DNA TV tallenteet todella huono kuva

Kuva otettu tv:n ruudulta.

Välillä tallenteiden laatu on SURKEA!

Huomasin, että aamulla tämä saman elokuvan kuva oli normaalia laatua. Mutta iltapäivällä, kun jatkoin katselua, kuvan laatu on luokattoman huono.
Ruutukaappaus, jossa näkyy samaan aikaan äänenvoimakkuus säätö, on terävä, mutta kuva ja teksti on esim. kännykän pienelle ruudullekin liian huono.

Vika on jatkunut ainakin joulusta saakka.

Tämä elokuva on merkitty suosikiksi.
Oletteko muut huomanneet suosikki merkinnän vaikuttavan asiaan?

Kommentit

• Kuva on ala-arvoista millä laitteella tahansa!
    Sentään alkaa olla monen mökin seinällä 55-75 tuumasia 4K-telkkareita  ja DNA tarjoaa VHS-nauhan tasoista ja aikaista TV-kuvaa tallenteissa.
    Naurettavaa - ja palvelusta DNA kehtaa periä maksua!!!
  • Kuvat hävisivätUudestaan tässä

• Olin tulossa samasta asiasta tänne marisemaan; mielestäni joku aika sitten on tapahtunut käänne huonompaan. Aiemmin tuli katseltua verkkotallennuksia ihan muitta mutkitta, ilman että olisin mitenkään kokenut että onpa huono kuva. Mutta tosiaan nyt on jo jonkin aikaa ollut kuvanlaatu huono, joka tulee esille ennen kaikkea kun ohjelma on sävyiltään tumma (elokuvakohtauksia pimeässä jne). Joulukuussa tuli maikkarilta Agatha Christien Syyttäjän todistaja; siinä oli melko tummat sävyt, ja piti jättää katsominen kesken ihan siksi että oli semmoista puuroa näytöllä. Samaten nyt Silta-sarjaa katselin mieluummin telkkarin Areena-sovelluksen kautta kun näytti sieltä paremmalta.

Sitten taas on joitakin ohjelmia joissa en ongelmaa havaitse, esim. vastikään loppunut Amazing Race tuli katseltua DNA TV:ltä ja ihan hyvältä näytti. Jokseenkin ärsyttävää kun ei voi luottaa siihen että kaikki tulee ihan hyvällä laadulla, kuitenkin ihan tietoisesti olen jättänyt perinteisen digiboksin pölyttymään tv-tason hyllylle ja siirtynyt käyttämään vain DNA TV:n verkkotallennusta.
  • Elisa Viihteessä toimii verkkotallenteet parhaalla laadulla ja jopa Dolby-äänin. Voin suositella.
  • Voi nyt vattu tätä touhua. Yks asia saadaan melekeen kuntoon niin sit sössitään pari aikaisemmin toiminutta. Kuva ei edes vhs tasoista. Ja tästä sitä taas maksetaan.... kuinka kehtaatte?!?
  • Noin hyvälaatuista tallennettua kuvaa tulee....rupee ihan silmiä särkee kun katsoo.
  • Sama ongelma mullakin, ja nyt on kaiken lisäksi äänikin alkanut pätkimään. Elisa Viihteellä ei ollut koskaan mitään ongelmia. Pitänee siirtyä takaisin heidän asiakkaaksi.
  • Koskeeko nämä alla mainitut päivitys suunnitelmat myös Wbox HD2s ja HD3 malleja vai pelkästään DNA TV hubia?

Verkkotallennusjärjestelmän päivitys. Kyseessä on asteen suurempi remontti joka mahdollistaa mm seuraavia asioita
    Käynnissä olevan ohjelman tallennuksen (tulossa myös mobiiliin)
    ABR:n eli nettiyhteyden nopeuden mukaan muuttuva kuvanlaatu
    Parempi kuvanlaatu / HD-kanavien tallennus (nykyinen kanavavalikoima)
  • Nyt kuulemma hubilla voi tallentaa muutamaa kanavaa HD laadulla verkkoon. Voiko niitä HD verkkotallenteita katsoa myös Wbox boksilla ja mobiiliapplikaatioilla?
    JV