DNA TV tallenteet pätkii

Uusi DNA TV ongelma tallenteet pätkii tietokoneella katsottaessa, välillä katkeaa siten että aloittaa alusta.

Yhteys kiinteä 400mbps, speedtest antaa tulokseksi 350-390mbps pätkimisen aikana.. Bufferoi 4-5mbps jaksoissa pari sekunttia kerrallaan jonka jälkeen siirto nopeus 0 bps

Kommentit

• Tolleen se DNA TV toimii, että lataa bufferiin jaksoissa tavaraa. Mutta jos pätkii ja en kyllä koskaan saa 0 nettinopeutta, kun kone on käynnissä, aina joku kilobitti kulkee.

Eli joku ongelma tuossa on, mitenkäs se oli korjattu tuo IPv6-osoite purkissa (jos DNA:n motukka) tällähetkellä, kun osoite näyttää olevan jaettu koneelle?
  • IPv6 ei ole käytössä ollenkaan..
  • Ei toimi kunnolla suorat lähetykset eikä tallenteet. Pätkii pätkii. Vanha versio toimi moitteetta.
    Win 8.1 ja satameganen yhteys. Areenat, Ruudut ja muut toimii hyvin, mutta Dnatv ei todellakaan.
  • Hei IV,

Pirautathan asiakaspalvelumme maksuttomaan vikanumeroomme 0800 300 500 niin tutkitaan asiaa tarkemmin, kiitos.
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Sama juttu kuin IV:llä, tallenteet ja striimi pätkii, oli sitten chrome, edge tai firefox. Ja vanhassa versiossa pääsi kirjautumaan parilla klikkauksella, uudessa tarvitaan 8-10 ennen kuin pääsee katsomaan mitä haluaa. Netti pitäis olla ok. Win 10 käyttis