DNA TV tallenteet ovat kadonneet

Miksi DNA TV tallenteet ovat kadonneet ja milloin ne palaavat takaisin?

Kommentit

• Hei!

Millä laitteella käytät DNA TV:tä ja onko sinulla käytössä uusi vai vanha versio? Kannattaa myös tarkistaa että olet varmasti kirjautuneena palveluun ja kokeilla uudelleen kirjautumista. Jos tallenteet eivät näy esim. sovelluksella niin testaa näkyvätkö ne selaimen kautta.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • 48 h tunnin viive talleneiden näkymisessä, mikäli DNA TV on vaihtunut uuteen.
  • Minulla on viime viikolla asennettu uusi versio, mutta kun yritän avata tallenteet-osion, Dnatv sulkeutuu itsekseen. Android-puhelimella käytän.
  • Hei!

Kannattaa kokeilla alkuun käynnistellä puhelinta uudelleen. Mikäli tästä ei ole apua, niin sovelluksen uudelleen asennusta voisi kokeilla seuraavaksi.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Sovellus asennettu uudestaan. Sisäänkirjautuminen eikä salasanan nollaminen eivät onnistu.
  • Ilkalle terkkuja, että nuo ovat niitä asioita, jotka tällainen mummoikäinenkin osaa tehdä ihan ilman eri neuvomista. Olin yhteydessä asiakaspalveluun, ratkaisua ei löytynyt, jäävät selvittelemään.
  • Nämä perustoimenpiteet on hyvä käydä läpi aina alkuun sillä näitä ei välttämättä aina tule ajatelleeksi kokeilla ja monesti tilanne ratkeaakin näillä neuvoilla. 🙂

Tässä tapauksessa on luultavasti sitten jokin yhteensopivuusongelma puhelimen/käyttöjärjestelmäversion suhteen, mutta hyvä että asia saatiin jo selvitykseen.

RaneA, otathan sinäkin yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli kyse ei ole tuosta PW:n mainitsemasta tilanteesta niin ongelmaa päästään selvittämään tarkemmin.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Sovelluksen asentaminen uudestaankaan ei auta aina, jos ei poista tietoja ja välimuistia erikseen. (Ainakaan vanha DNA TV ei tätä tainnut automaattisesti tehdä).

Jos on laitteella toiminut sovellus aikaisemmin, yleensä aina noilla toimenpiteillä lähtee toimimaan.

Tallenteet on erijuttu, mutta ei oikein selvinnyt liittyikö 2 viimeistä ongelmaa edes ketjun otsikkoon mitenkään.
  • Meille asennettiin kaksi viikkoa sitten uusi DNAtv sekä hubi. Olisi pitänyt siirtyä heti vaan Elisa-viihteen käyttäjäksi...  Kaikki vanhat tallenteet katosivat. Ei ole väliä katsonko tabletilta, omasta tai miehen puhelimesta, vaiko hubilta. On käynnistetty uudelleen, kirjauduttu uudelleen, heitetty puhelin seinään. Tallenteet, joita oli kokonaisia tuotantokausia, ovat poissa. Joukossa oli vanhoja keikkataltiointeja, joita en enää löydä mistään, ja kysynkin nyt miten DNA aikoo nämä korvata?
    Mikä kaikkein omituisinta, laitteilla on  poistettuja tallenteita syyskuun 2018 ja huhtikuun 2020 väliltä. Hieman sekaisin koko systeemi 😃 :D
  • Hei Tiina!

Ikävä kuulla, että hubin kanssa on ilmennyt ongelmia! Ainakaan mitään yleistä vikaa ei tällä hetkellä ole tiedossa tällaisen ongelman suhteen. Pyytäisin ottamaan yhteyttä asiakaspalvelumme vikapäivystykseen maksuttomassa numerossa 0800 300 500 jossa päästään tutkimaan tilannetta tarkemmin. Kiitos!
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Vastaava tallenteiden katoaminen tuli itsellekin ja niinikään meni mistään saamattomia ohjelmia mukana ja sarjoja jäi kesken. Kyllä tämä pistää vi*uttamaan sen verran että tuo hubi lähti ikkunasta ja pysyvästi. Tähän laitteeseen ei voi luottaa.

Miten te kehtaatte vielä lisätä tuon hubin (joka on jo maksettu pois) pelkkään käyttöön jonkun 8€ (5€ sopimusasiakkaille) lisähinnan ja mistä hyvästä?? tästä päivittämisestä? Kyllä teidän pitäisi päinvastoin maksaa käyttäjille tuosta että käyttävät laitetta joka on täynnä ongelmia ja ei vedä vertoja edes Raspberry Pi:lle. Alle 100€ laite joka toimittaa kaiken kyselemättä ja vieläpä nettiselaimineen päivineen.

Tämä laite on löytänyt DNA:lta kyllä aivan uuden röyhkeyden tason. En minä kehtaisi pyytää tuon laitteen pelkästä käytöstä yhtään mitään.
    Sami
  • Olethan käynnistänyt hubin uudestaan? Hubissa olevasta "TV-kortista" joutuu maksamaan DNA TV-maksun.
    PW
  • Olen tehnyt kaiken mahdollisen kuten aina kun ilmenee ongelmia. Näitä kadonneita tallenteita ei saa takaisin.
    Eniten tässä touhussa ärsyttää se että "voit tehdä sitä tai tätä" perässä on aina hintalappu. Kaiken vastaavan saa muualta halvemmalla. Mulla on 2014 ostettu tv jolla voi tallentaa ohjelmia mille tahansa vähintään 32gt kovalevylle ja sieltä ne ei katoa.
    Tähän hubiin pitäisi kuulua vähintään lmatteeksi kovalevy josta ohjelmat ei katoa.
    Sami
  • @Sami jos tallennat hubilla kovalevylle on maksettava ”suojelurahaa” DNA:le. Sopimuksen päätyttyä et voi omia tallenteita enää katsoa. DNA lukitsee laitteesi niin ettei virittimiä tai kovalevyyn sisältöä voi enää käyttää. Ei väli vaikka omistat laitteen. Reilua eikö?
    Tomppa