DNA TV -tallenteiden poistuminen 30.6.2017 alkaen

Hei!

Muistutamme, että DNA TV -sovelluksella tehdyt verkkotallennukset ovat katsottavissa kaksi vuotta tallennushetkestä lähtien ja ennen 1.7.2015 tallennetut ohjelmat tulevat poistumaan nyt ensimmäisen kerran automaattisesti tallennustilasta 30.6.2017. Tästä eteenpäin tallenteet tulevat poistumaan palvelusta automaattisesti, kun tallenteen kahden vuoden katseluaika päättyy, ellei käyttäjä itse poista tallennetta tätä ennen. Ohjelman tallennushetken näkee erikseen jokaisen tallenteen kohdalla käyttöliittymän Tallenteet-näkymässä.

Ominaisuus perustuu tekijänoikeusjärjestöjen asettamiin lisenssiehtoihin (Kopiosto, Gramex, Teosto ja Tuotos) Asia on mainittu DNA TV -palvelun erityisehdoissa, jotka jokainen DNA TV -käyttäjä on hyväksynyt käyttöönoton yhteydessä. DNA:n asiakkailla on mahdollisuus tallentaa ohjelmia DNA:n digiboksilla ulkoiselle kovalevylle - myös maksukanavia. Kahden vuoden katseluaika ei koske kovalevylle tehtyjä tallenteita.

Uudet asiakkaat hyväksyvät erityisehdot ja tietosuojan aina palvelun käyttöönoton yhteydessä. Myös kaikki nykyiset asiakkaat ovat hyväksyneet nämä ehdot: ”Käyttäjän on mahdollista katsoa tallentamaansa ohjelmaa enintään kahden vuoden ajan sen tallennushetkestä, ennen 1.7.2015 päivämäärää tallennetut ohjelmat poistuvat automaattisesti tallennustilasta 30.6.2017.

DNA Iiro palveluneuvoja Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Tämäkin olisi helpompaa, kun ohjelmat saisi järjestettyä tallennusajankohdan mukaan. Voisi katsoa vanhat suosikit vielä kerran, ennenkuin ne poistuvat, ilman että tarvitsee selata koko kirjasto läpi miettien, mitkä ovatkaan poistumassa seuravaksi.
    Ansi
  • Iiro kirjoitit: "DNA:n asiakkailla on mahdollisuus tallentaa ohjelmia DNA:n digiboksilla ulkoiselle kovalevylle - myös maksukanavia. Kahden vuoden katseluaika ei koske kovalevylle tehtyjä tallenteita."
    Tietääkseni tämä ei pidä paikkaansa. Eivät maksukanavatallenteet sieltä automaattisesti poistu, mutta yli 2 vuotta vanhoja tallenteita ei voi DNA:n boxilla toistaa. Myös TV-kortin vaihto estää tallenteen toiston.
    Jos haluaa katsoa yli 2 vuotta vanhoja tallenteita, ne on tallennettava jollain muulla boxilla, joka purkaa salauksen tellennettaessa ja tekee siihen laitekohtaisen salauksen. Laitevaihto estää uitenkin noiden tallenteiden toiston.
    PW
  • Hei PW!

Maksukanavilta tallennetut ohjelmat vaativat tosiaan näkyäkseen saman TV-kortin, joka on tallennuksen aikana ollut boksin kortinlukijassa. Kortissa tulee olla myös maksukanava tilattuna (valtuudet päällä kyseiselle kanavalle), josta tallennus on tehty. Mikäli TV-kortin vaihtaa, ei vanhoja maksukanavilta tallennettuja ohjelmia pysty enää katsomaan.

Digiboksin tallenteet säilyvät katselukelpoisina vähintään kahden kuukauden ajan, usein kuitenkin enemmän. Säilyvyydessä on mm. kanavakohtaisia eroja.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Mistä löydän tallennusohjeet DNA TV:stä ulkoiselle kovalevylle?
    Petsku
  • Hei Petsku! DNA TV:ssä ei valitettavasti ole moista ominaisuutta
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • ​​​​Kuitenkin sain teiltä viestin jossa sanotaan:
    Vaihtoehtona verkkotallennukselle voit tallentaa ohjelmia DNA:n  digiboksilla ulkoiselle kovalevylle. Kovalevylle voi tallentaa myös  maksukanavia. Kahden vuoden katseluaika ei koske kovalevylle tehtyjä  tallenteita.

Eli tallennus mainitaan viesteissänne mutta se ei ole mahdollista?
    Petsku
  • Digiboksilla voit tallentaa kanavia ulkoiselle digiboksille, tallenteiden siirtäminen DNA TV sovelluksen verkkotallennustilasta kovalevylle ei vastaavasti ole mahdollista.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Olisi myös helpompaa jos puhelimen sovelluksella näkyisi vuodet:
    Jade
  • Hei. Multa katosi juuri Pulmuset jaksoja n. 100kpl. Ja vanhimmat niistä oli vain vuoden takaa! Miten tämä näin meni, koska juuri niitä olin katsomassa pois niin katoaa itsestään jemmassa olevat jaksot? Olen todella surullinen tähän tilanteeseen!
    Pasi
  • Hei Pasi!

Mitä kautta katsot DNA TV:tä? Auttaako mikäli kirjaudut ulos ja sisään uudelleen?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Katson Lumialla DnaTv:tä ja nyt ilmestyi sama vika joka oli reilu kuukausi sitten, eli "suorat lähetykset" kaatavat koko sovelluksen. Olen kirjautunut ulos sisään ja sammuttanut puhelimen useamman kerran, ei vaikutusta.
    Pasi
  • Löytyykö tallenteita selaimella katsottaessa osoitteessa tv.dna.fi? Auttaako kaatumisongelmaan sovelluksen uudelleen asentaminen?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Wbox2:ssa ei näy myöskään Pulmuset tallenteet. "Suorat lähetys" -valinnan aiheuttamaan kaatumiseen auttoi teidän päässä tehty korjaus viimeksi noin kuukausi sitten. Se viestiketju asiasta on jostain syystä laitettu nyt piiloon!
    Pasi
  • Wboxista käsin tarkistin vanhat tallennukset. Kaikki vanhemmat tallenteet kuin 11.9.2016 on kadonneet plus nuo Pulmuset joita on on tullut uusintoina telkusta viime päiviin asti... Niistä on jäänyt tallennuksiin alle kymmenen viimeisintä tullutta jaksoa. Kaksi vuotta piti olla se max "säilöaika"?
    Pasi
  • Viestiketjuja arkistoidaan jotta tärkeän infon löytäminen muille käyttäjille on helpompaa. Voisitko vielä tarkastaa löytyykö tallenteita myöskään nettiselaimella DNA TV:ssä?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Ei näy puuttuvia tallenteita tuolla nettiselaimella. (ei Lumialla voi tota sovellusta edes käyttää? Ei avaa mitään kanavaa tai tallennusta, näkee vain listaukset mitä olisi tarjolla.)
    Pasi
  • seppo p, hubi;lla tallennetut ohjelmat pätkii katsottaessa  myös katsomon ohjelmat pätkii ,laitteet on anteeniverkossa, mikä avuksi

seppo p
  • Sama homma että hubilla pätkii tallenteet ja aina alkaa alusta jo kertaalleen aloitettu tallenteen katsominen? Hubi myöskin jumii päivittäin uusimmalla ohjelmistoversiollakin, eikä ulos kirjautuminen auttanut takaisin kirjautumalla ongelmaan.
    Petri Luoma

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja kirjoittamasi viesti saattaa näkyä kaikille.
Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti. Lue ehtomme