DNA TV tallenteiden katselu

Hei!

Voiko DNA tv:n omia tallenteita katsella lentokoneessa ilman wifiä?

Kommentit

• Ei ole mahdollista ladata pilvitallenteita laitteelle, eli katselu vaati nettiyhteyden.
    JJJ
  • Hei, DNA TV tarvitsee jatkuvan nettiyhteyden toimiakseen, ikävä kyllä offline-katselu ei ole mahdollista
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Miksi tallennetta katsoessa ruudun keskellä vilkkuu jokin pinkki mömmö? Aivan kuin lataisi jotain, mutta tallenne toimii muuten aivan hyvin? Miten sen saa pois?
    Jani
  • Hei Jani!

Millä laitteella DNA TV:tä käytettäessä tämä siis ilmenee? Toistuuko ongelma kaikkien tallenteiden kanssa?
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • DNA hubi -> tv.
    Tuntuu toistuvan. Mutta jos lopettaa katselun ja alkas uudestaan, se poistuu. Tänään ei voinut toistaa tallennettuja ohjelmia.Ongelma poistui kun käynnisti laitteen uudelleen. Ihmeen bugiselta tuntuu. Ei kovin mukama käyttää.
    T.Jani

Jani
  • Tuo on tosiaan laitteen latauspalkki, mikäli tämä ilmenee jatkuvasti niin internet yhteyden toiminta kannattaa varmistaa. Laitteet toki kannattaa myös käynnistää uudelleen niin mahdollinen jumitila saadaan suljettua pois