Siirry uusimpaan kommenttiin
Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

DNA TV, tallenteet eivät näy Ccastilla (IOS 11.3)

iPad Air 2, IOS 11.3 ja DNA TV 2.5.2. Tuon asennuksen jälkeen tallenteet eivätkä suorat lähetykset eivät ole peilautuneet Chromecastilla.

”Hauskaa” on se, että iPhone SE, IOS 11,3 ja DNA TV 2.5.1 toimielimen, mutta aamulla päivittyi DNA TV:n 2.5.2, niin eipä näy silläkään. Onneksi on vielä muitakin laitteita...

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.