DNA TV tekstitys

Kuinka ohjelmatekstityksen ( kotimaiset ohjelmat ) saa päälle kun katsoo suorat ohjelmat mobiililaitteella? DNA TV tietokoneen kautta sama ongelma. Esim. klo 18.00 Uutiset aina tekstitetty, mutta puuttui mobiililaitteen kautta.

Kommentit

• Hieman tarkennusta tekstityskysymykseen koska kukaan ei ole kommentoinut. Koskee siis Ylen kanavia ja suorat  kotimaiset ohjelmat, eli dvb-tekstitys. Kaapeli ja antenni TV kautta digiboksissa valitaan kieleksi "hollanti" ja tekstitysraita "fin" Myös "sve" löytyy Fem/Teema puolelta.
    Kuinka tekstitys toteutetaan mobiililaitteilla?
  • Hei, DNA TV -palvelulla tekstitystä ei valitettavasti ole mahdollista asettaa päälle.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Harmi! Toimiiko Hubi:n kautta?
  • Kyllä, Hubilla suomenkielisen tekstityksen saa asetettu päälle Ylen kotimaisiin ohjelmiin valitsemalla juurikin tuon hollannin tekstitykseksi.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Kiitos Ida T!
  • @FÅ
    Kannattaa aina luottaa ASPAn palveluneuvojiin. Ne ehtivät valehdella enemmän kuin kukaan ehtii ymmärtää, eihän heillä ole tietämystä siitä jakelussa olevasta versiosta DNA-TV palvelua.

Alla kuvassa on se totuus:

Se "hollanninkielinen" on tuo alempi [FIN] TV-hubissa
  • Hei, miten tekstityksen saa näkyville tallennetussa ohjelmassa? Tässä 26.2.2020 SubTV:ltä tallennetussa pätkässä tekstitys puuttuu, enkä saa mitään kielivaihtoehtoa näkyville.

Stenkka
  • Valitettavasti tallennetuissa ohjelmissa ei ole vielä mahdollisuutta lisätä tekstitystä
    DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • Hei, kiitos vastauksesta. Olenko siis tallentanut ohjelman väärin - olisiko tallennuksessa pitänyt jotenkin asettaa, että myös tekstitykset tallennetaan? Ei kai tallennus kuitenkaan ole niin alkeellinen, että tekstityksiä ei yksinkertaisesti tule mukaan? Tai lähinnä pyytäisin ohjeita, miten saan tallennettua vieraskieliset ohjelmat niin, että tekstitykset on mukana?
    Stenkka
  • Ennen hubia sain tekstityksen mm. MTV3:n ohjelmaan "Pitääkö olla huolissaan". Kun valitsen säätimestä tektitys-painikkeella tekstitysvaihtoehdon, tulee vain vaihtoehto "suomi", "tekstitys" ja "ei tekstitystä". Kursori hyppään tekstitys-vaihtoehdon yli eli ei saa tekstitystä???? Miten on vai onko hub todella niin surkea? Samoin puuttuu suorasta lähetyksestä tauko-toiminto!!!
    Jyki
  • Hei, 28.2.2020 kyselin seuraavaa, ehtisittekö vastata siihenkin:

"Hei, kiitos vastauksesta. Olenko siis tallentanut ohjelman väärin - olisiko tallennuksessa pitänyt jotenkin asettaa, että myös tekstitykset tallennetaan? Ei kai tallennus kuitenkaan ole niin alkeellinen, että tekstityksiä ei yksinkertaisesti tule mukaan? Tai lähinnä pyytäisin ohjeita, miten saan tallennettua vieraskieliset ohjelmat niin, että tekstitykset on mukana?"
    Stenkka
  • Ennen viimeisintä päivitystä sentään ulkomaisiin ohjelmiin sai suomenkielisen tekstiyksen,nyt ei enää ainakaan hubilla Ylen ohjelmiin. Mitä voi tehdä?
    Pipsa
  • Tämähän on nyt ihan persiistä, että tallennetuissa ulkolaisissa ohjelmissa ei näy tekstitys.
    Ei ainakaan kun koetan niitä ohjelmia puhelimeni sovelluksella katsoa.
    Nimimerkillä "jälleen kerran myyty minulle sutta ja sekundaa"
    Antza
  • Joo, ihan samaa kiroan täällä. DNA tv:llä tallennettuista ylen ohjelmista puuttuu tosi usein teksti. Todella ankeaa. Yritän katsoa Outlandereita, tekstitys puuttunut jo useammasta jaksosta. Ongelma on esiintynyt usein viimeisen vuoden aikana muiltakin kanavilta tallennetuissa ohjelmissa.
    Marjut
  • DNA TV on TORSO, kun se ei tarjoa niitä tekstitys- ja kielivalintoja, joita TV-kanavalla on tarjolla.