DNA TV tallenteet ovat kadonneet

Miksi DNA TV tallenteet ovat kadonneet ja milloin ne palaavat takaisin?

Kommentit

• Hei!

Millä laitteella käytät DNA TV:tä ja onko sinulla käytössä uusi vai vanha versio? Kannattaa myös tarkistaa että olet varmasti kirjautuneena palveluun ja kokeilla uudelleen kirjautumista. Jos tallenteet eivät näy esim. sovelluksella niin testaa näkyvätkö ne selaimen kautta.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • 48 h tunnin viive talleneiden näkymisessä, mikäli DNA TV on vaihtunut uuteen.
    PW
  • Minulla on viime viikolla asennettu uusi versio, mutta kun yritän avata tallenteet-osion, Dnatv sulkeutuu itsekseen. Android-puhelimella käytän.
    Asiakas
  • Hei!

Kannattaa kokeilla alkuun käynnistellä puhelinta uudelleen. Mikäli tästä ei ole apua, niin sovelluksen uudelleen asennusta voisi kokeilla seuraavaksi.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Sovellus asennettu uudestaan. Sisäänkirjautuminen eikä salasanan nollaminen eivät onnistu.
    RaneA
  • Ilkalle terkkuja, että nuo ovat niitä asioita, jotka tällainen mummoikäinenkin osaa tehdä ihan ilman eri neuvomista. Olin yhteydessä asiakaspalveluun, ratkaisua ei löytynyt, jäävät selvittelemään.
    Asiakas
  • Nämä perustoimenpiteet on hyvä käydä läpi aina alkuun sillä näitä ei välttämättä aina tule ajatelleeksi kokeilla ja monesti tilanne ratkeaakin näillä neuvoilla. 🙂

Tässä tapauksessa on luultavasti sitten jokin yhteensopivuusongelma puhelimen/käyttöjärjestelmäversion suhteen, mutta hyvä että asia saatiin jo selvitykseen.

RaneA, otathan sinäkin yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli kyse ei ole tuosta PW:n mainitsemasta tilanteesta niin ongelmaa päästään selvittämään tarkemmin.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Sovelluksen asentaminen uudestaankaan ei auta aina, jos ei poista tietoja ja välimuistia erikseen. (Ainakaan vanha DNA TV ei tätä tainnut automaattisesti tehdä).

Jos on laitteella toiminut sovellus aikaisemmin, yleensä aina noilla toimenpiteillä lähtee toimimaan.

Tallenteet on erijuttu, mutta ei oikein selvinnyt liittyikö 2 viimeistä ongelmaa edes ketjun otsikkoon mitenkään.