DNA TV tallenteet ja Chromecast

Olen tallentanut sarjan DNA TV:lle. Kun koitan katsoa jaksoja peilaamalla Chromecastille televisioon, niin jakson vaihtaminen ei onnistu. Eli jos lopetan jakson ja valitsen DNA TV:n tallenteista seuraavan jakson, niin Chromecast jatkaa vanhan jakson toistamista. Jos katkaisen Chromecast-lähetyksen ja vasta sen jälkeen avaan uuden jakson ja peilaan sen uudestaan Chromecastilla, niin sitten toimii. Mutta tämä on todella hidasta ja kankeaa. Teenkö jotain väärin vai mistä tämä johtuu?

Kommentit

• Millä laitteella peilaat chromecastiin. Itselläni toimii moitteettomasti ipadilla ja samsung kännykällä.
  • Hei Aino!

Katselun chromecastin kautta pitäisi kyllä toimia normaalisti, tuo kuulostaa siltä että yhteys katkeaisi jostain syystä laitteen ja chromecastin välillä. Käytätkö tässä mitä laitetta ja käyttöjärjestelmän versiota?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Mulla on Samsung ja Android 7.0.
    Yhteys kyllä välillä pätkii, koska Dna tv jää jumiin enkä voi laittaa ohjelmaa esim. pauselle ja telkkarissa sen toistaminen vaan jatkuu. Wifi on kuitenkin tasainen koko ajan tietokoneella, joten se ei pätki ainakaan boksista. Joskus pitää käynnistää koko puhelin uusiksi, jotta saa toimimaan. Päivitykset on ajan tasalla..
  • Tuossa voisi vielä kokeilla asentaa sekä DNA TV:n että Googlen home sovelluksen uudestaan puhelimeen jos tämä on asennettuna
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Miten "lopetat" jakson katsamisen ? Itselläni vaihtaa kyllä vaihtaa uuteen jos kesken castauksen menee valitsemaan jonkun toisen tallenteen.
  • DNA tv:n voin koittaa asentaa uusiksi, mutta Google Homea en käytä. Peilaan sovelluksesta aina suoraan Chromecastiin.

Jakson katsomisen lopetan ihan painamalla Pause/Stop-nappia ja poistumalla jaksosta. Sitten valitsen uuden ja painan Play. Toimii ihan hyvin silloin, kun en peilaa Chromecastilla.
  • Ei auttanut uudelleenasennus. DNA tv -sovelluksessa kun katsoo ohjelmaa, voi ainoastaan painaa Play/Pause, Stop-nappia ei ole. Tämän takia video jää Chromecastilla heijastettaessa taustalle, vaikka valitsee uuden jakson. Kun uusi jakso on samannimistä ohjelmaa, niin vaikuttaa siltä, että sovellus/CCast ei tunnista jakson vaihtumista. Ohjelmasta toiseen vaihtaminen nimittäin onnistuu ongelmitta.

Latasin Gogogle Homen, mutta en halua jakaa Dna tv:tä sillä, koska en halua jakaa puhelimeni ruutua suoraan. Muuten televisioon tulee näkyviin kaikki tulevat viestit yms. kuvan päälle. Ja koska DNA tv:ssä on CCast-toiminto, niin luulisi sen toimivan?

Sami/Lalli - toimiiko teillä siis saman ohjelman jaksojen vaihtaminen? Ja nimenomaan niin, ettei katso tallennetta loppuun asti vaan vaihtaa keskenkaiken (koska minulla ainakin ohjelman perään tulee varoaikatallennusta).
  • Onko chromecast laite vai esim dna hub. Hubihan on google cast laite ei chromecast laite.

Onko Androidin dnatv päivitetty uusimpaan versioon. Itselläni oli ongelmia vanhemman dnatv version kanssa.ä

• Itselläni toiminnot toimii ihan reaaliaikaisesti
  • Hmm.. Joo, Chromecast on ihan laite ja telkkarissa kiinni. Ja sovelluksen asensin uusiksi eli on uusin versio..
  • Mikäköhän versio sinulla on google play palveluissa. Asetukset -》sovellukset -》sovellusten hallinta ja google play palvelut. 11.9.51 on ollut ongelmia chromecastin kanssa jos käyttää kännykkää tukiasemana.
  • Jaa no mullahan on tietysti just se! Pitänee siis odotella päivitystä.
  • Play kauppa ja sieltä ohjelma "play services info". Se kertoo mikä alaversio sinulla on. Ohjelman ikkunasta sitten apk mirrow kohdasta hakemaan versiota 11.9.73  ja sieltä vastaavan alaversion lataus ja asennus. Näin minulle neuvottiin googlelta.
  • Kannattaa katsoa että varmasti on uusin versio dnatv softasta. Play kauppa, vasemmalla vaakaviivat ja sieltä omat sovellukset ja pelit.
  • Voisit kokeilla castata areenaa, ruutua ym peruspalveluita jos ne toimivat. Minulla on android versio 6, niin 7 versiosta ei ole suoraan tietoa. Ipadissä oli samoja vikoja kuin sinulla, kun dna hubiin castasi. Mutta ei taida enään olla. En muista.