Dna Tv tallenteet hukassa

Tänään ei löytynytkään enää omia tallennuksia (puhelin android 6.0) dnatv:stä. Sovellus jopa asennettu uudestaan muttei auttanut?

Kommentit

• Yli 2 vuotta vanhat tallenteet poistetaan automaattisesti operaattorin toimerta - Teoston vaatimus.
  • Hei Nippe!

Tämä on tiedossa oleva vika joka on havaittu tänään, verkkotallenteiden lista ei jostain syystä lataudu Android laitteilla. Itse tallenteet ovat kuitenkin tallessa ja näitä voi katsoa esim. tietokoneen selaimella osoitteessa https://tv.dna.fi/html5/#/home kunnes vika on saatu korjattua, pahoittelut häiriöstä!
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Vauhtia korjaukseen. Alkaa kyllästyttämään kun on sairaana eikä tallenteita ole
  • parannusehdotus: Kun avaa DNA TV:n niin asiasta saisi automaattisesti ilmoituksen ei tarttis ihmetellä sitä vikaa.
  • Minulta ei onnistu tallenteiden katsominen tietokoneen selaimellakaan, tulee vain ilmoitus, ettei sitä tällä hetkellä voida näyttää. Selaimena Firefox.
  • Vikaan vaikuttaisi liittyvän, että osa DNA TV:n verkkotallenteista ei ole myöskään katseltavissa selaimessa. Vika koskettaa ainakin eilisen 13.3. klo 17 jälkeen tehtyjä tallenteita. Herja on tällöin "this live channel cannot be played at the moment" tai "lähetystä ei voi toistaa".
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Eipä toimi suosikitkaan.. Playback error
  • Koska dna tv alkaa toimia
  • Minulla sama ongelma. Ei löydy mitään tallenteita. Ei valmiita, tulevia tai suosikkeja.
  • Hei!

DNA TV:n vika verkkotallenteiden osalta on edelleen päällä, vikaa selvitetään parhaillaan ja pyritään korjaamaan mahdollisimman pian.

Pahoittelut häiriöstä aiheutuvasta harmista!
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • 17.10.2016 vanhemmat tallenteet ei toimi.
  • Täällä ei näy minkäänlaisia tallenteita, eikä ohjelmaoppaassa näy mitkä ovat tellennettavina. Meneeköhän ne edes tallennukseen? .  MITÄ..??
  • Alkaa ihan tosissaan suututtaa maksaa palveluista, jotka ei koskaan toimi niin kuin pitäisi. Ihan lapsen kengissä koko touhu. Näitä olis syytä alkaa hyvittää sitten laskussa myös, en maksa palvelusta, jota ei voi käyttää.
  • DNA TV:n Android sovelluksen verkkotallenteiden latausta koskeva vika on korjattu. Lataattehan uuden, korjaavan päivityksen sovelluskaupasta.
    Pahoittelut häiriöstä aiheutuneesta vaivasta!
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Ei todellakaan ole korjautunut.  On ladattu uusi sovellus ja kaikki mahdolliset kommervenkit tehty. Toimiiko jollkulla nyt ?
  • Varmista vielä että sovellus on poistunut välimuistista ja käynnistä sitten DNA TV uudelleen, tallenteiden lista ei päivity välttämättä jatkuvasti. Tarvittaessa kirjaudu vielä sovellukseen uudelleen sisään
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Mikään ei auta.  Ei näy suoratoistot,  eikä tallenteet.  Kaikki suositellut ohjeet suoritettu ja paljon muutakin.  Kun ei toimi, niin ei toimi.  Alkaa jo pinna kiristymään.
  • Tänään havaittu vika koski siis pelkästään verkkotallenteita. Saatko mahdollisesti jonkin virheilmoituksen?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Tallenteet pyörivät 5-30 sekuntia, sitten pysähtyvät ja kun painaa toistonappia jatkaakseen, niin video pyörii ilman ääntä.
  • Piti tyhjentää välimuisti ja apin asetukset. Sitten dnatv poisto kännykästä ja uudelleen lataus, asennus ja käyttökoodit. Nyt toimii normaalisti.
  • Tietokoneen selaimella katselu ei onnistu vieläkään, vaan tulee tuo herja, että tallennetta ei voida nyt näyttää. Onko tämä jo korjattu vaiko ei?
  • Ei oo koko päivänä toiminu Lumiassa tallenteet.. Tietokoneen selaimessa päivällä toimi tallenteet.
  • Voimassa on vielä vika, jossa ainakin 13.3. klo 17 jälkeen tehtyjä tallenteita ei voi katsoa. Herja on tällöin "this live channel cannot be played at the moment" tai "lähetystä ei voi toistaa".
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Onkohan tilanteeseen päivitystä ? Näyttää olevan edelleen vika päällä
  • DNA TV tallenteiden kanssa on edelleen yleistä vikaa. Häiriötiedote löytyy sivuiltamme: https://corporate.dna.fi/hairiotiedotteet?type=tukari1&id=2676.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Mitähän siinä tiedotteessa lukee kun sivulla pyörii laatikot vaan?
  • Oho, siellä luki että vikaa oikein korjataan. Peukut tälle.
  • Itselläni selaimen vaihto chromesta firefoxiin auttoi. Chromella ei näkynyt mikään tallenne. Ei auttanut välimuistin tyhjennys eikä chromen poisto ja uudelleen asennus.  Firefoxilla toimi suorilta.
  • Minä olen käyttänyt Firefoxia koko ajan, mutta ei ole mitään oireita tallenteiden näkymisestä näkyvissä. Kokeilin myös välimuistin tyhjennystä, tietokoneen buuttausta ja muita poppakonsteja.

Herja on "Lähetystä ei voida toistaa tällä hetkellä", sekä tuoreille että vanhemmille tallenteille, ja vika on jatkunut päiväkausia. Alkaa ärsyttää.
  • Toisto-ongelma ei ole mikään vika vaan "this live channel cannot be played at the moment" -virheilmoitus tulee siksi että aiempi puhdas mp4 striimi on muutettu mpeg-ts striimiksi ja kaikki laiteet/konfiguraatiot eivät sitä pysty toistamaan edes siinä tapauksessa että laitteelle on asennettu järkäle kodekkipakka kuten K-Lite Mega.

Tämän uuden mpeg-ts formaatin takia minulla loppui DNA TV:n toiminnallisuus Firefoxissa joten oli pakko asentaa surkuhupaisa Googlen vakoiluohjelma Chrome joka toimii selaimena lähes moitteetta vain yhdessä minun neljästä PCstä, Firefox toimii kaikissa koneissani, pois lukien DNA TV serviisi (eikä vakoile).

Uuden striimin laatu on selvästi huonompi, videossa on jatkuvaa stutteria, olisiko "mikroväpätys" kelvollinen suomennos, toisto ei ole luonnollisen jouheaa, kuva on sumeampi/epätarkempi kuin ennen ja audion ylärajataajuus on pudonnut selvästi.
  • Kiitoksia, TimoA. Näyttäisi siltä, että Chromium suostuu pyörittämään tallenteita, vaikka Firefox ei sitä tee.
  • Minulla MAC Firefox 59.0.1 ja tallenteita voi katsella ilman ongelmia.
  • Viikkoon ei ole näkynyt ohjelmat PC:lla ja Chromella, tallenteet kyllä näkyy mutta ei ala niitä toistamaan. Mobiilissa toimii ok. Pyörittää pinkkiä kuviota alussa ja kestää n 30 sec, kun palaa takaisin tallennuslistaan. Chrome on ajantasalla ja välimuistit ja selaushistoriat on tyhjätty. Onko muilla samoja ongelmia?
  • Tänään ei katselu onnistu Googlen vakoiluohjelmalla (Chrome) eikä Firefoxilla (kone on Win 7.1p), en ole tehnyt mitään muutoksia koneelle eikä siihen ole mikään viruskaan tarttunut.

Kun yritän katsoa verkkotallennetta niin kumpikin antaa ilmoituksen: "This live channel cannot be played at the moment".

Hohhoijaa.
  • Onko flash aktivisena firefoxissa?
  • Kokeilin juuri firefox 59.0.1 ja windows 7 ja kyllä tallenteet ja suorat lähetykset näkyivät.
  • Sami, paljon kiitoksia tiedoista! Toivoa siis on.

FF on sama 59.0.1 ja Flash 17.0.0.169 on siis tilassa "Ask to Activate" missä se on aina ollut, eli se varaa sivulta tilan jota klikkaamalla se sitten aktivoituu. Nykyään webissä on valtavasti pieniä Flash kilkkeitä eikä niistä tiedä yhtään mitään mitä ne tekevät joten "Ask to Activate" on varsin hyvä vaihtoehto, se estää myös monet häiritsevät audioefektit ja kun haluan jonkin videon nähdä niin se käy helposti riittää kun vain klikkaan sitä harmaata laatikkoa sivulla.

Minulla on myön muun muassa NoScript ja uBlock asennettuna mutta ne ovat aina olleet asennettua ja niissä on aina ollut tämän DNA serviisin kannalta aivan samat asetukset, eikä ne nyt osoita että ne blokkaisivat jotain muuta kuin mitä ovat aina ennenkin blokanneet. Myöskään firewallissa ei näy mitään epätavallista blokkausta. Ainoa mikä on selvästi muuttunut on DNA-TV:n stiimin formatti.

Aha, voihan se tosiaan olla niin että mpeg-ts vaikuuttaa tuon "Ask to Activate" tilan toiminnallisuuteen, yritänkin vielä sitä että panen Flashin "Active" tilaan, menee vähän aikaa kun rusnaan ensin firewalliin estot niin että vain nuo DNA:n käyttämät striimiserverit pääsevät läpi.
  • Ei vaan onnistu, Flash on nyt tilassa "Always Acitve" ja kaikki vakoilu- yms kilkkeet DNA TV:n sivulta sallittu, eikä firewalliin kerry mitään blokkia joka liittyisi DNA:n tarvitsemiin osoitteisiin.

Tuntuu siltä että olen saanut tarpeekseni tästä, lienee aika lopettaa DNA asiakkuus ja siirtää kaikki palvelut Elisalle. Eihän se ole kuin jotain 300e/vuosi, ei tunnu missään niin DNA:lla kuin minullakaan, mutta siis periaatteen vuoksi.
  • Flash versio 17 on aika vanha. Uusin on 29.
  • Sami, olin epätarkka, minulla on paketti nimeltä: "Adobe Flash Player 17 NPAPI", se kulkee myös nimellä "Shockwave Player", se on vähän laajempi kuin tavallinen "Flash player", Adobe tarjoaa siitä: https://www.adobe.com/products/shockwaveplayer/distribution3.html sivulla versiota 12.3.2.

Hmmm. Se voi todellakin olla niin että "Flash player":llä saattaisi toimia mutta en ole löytänyt helppoa keinoa miten sen saisi toimimaan "Shockwave Playerin":in kanssa samanaikaisesti siten etteivät sekoita toistensa asetuksia, ja ihan varmasti en halua luopua Shockwavesta toistaiseksi. On se niin hienoa kun kehitys kehittyy.
  • Kokeilin uudelleen kaikki suorat kanavat mitkä näkyvät ja huomasin ettei kaikki näy minullakaan. Osa näkyy ja osa ei.
  • Minä en ole koskaan käyttänyt mitään suoria kanavia, vaan vain verkkotallenteita (joista mikään ei ole katseltavissa koska tulee "This live channel cannot be played at the moment").

Nyt otin levykuvan ja mellastin turvallisesti sen kanssa, poistin "Shockwave Player":in ja asensin uusimman "Flash player":in. Boottailin huolellisesti. Ei toimi siltikään, ei FireFox 59:lla eikä Chrome 65:llä, tiedän että Chrome vähän vanha mutta ei varmaan pitäisi olla mikään ongelma.
  • Kaikki tallenteet toimivat, kun kokeilin
  • Kiitos Sami!

onpa outo pulma, ja vieläpä useammalla pc:llä sama.
  • Näköjään vikaa ei ole korjattu
    https://corporate.dna.fi/hairiotiedotteet?type=tukari1&id=2676​​​
  • Tuo tiedote on jo viikon vanha, jospa se on vain unohtunut sinne. Tänne kirjoitettujen postauksein perusteella yllättävän vähän on sellaisia asiakkaita joita tämä "vika" koskee.
  • Voimassa on vielä vika, jossa mm. osaa 13.3.2018 klo 17 jälkeen tehtyjä tallenteita ei voi katsoa. Herja on tällöin "this live channel cannot be played at the moment" tai "lähetystä ei voi toistaa" ja tätä korjataan, pahoittelut asiasta koituvasta haitasta
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Iiro, minulla on erilainen vika, jossa mitään tallennetta ei voi katsoa koska aina tulee herja "this live channel cannot be played at the moment". Ensin se ilmeni Firefoxin kanssa ja sitten muutamien päivien jälkeen Chrome:n kanssa.
  • Virheilmoitus on kuitenkin sama joten tuo liittyy samaan ongelmaan joka on korjauksessa, pahoittelut viankorjauksen pitkittymisestä
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Tänään(kin) kokeilin toistaa tallenteita mutta korjaus se vaan on edellenkin korjaksessa, ehkä. Eli sama herja.

Sitten sivosin "Recorded" listalta haamutallenteet.

Jonka jälkeen kokeilin vielä kerran toistaa tallenteita mutta nyt yllättäen jokaisessa oli "Watch" nappi ja muutkin napit ja kytkimet "harmaita", ainoa mikä toimi oli se että kun clikkasin otsikkoa niin se details laatikko jossa nr napit ja kytkimet ovat avautui. Nain oli jokaisen tallenteen kanssa.

Sitten loggasin ulos ja loggasin takaisin sisään, jonka jälkeen napit ja kytkimet olivat taas elossa (mutta tallenteiden toisto on samassa jamassa, eli ei ala).

Pah. Arvelen kyllä että minua savustetaan ulos. Työkyvyttömyyseläkkeellä ollessa vaan tulee sattuneesta syytä katsottua normaalia enemmän TV:tä.
  • Chromium lakkasi myös toimimasta muutama päivä sitten, nyt ei toimi tallenteet sillä eikä Firefoxilla. Herja on edelleen sama kuin aiemmin. Miksi maksan tästä?
  • Arvelen tämä johtuu siitä että käytin DNA palvelua liian paljon ja minulla on aika jämerä FW, ehkä jotkin paketit eivät ole lähteneet, en tosin tunnista logeista mitään sellaista minkä pitäisi päästä läpi.

DNA-TV:n sivulle on viime aikoina tullut vakoilu-klkkeitä (paljon lisää) ja striimiserveritkin ovat vaihtuneet vähän aikaa sitten. Siellä on nyt kilkkeitä mm: osoitteista adform.net, doubleclick.net, semasio.net, seadform.net, jwpcdn.com, googleadservices.com, facebook.net, google-analytics.com, google.com, google.fi, googletagmanager.com, s3-eu-west-1.amazonaws.com ym enkä nyt näe kaikkia kun feediä ei tule. Aikoinaan striimi tuli jostain booxmedia.fi tms.

Etenkään Fasebook:a en päästä koskaan konelle, kaikki liikenne sinne ja sieltä on estetty, monella tasolla.

Wau, nyt ratas on pyörinyt koko sen kun olen tätä messua räpeltänyt, ainakin 10 minuutta. Joku on varmaankin kääntänyt jonkin bitin toiseen suuntaan, ehkä siellä sitenkin korjausta korjaillaan.
  • Onko tässä olikeasti kysymys viasta vai onko käynnisssä sellaisten asiakaiden pois savustamis-operaatio:

a) jotka ovat käyttäneet "palvelua" liikaa

b) joilla on pelkkä DNA TV sopimus eikä sen lisäksi mitään muuta maksusopimusta kuten maksukavalia tai hupia?

Luulen että siitä kirjallisesta sopimuksesta joka tästä palvelusta juhlallisesti tehtiin DNA kaupassa (siinä taisi olla 2 tai 3 sivua ehtoja printattuna noin 3.5 pt fontilla), löytyy sen suuntainen ehto että "palvelun" tarjoaja voi milloin tahansa sitä huvittaa päättää sopimuksen välittömästi. Miksi sitä ei käytetä jos on niin että kaikkein vähiten maksavat asiakkaat halutaan savustaa pois resursseja kuluttamasta?
  • Nyt juuri tämä vika tuli myös minulle. eli siis ei näytä mitään tallenteita vaikka niitä onkin, ja ainakin kaksi päivää sitten varmasti toimi. eli vika on nyt uusi. ja huom, nyt on jo kolmas huhtikuuta! ja vika siis alkoi nyt, ja on päällä.
  • Erikosita, että mitään selvää syytä ei kerrota. Jos edelleen oletetaan että tämä sittenkin olisi vika niin yksi mahdollinen aiheuttaja voisi olla palveluun lisätyt security roinat, en ainakaan ole ennen nähnyt tämän kaltaisia kummallisia paketteja:

"14:56:55,CHROME.EXE,production-npvr-media-booxmedia.secure.footprint.net/rec/r2/2018/04/03/178/5683321/kutonen-42-178-736882583-14-2018-sd_1.jpg?startvalidity=20180404125152&endvalidity=20180405125652&nva=20180405125652&ttl=86700&ip=nnn.nnn.nnn.nnn&token=0722e86f6476073102109 Image,5788"

josta muuten melkein näkee että minun mikro on GB:n locaatiossa ja mikron kello puolestaan on oikeassa ajassa (eli normaali-ajassa, ei kesä-ajassa), kummallekin on syynsä. Saattaa olla että jokin sertifiointi-räpellys saa herneen nenään sellaista.

Lisäksi aika moneen sertifiointi-pujluun lähtee (ja tulee) paketteja, mutta mikään niistä ei jää firewalliin eikä piloille mennestä sertifikaatista näy mitään herjaa missään.
  • Phew. Täten todistan että DNA TV toimii justiinsa viime yönä asennetussa Windows 7 pro:ssa johon heti asennuksen jälkeen tuli lähes 200 patchia Windows Updatesta ja jossa asennettuna uusin Chrome. Illemmalla boottaan masiinanan, siihen on tullut taas läjä updateja, saas nähdä toimiiko vielä sen jäkeen. Tein siis koeasennuksen sileelle SSD:lle, tämä on Finland lokaatiossa ja kello sekä kesäaika ruksi ovat automaatila, näppis on Finland mutta yksikköformaatit ovat UK.

Nyt minulla on siis yhdessä koneessani yllä mainitun kaltainen tynkä-asennus yksinomaan DNA TV:n katselua varten, siinå ei edes ole mitään suojausta (muuta kuin Windowsin oma "firewalli"). Tästä lähtien aina kun alan tekemään hommia ko PC:llä niin vaihdan vaan siihen takaisin alkuperäisen kovalevyn jossa on kaikki tärkeät ohjelmat ja datat.
  • Tätä"ei tallenteita" vikaa on ihan jatkuvasti. Käytössä useampia erilaisia Android laitteita, mutta sama ongelma on välillä myös hubin kautta katsoessa. Mikä ihme siinä on vikana, ettei tätä saada korjattua vaikka ongelma on tunnettu ja hyvin yleisesti havaittu jo vaikka kuinka kauan? Ollaanko sille tekemässä jotain ja voiko toimimattomasta palvelusta hakea hyvitystä?
  • En ole enää pitkään aikaan pystynyt katsomaan DNA TV:n tallenteita Android-puhelimella. Uudessa Android 9 -laitteessa en pysty edes kirjautumaan ulos DNA TV -tililtäni. Vaikka poistan sovelluksen puhelimesta ja asennan sen uudestaan, olen edelleen sisäänkirjautuneena. Tallenteiden lista ei koskaan tule näkyviin, vaikka omissa tiedossa näkyy, että tallenteita on. Palvelu alkaa olla pelkkä vitsi. Mitään ei tämän ongelman korjaamiseksi ole ilmeisesti viitsitty tehdä.
    Marte
  • Mene dnatv asetuksiin sovelluksissa ja  Poista tiedot ja välimuisti
    Sami S