punainen täplä taas näkyy.
    Menu-valikossa kovalevytallenteissa näkyy myös tallenteet.
  • Sama homma, miten hubilla voin tallentaa?

• Sama homma, miten hubilla voin tallentaa? mulla on toi teidän ulkoinen kovalevy.

• Hei!

DNA TV-hubille löytyy kattavat ohjeet tukiosiosta täältä: https://www.dna.fi/web/yksityisille/tuki-tv-hubi3
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei, juu niin löytyy, mutta siellä ei ole ohjetta kysytystä asista. Eli onko niin että DNA TVn guide-valikosta ei pysty tallentamaan vaan tallennus pitää tehdä kännykän kautta ? Oheisella videolla tallennuskohta näkyy (naisen takana) mutta oikeassa versiossa tätä kohtaa ei ole
  • Verkkotallennukset tulee siis tehdä DNA TV -sovelluksen kautta puhelimella tai tabletilla tai vaihtoehtoisesti nettisivulla ​tv.dna.fi​​​
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Okei, nyt toimii. Piti vaan alustaa se kolmeen kertaan niin rupes toimiin.
  • Mitenkäs Mä voin tallentaa ajastimella kun toi teidän ohjelmaopas viasatilla ei ole oikein ajan tasalla? Viasat hockeyltä tulee Tampa-Pittsburgh yöllä klo 2.35, mutta teidän guidessa sitä ei näy.
  • Miten hub verkkotallenteet poistetaan kun ohjelman on katsonut.

• Sienipäissään loogisesti suunnitellussa systeemissä se hoidetaan joko mobiililaitteen tai tietokoneen DNA TV applikaatiolla/sivuilla.
    1. B Onko se tosiaan niin, kun tallentaa yhtäaikaa kahta ohjelmaa dna hubilla kovalevylle. Mittään ohjelmaa sitten ei pysty enään katsomaan. Olisi käytännöllistä, että voisi nauhoittaa vaikka 3 kanavaa ja 4 vielä katsoa samaan aikaan. Samaan aikaan tulee esim. useampaa urheilua/ohjelmaa maksullisilta kanavilta. Verkkoon/ pilveen niitä ei pysty tallentamaan. Kallis laite, mutta heikosti sisäisiä virittimiä. Saisko päivitettyä laitetta ja lisää virittimiä jälki asennuksena, me asiakkaat tätä ylläpidetään ja tästä maksetaan.
  • DNA TV -hubissa on kaksi viritintä eli laitteella voi tallentaa korkeintaan kolmea ohjelmaa kahdesta eri kanavanipusta
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Tämä on sitä HD-ihanuttaa, eli että kanavat on hajasijoitettu eri nippuihin niin, että 2 viritintä ei enää riitä. Nippuihin mahtuu myös entistä vähemmän kanavia. Tumpin toteama tilanne tulee usein eteen.
    Virittimiä ei voi lisätä laitteeseen päivittämällä.
  • Ajastettu kovalevy tallennus ei todellakaan toimi, äänitys jää ikuisesti tallennetaan tilaan kunnes laitteen boottaa jolloin tallennus katoaa. Interaktiivinen tallennus toimii. Ihmetyttää myös se että ainoastaan NatGeo kanavalla on tarjolla "Tallenna aina" sarja-ohjelmille. Toissaalta koska ajastettu tallennus ei tunnu toimivan lainkaan niin lieneekö tuolla "Tallenna aina"-puutteella suurempaa väliä. Juu, käytössä on DNA levy.Mitkään boottailut eivät tähän auta. En kauheasti voi suositella levyn hankkimista - nettitallennus toimii kuten pitää.
  • Edellisen lisäyksenä - Näyttäisi siltä että ajastettu levytallennus ei toimi maksukanavilla. Testailin eilen ajastusta toimi mtv3 kanavalla mutta ei Cmorella.
  • HD kanavia ei voi tallentaa.vanha boxi käyttöön. Mitä ihmettä?
  • Ottaa oikeasti aivoon etten saa hd lähetyksiä tallennukseen?
  • Hei, saimme viime viikolla hubin. Paljon on vielä hakusessa. En ole löytänyt ohjetta siitä, miten voin ajastaa tv-ohjelmia. Kuinka se toimii vai toimiiko lainkaan?
  • Hei Raija,

Suosittelen tutustumaan DNA Hubin tukisivuun, sieltä löydät hyvin ohjeita laitteen käyttöön.
    Kohdasta tallennus - löydät tallentamiseen liittyvät ohjeet.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Kiitos vastauksesta, mutta koin sen kyllä kuuluvan luokkaan "hyvää päivää kirvesvartta". Minun sanastossani tallentaminen tarkoittaa sitä, että kyseessä oleva asia säästetään myöhemmin käytettäväksi. Ajastaminen sen sijaan sanastossani tarkoittaa sitä, että halutaan jonkin asian tapahtuvan tiettyyn aikaan. Tässä tapauksessa sitä, että voin, kuten televisioissa jo pitkään, laittaa toiminnon päälle ja katsella ohjelman alkamiseen asti esim. elokuvaa Netflixistä lisäämättä kuitenkaan haluamaani tv-ohjelmaa. Soitin jo asiasta ja sain kuulla, että uunissa tämä ajastaminen ei ole mahdollista.

• Heippa, pystyykö tallennettavaa ohjelmaa katsomaan tallennuksen aikana? Ohjelmaa ei ainakaan näy tuolla verkkotallenteet-kohdassa ennen kuin tallennus on päättynyt...
  • Ei pysty ei (pilvitallennuksissa).
  • Niin, että pystyykö katsomaan tallennetta jota juuri tallennetaan? Esim. ohjelma alkaa klo. 06.00 mutta nukun pommiin 30 min ja haluan katsoa sitä ohjelmaa heti mutta alusta vaikka tallennus on kesken. Sitähän sie kysyit? Niin miekin haluun tietää tuon ennen kuin päätän sitoutua kahdeksi vuodeksi dna:n kanssa. 😉
  • Miksei näihin viesteihin pysty vastaamaan?

Ei pysty ei (pilvitallennuksissa).
  • No kolmannella kerralla vasta tuli viesti näkyviin...
  • No nyt tämä vasta sekavaksi meni, mutta kovalevytallennuksia pystyy katsomaan keskenkaiken, (jopa hubilla pitäisi onnistua, jos sattuu toimivaan vaan tallennus yleensä...)

• Heippa dn-alaiset !
    Dna-myyjä soitti minulle viime vuoden puolella (2018) ja halusi että ottaisin dna-hubin käyttöön. Saisin silloin halvemman kk-kustannuksen eikä hubi maksaisi minulle penniäkään. Myyjä "kävi päälle" ja väitti että hubi toimisi täsmälleen samalla tavalla kuin oma Topfield-digiboksini ja voisin valita kumpaa sitten halusinkaan käyttää. En lopulta keksinyt syytä miksi kieltäytyisin ilmaisesta DNA-hubista joka lisäksi vähentäisi kuukausikustannuksiani joten suostuin. Parin viikon jälkeen hubi-paketti tulikin ja laitoin piuhat paikoilleen - se onnistui yritys-erehdys toimen jälkeen. Yritin heti tarkistaa miten ajastus tai tallennus toimisi mutta siinäpä tuli tenkkapoo. Kumpaakaan en onnistunut saada toimimaan joten vedin antennijohdon irti hubista ja työnsin sen takaisin Topfieldiin. Ja kas, heti sain ajastukset ja tallennukset toimimaan ! 😀 Kiitos Topfield ! Kului taas pari kuukautta ja tein tänään uuden yrityksen samalla katastrofaalisella tuloksella :
    ___TALLENNUSTA EN SAANUT TOIMIMAAN,
    ___AJASTUSTA EN SAANUT TOIMIMAAN.
    Ystävällisesti pyydän asiakaspalvelua lähettämään minulle ohjeet joita seuraamalla saan ajastuksen toimimaan ja ohjeen ohjelmien tallentamisesta.
    Tätä pyydän sen tähden että myyjä joka sai minut hubia kokeilemaan väitti että se toimisi täysin samalla tavalla ellei vieläkin paremmin kuin vanha digiboksini ja että asia todella kannattaisi. Haluaisin mielelläni jutella myyjähenkilön kanssa jonka kautta sain hubin, hänen nimensä varmaan löytyy rekisteristänne.
    PS: Topfieldilla pystyn tallentamaan kolmea neljää ohjelmaa ja samanaikaisesti katsomaan jotain muuta kanavaa tai vanhaa tallennusta . sekä ajastamaan kuluvan viikon ohjelmistosta mitä haluan. Todella kätevää - tallennetut ohjelmat ovat selkeästi käsillä kun niitä haluaa tarkastella.
    Ystävällisin terveisin
    eero lehtonen
  • Hei Eero!

Ohjeita ja tukea DNA TV Hubin käyttöön löydät osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-ja-apu.

Asiakaspalvelumme numerossa 044 144 044 auttaa mielellään Hubin palveluiden käyttöönotton kanssa, joten olethan meihin puhelimitse yhteyedssä niin voimme yhdessä katsoa laitteen toimintakuntoon.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • What! Eikö tallennettua ohjelmaa voi katsoa DNA-TV:stä ennenkuin se on tullut kokonaan telkkarista?! Käsittämätöntä. Miksi myyjä ei varoittanut tästä? Ja miksi välillä ei pysty ollenkaan tallentamaan, sanoo vain että pilvitallennus ei nyt onnistu.
    Rainer Engblom
  • Hei Rainer!

Uudessa DNA TV:ssä tallenteiden katselu on mahdollista aloittaa kesken tallennuksenkin. Myös jo alkanut ohjelma on mahdollista tallentaa alusta. Millä laitteella ongelmia tallennuksen kanssa siis ilmenee, eli käytätkö DNA TV:tä hubilla, selaimella vai sovelluksen kautta?
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Kannattaa myös huomata että Chromecastilla ei toimi tuo keskeneräisen tallenteen katsominen Uudellakaan DNA TV:llä. Siitä ei ole mainittu missään, mutta tuotekehitysjohtajan mukaan "järjestelmä ei siihen taivu".
    JJJ
  • Meille tuli talvella DNA:n digiboxi jonka jautta tätä käytetään, eli ei kovin vanha. Tosiaan, tallentuva ohjelma näkyy tallenteissa vasta kun seuraavan ohjelman lähetysaika alkaa.
    Rainer Engblom
  • Keskeneräisen tallenteen katsominen ja Castaus kyllä toimii minulla. (Uusi DNA TV)
    Mutta tallenteen katselu on tuskallista, tallenne alkaa milloin mistäkin, eikä kelukset tai pausetus toimi, ennenkuin tallenne on valmistunut.
    Pertti O
  • Se on aika erikoista Pertti, Ville kun sinne toiseen ketjuun kirjoitti:

Keskeneräisen kanavan castaus ei toimi, siinä on järjestelmärajoitus. Tähän tarvittava muutos ottaa selkeästi enemmän aikaa kuin kk-kanavan korjaaminen (joka puhdas bugi). Molemmat toki olisi tarkoitus saada toimimaan.

DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
    13 Tou
    Ilmoita asiaton sisältö

JJJ
  • Kyllä se pelittää, just talentaa mtv3 Maalla,  merellä jne...
    ja tallenne näkyy castattuna töllöstä.
    Mutta kuten edellä kerroin, ongelmia on. Tämä tallenne alkoi alusta, pystyy pausettamaan mutta ei kelailemaan.
    Pertti O
  • Em. tallenteen ohjelmoin iOs:llä ja pyöritin telkkuun
    selaimella / Cast3, anroidilla / Cast2 sekä iOs:llä Cast2 ja Cast3
    Kaikilla castautui mutta kelaukset ja pausetus miten sattuu
    Pertti O