DNA TV tallenteet pätkii

Uusi DNA TV ongelma tallenteet pätkii tietokoneella katsottaessa, välillä katkeaa siten että aloittaa alusta.

Yhteys kiinteä 400mbps, speedtest antaa tulokseksi 350-390mbps pätkimisen aikana.. Bufferoi 4-5mbps jaksoissa pari sekunttia kerrallaan jonka jälkeen siirto nopeus 0 bps

Kommentit

• Tolleen se DNA TV toimii, että lataa bufferiin jaksoissa tavaraa. Mutta jos pätkii ja en kyllä koskaan saa 0 nettinopeutta, kun kone on käynnissä, aina joku kilobitti kulkee.

Eli joku ongelma tuossa on, mitenkäs se oli korjattu tuo IPv6-osoite purkissa (jos DNA:n motukka) tällähetkellä, kun osoite näyttää olevan jaettu koneelle?
    JJJ
  • IPv6 ei ole käytössä ollenkaan..
    Codec