DNA TV teksti-tv

Hei!

DNA TV hubin teksti-tv jumittaa lähes aina. Sivu jumittuu täysin, kello ei käy.
Etsii sivuja luvattoman kauan jne.. 3 kk ollut ja koko ajan tämmönen. Entisellä boksilla ei ollut ainakaan näin isoja ongelmia.
Pekka Turunen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Pekka!

Hubin teksti-tv ei tosiaan kaikilla laitteilla toimi tällä hetkellä täysin optimaalisesti, ongelma on parhaillaan korjauksen alla ja pyrimme saamaan tämän mahdollisimman pian kuntoon. Pahoittelut aiheutuvasta häiriöstä!

Kannattaa toki tarkistaa että sinulla on hubin päivitykset ajan tasalla ja kokeilla sammuttaa laite kokonaan jos jotain ongelmia ilmenee. Katkaise siis hubista virrat joko pitämällä kaukosäätimen virtapainiketta hieman pidempään pohjassa jolloin hubi pyytää erikseen vahvistamaan sammutuksen tai ihan ysinkertaisesti irrottamalla virtajohto hubin takaa hetkeksi aikaa.

DNA TV Hubin firmwaren uusimman version löydät seuraavasti: Paina kaukosäätimen koti nappia > valitse Asetukset > valitse Tietoja > valitse Järjestelmäpäivitykset > valitse Tarkista päivitykset.

DNA TV Hubin applikaatiopäivityksen uusimman version löydät seuraavasti: Avaa DNA TV sovellus > paina menu > DNA TV asetukset > Tarkista päivitykset.