DNA TV tietokoneella suoratoisto ei toimi

Windows 10 + Chrome: kun yrittää toistaa live lähetystä, tulee ilmoitus "Hetki! Sisältöä ei voi käynnistää juuri nyt. Kokeile myöhemmin uudestaan." Eipä se onnistu myöhemminkään. Jos saman ohjelman laittaa tallennukseen, pystyy sitä kautta katsomaan melkein livenä.
Toisella tietokoneella sama setti ja toimii.

Kommentit

• Hei Hannu! Ainakaan tällaista yleistä vikaa emme ole havainneet ja se että palvelu toimii normaalisti toisella laitteella viittaisi ongelmaan tässä kyseisessä laitteessa. Onko selaimella kenties laajennuksia jotka voisivat estää toiminnan?