DNA-TV tallenteista yli puolet katosi

Jostain syystä DNA-TV verkkotallenteistamme on kadonnut viime yönä yli puolet, noin 1000 tuntia. Eilen illalla 3.1 katselimme vielä elokuvia ja tänään koko kyseinen elokuvaryhmä oli kadonnut. Vanhinkin tallenne on alle vuoden vanha joten kahden vuoden rajastakaan ei voi olla kyse. Mistä moinen vika voi johtua? Toivottavasti saatte palautettua tallenteemme pikimmiten!

Kommentit

• Hei Heli!

Millä laitteella tallenteet siis katosivat? Oletko tarkistanut näkyvätkö tallenteet jollakin toisella laitteella, selaimella tv.dna.fi tai DNA TV -sovelluksen kautta?