DNA TV tallenteet

Laitoin DNA TV sovelluksesta tallentumaan viime yön Venäjä-Kanada sekä USA-Suomi ottelun TV5 kanavalta. Tänään piti ne katsoa mutta mitä tapahtuikaan: Kanada ottelu oli tallentunut Ok, mutta kun lopetin sen katsomisen ja siirryin Suomen otteluun, nikn toisto alkoi keskeltä matsia ja maalitilanne rävähti tietenkin heti nähtäville. Se siitä jännityksestä. No kolmas erä oli vasta alkamassa joten katseltavaa piti olla vielä jäljellä. Mutta ei. Tallenne katkesi juuri ennen kolmannen erän alkua. Mitä v*ttua tämä nyt on DNA??

Kommentit

• Hei Ino!

Pahoittelut, että matsit eivät ole tallentuneet kunnolla! Ainakaan mitään yleistä vikaa ei tällä hetkellä ole tiedossa tallenteiden suhteen. Oletko kokeillut toimivatko tallenteet samalla tavalla myös selaimen kautta?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Ihan sama ongelma täälläkin. Karmea ketutus iski heti aamutuimaan, kun piti päästä seuraamaan jännittävää ottelua. Ensin rävähtää silmille toisen erän lopun tilanne ja sitten kolmas erä puuttuu kokonaan. Selaimella aukaisu ei auta asiaan, kolmas erä ei ole mukana tallenteessa.
    Ari
  • Tallenneongelmien suhteen kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 044 144 044 jossa voidaan tutkia näitä tarkemmin ja saadaan tarvittaessa tehtyä myös vikatiketti ongelmista.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Täällä myös, mutta ei ihan sama ongelma. Suomen ottelun tallensin, eli kaikki kolme lähetystä - kisastudio- matsi- kisastudio, mutta yhtä'kkiä katkas lähetysen ja hirvee homma oli saada se sitten uudestaan näkyviin.

Onko tässä Dna TV hubissa mitään hyvää ja miten tän soparin saa katkaistua ja heittää tolla boxilla vesilintua? Nyt vielä about 22kk määräaikasta tuomiota jälellä, mutta jos ei toimi, niin kai se on perustelu päättää soppari?
    Peepe
  • Asiakaspalvelusta löytyi syy kolmannen erän puuttumiselle. Ottelu oli jaettu ohjelmaoppaassa kahdeksi erilliseksi ohjelmakseen, 4:30-06:00 ensimmäinen ja 6:00-7:00 toinen ohjelma. Koko ottelun tallentamiseksi olisi pitänyt huomata tallentaa nuo molemmat. Täysin järjetön juttu tuollainen pilkkominen, mutta oma vika näköjään. Itse menin varmaan vikaan siinä, kun asetin tallennuksen niistä etusivun nostoista. Se mainostus on näköjään ohjannut tallentamaan tuon ensimmäisen, vain kaksi erää sisältävän, ohjelman.

Kannattaa huomioida tämä, jos aikoo loppuottelua tallennella, sillä siinä on samanlainen jako. Pronssiottelua ei ole pätkitty osiin (kuten ei ollut myöskään Kanada-Venäjä ottelua ja siksi tallentui kokonaan).

Tallenteen hyppimistä loppuun ei osattu selittää, eikä kuulemma muita sellaisia tapauksia ollut ilmoitettu asiakaspalveluun.
    Ari