DNA TV tallenteet

Tallenteen nimestä näkyy vain pieni osa ensimmäisessä näkymässä, joka tarkoittaa esim leffoissa näkyy vain Elokuva: Xx ja tallennuspäivä. Nimi on se olennaisin osa, joka pitää näkyä kokonaan.

Lisäksi pitää avata tallenne kokonaan, jotta näkee keston. Leffoissa tämä on olennainen ja vaikuttaa merkittävästi siihen minkä valitsen katsottavaksi. Kesto on tärkeämpi kuin tallennuspäivä.