Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

DNA TV - Tuntemattomia tallennuksia

DNA TV sovellukseen tulee vähän väliä tallennuksia, joita en ole aktivoinut. Useimmiten toistuvia tallennuksia. Jossain vaiheessa myös ohjelma oli tallentanut tuntitolkulla "Ei lähetystä" -tallennuksia ja olivat tallennettuina välillä käsittääkseni saksankielisellä otsikolla.

Kommentit

 • Kuulostaa hyvin tutulta...valitettavasti! Ohjelman nimi "Ei ohjelman nimeä", saksaksi "Keine..." ja sitten itse ohjelman kuvaus ruotsiksi. iPadissa kielenä englanti. Johtuuko sitten siitä?
 • Jep, juuri näin. Itsellä myös pädissä ja puhelimessa Eng, mutta ei se noita tallennuksia selitä.
 • Hei! Miltä kanavalta nämä itsestään tallentuneet ohjelmat ovat tulleet? Pysyvätkö ne poissa jos vain otatte tallennukset pois tulevista tallenteista, jos siis siellä tälläisen tallennuksen huomaatte olevan tulossa, mitä ei pitäisi olla tallennuksessa?
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Mulla välillä sama ongelma ja ainaki toimii se et ottaa jatkuvan tallennuksen pois. Kunnes taas on joku uus...
 • Fox Kidsin lastenohjelmia tallentaa mulla noin joka kolmas päivä. Joka kerta otan jatkuvan tallennuksen pois,  mutta se tulee takaisin jokusen päivän välein. Joskus joihinkin muihinkin ilmaantuu jatkuva tallennus, mitä en ole laittanut, mutta tuo Fox Kids on säännöllinen palaaja. Lisäksi kaikki poistamani tallenteet eivät häviä lopullisesti. Esim. eilisaamuisen Lego Ninjagon jakson olen poistanut jo kaksi kertaa, eilen ja tänään. Eikä ole ollenkaan ainoa, mutta muista en muista niin tarkkoja esimerkkejä.
 • Näyttäisi olevan Nat Geo, Sub, Kutonen, Yle. Putsasin DNA TVn kun kirjoitin alkuperäisen viestin ja nyt tuolla on taas uusia toistuvia tallennuksia. Ei lähetystä -tallennuksia ei ole nyt tullut.
 • Hei!

  Ikävä kyllä tuntemattomien tallenteiden ilmestyminen DNA TV palveluun on yleinen vika jota selvitellään edelleen.

  Hävinneiden tallenteiden osalta vika on nyt otettu selvitykseen teknisessä tuessamme.

  Pahoittelemme häiriöistä aiheutuvia haittoja!
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Vois jo pikkuhiljaa loppua noitten ei itselaitettujen tallenteiden tuleminen . Joka yö menee päälle elokuva tallenne tänäkin aamuna oli tulossa 44 elokuvaa tallennukseen jatkuvana lisää. Poistin yli 300 tallennetta mitä en ole itse laittanut tallennukseen. Rupeaa jo pikkuisen ottamaan päähän ......
 • Nyt alkaa kyllä mennä jo DNA:n palveluun rehelliset hermot.

  Useaan otteeseen olen ollut asiakaspalveluun yhteydessä niin sähköpostitse kuin Facebookin kautta. Aina samat litanjat, mutta ongelmat eivät ratkea. Otetaanpa muutamia esimerkkejä:

  - Katoavat tallennukset. Miksi minä maksan tallennuksesta, kun ohjelmat katoavat yhtäkkiä?
  - Katoavat jatkuvat tallennukset. Miksi minä maksan tallennuksesta, kun ei voi luottaa siihen, että toivomani ohjelmat/elokuvat menevät tallennukselle.
  - Vanhat tallennukset. Miksi minä maksan tallennuksesta, kun yhtäkkiä listalle ilmaantuu yli vuosi sitten poistettuja tallenteita.
  - Muiden tallennukset? Miksi minä maksan tallennuksesta, kun tallennukselle yhtäkkiä ilmaantuu satunnaisia ohjelmia - usein jatkuvalla tallennuksella.
  - Onko tuota kuvanlaatua heikennetty? Näyttää entistäkin huonommalta, vaikka suunta pitäisi olla juuri toinen. Ainakin televisio ilmoittaa, että lähetys vaihtunut interlacediin.
  - WboxHD2s - Herranen aika kun on bugittava laite
  - Jatkuvasti pätkivä yhteys eri reitittimilla.

  Tässä nyt vaan näitä muutamia asioita mainitakseni. Maksan TV-palvelusta, jotta näkisin ohjelmat paremmat kuvanlaadulla. Mutta mitä tekee DNA. Heikentää kuvanlaatua entisestään. Maksan tallennustilasta, mutta tallennukset eivät pysy tallessa.

  Voinette siellä DNA:n päässä sähköpostiosoitteeni perusteella katsella aiempia aspaan lähettämiäni viestejä, mutta kyllähän tässä alkaisi olla reklamaation paikka. Ongelmat kun eivät myöskään ole mitään hetkittäisiä, vaan jatkuvia.

  Maksavaa asiakasta ei lohduta se, että kerrotte asian olevan selvityksen alla. Me maksamme tästä palvelusta ja odotamme saavamme jotain vastinetta rahoillemme. DNA-TV ei tarjoa kyllä penninkään vastinetta.
 • Hei Hannu!

  Ikävä kuulla, että sinulla on ollut paljon ongelmia palveluidemme kanssa. Pahoittelut!

  DNA TV:n kanssa on juuri ollut ongelmia jatkuvien tallennusten suhteen, nämä olivat jostain syystä hävinneet. Sama ongelma oli myös tulevien tallennusten kanssa. Tämä vika on nyt saatu korjattua, joten tällä hetkellä tuota ei pitäisi enää esiintyä.

  Muiden ongelmien suhteen ei ole tiedossa tällä hetkellä mitään yleistä vikaa. Pyytäisin, että olet uudelleen yhteydessä asiakaspalveluumme jonka kautta voidaan selvittää myös noita muita vikoja ja tarvittaessa myös kirjata näistä vikatiketti. Samalla voidaan myös katsoa mahdollisia hyvityksiä.
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • DNA TV tallentelee koko ajan ohjelmia, joita en ole itse pyytänyt tallentamaan, esim. Autojen Ensiapu jne.
 • Hei Petteri!

  Kyseessä on yleinen vika joka on tiedossa ja pyritään korjaamaan kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut koituneesta haitasta!
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Kiitokset viestistä. Kyseessä on tosiaankin yleinen vika, joka on jatkunut kuukausikaupalla - ilmeisesti asian pikaiseen korjaamiseen ei olla resurssoitu tarpeeksi...
 • moi!minulla tallentuu jatkuvasti National geographic kanavalta Autojen ensiapu tallennukseen vaikka en ole sitä laittanut tallennukseen.
  Poistan taas kyseisen jatkuvan tallennuksen. Katsotaan milloin se taas tulee tallennukseen?!
 • Nyt sen jatkuvan tallennuksrn voi sentään itse ottaa pois päältä - aina näin ei ollut" kehitystä havaittavissa.
 • joo...voi poistaa, mutta aikaisemmin kun olen jo kokeillut poistaa niin jossain vaiheessa se on taas päällä?
 • Olisikohan tähän itsestään ilmestyviin tallennuksiin tullut mitään uutta? Poistin juuri 1500 tuntia tauhkaa tuolta. Hidasta touhua
 • ".. vika joka on tiedossa ja pyritään korjaamaan kuntoon mahdollisimman pian."

  Vieläkö pyritään?
 • Edelleen ilmestyy jatkuvia tallennuksia, joita ei ole tehty eikä niitä saa poistettua. Yleensä ovat sarjoja eri kanavilta. Toisaalta itse tehdyt tallennukset eivät läheskään aina tallennu vaikka niitä suosikkeihin yrittäisi laittaa. Voisiko nämä ihan perusjuttuihin liittyvät asiat pikkuhiljaa korjata, tämähän on koko DNA TV:n idea, että saisi talletettua haluamiansa TV-ohjelmia. :-o

  Ongelma tuntuu olevan lisäksi päätelaite riippumaton, ym. tapahtuvat iPhonella ja Androidilla.
 • Hei AMR!

  Pahoittelut, että korjaus tähän ongelmaan on viivästynyt! Näillä näkymin vika saadaan korjattua kuntoon aivan lähiaikoina.
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Minullekin ilmestyi tänään ihan tyhjästä iso määrä tulevia tallennuksia mitä en ole itse laittanut tallennukseen. Suurin osa oli sarjoja toistuvalla tallennuksella. Poistin kaikki mutta aina kun käyn katsomassa uudelleen, on tuntemattomia tallennuksia tullut lisää ainakin muutamia, osa on niitä jotka juuri poistin. Epäilin ensin että joku on saanut tunnukseni käsiinsä, joten vaihdoin salasanani. Katsotaan nyt auttaako se vai onko itse palvelussa vika.
 • Minä olen kamppaillut tämän asian kanssa jo kauan, kun kaikki Fox juniorit tallentuu väkisin ja tulevat aina takaisin teenpä mitä hyvänsä. Tänään olikin sitten ihan uusi yllätys, kun eri ohjelmia eri kanavilta on tallentunut päivän aikana ja tulevissa tallenteissa on melkein 400 odottamassa Normaalisti siellä on 60-90. Näyttäis olevan ihan uutisista lähtien kaikkea mahdollista ohjelmaa, hieno juttu.
 • Ei juma..... mitä paskaa, taas tallennuksia satamäärin mitä en ole itse laittanut. Ettekö te nutip..t saa tätä korjattua vai ettekö edes halua saada. Rahat kyllä kelpaa.
 • Mikä taas mättää? Tulevia tallenteita tullut yli 300 lisää. Suurin osa jatkuvia tallenteita sellaisista ohjelmista, joita en koskaan  ole katsonut (esim. Akin ja Kirsin kotirempat)! Ottaa todella päähän! Vastaatteko pikaisesti, mistä on kyse?
 • Hei!

  Tuntemattomien tallenteiden ilmestyminen DNA TV palveluun on yleinen vika jota korjataan parhaillaan. Korjauspäivitys tulee piakkoin.  Pahoittelut tallenteista aiheutuvasta haitasta ja vaivasta!
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Olipas "kiva" taas siistiä tallennuslistaa -_-
 • "Tuntemattomien tallenteiden ilmestyminen DNA TV palveluun on yleinen vika jota korjataan parhaillaan. Korjauspäivitys tulee piakkoin."

  Tiedäthän Hanna-Mari, että noita sanoja ei usko enää kukaan. Olen ollut DNA-TV:n asiakas yli kaksi vuotta ja näitä tuntemattomia tallenteita on ilmestynyt tallennuslistaani koko sen ajan. Aina tasaisin väliajoin on ollut näitä oikein ruuhkapäiviä, jolloin tallenteita on ilmestynyt jopa satamäärin. Joka kerta te pyhästi lupaatte, että ongelmat ovat kohta historiaa, mutta kuinkas käykään. Ja tallenteethan ovat vain yksi vika tämän murheenkryynin kanssa.

  Muistaakseni olen tästä ennenkin sanonut, mutta usein on tuntunut, että DNA-TV on ollut erittäin pitkässä betatestausvaiheessa ja testaajia olemme olleet me, maksavat asiakkaat. Vai onko tosiaan niin, että heitätte suurempia järjestelmäpäivityksiä taustasysteemeihinne tuosta vaan - testaamatta niitä ensin rajoitetulla joukolla.

  Onhan tuo TV-palvelu muutoinkin ollut varsin turha, koska suurin osa käyttöajasta menee uusintojen uusintojen uusintojen uusintojen poistamiseen niiden katsomisen sijaan. Tästä ei voi syyttä toki teitä, vaan ihan TV-kanavia.

  Kaikin puolin tämä sähläys oli vaan se viimeisin merkki siitä, että tein oikean ratkaisun katkaistessani DNA-TV:n tilauksen tähän kuuhun. Kyllä kuukausihinta saisi olla kolmasosan maksamastani, jotta voisi (korjattua ja toimivaa) DNA-TV:tä edes harkita joskus hamassa tulevaisuudessa. Mielummin nämä pennoset käytän suoratoistopalveluiden tilaamiseen.
 • Moikka! Vian on arvioitu tulevan kuntoon tämän päivän aikana: https://corporate.dna.fi/hairiotiedotteet?type=tukari1&id=2544
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Hohhoijaa!

  Korjauksesta kertovan viestin päivämäärä on ilmoitettu samassa muodossa kuin Länsimetron käyttöönotto: päivä.kuukausi - siis ilman vuotta. Uskon kun näen (koskee molempia) - jotain voi tapahtua, tai sitten ei, kyseisenä päivämääränä tänä vuonna, mutta korjautuuko tilanne a) speksien mukaiseksi ja b) sellaiseksi kuin asiakas sen todella haluaa, on kokonaan toinen tarina.

  Onneksi kilpailija tarjoaa ilmaista koekuukautta - siinä ajassa ehtii rakentaa automaagiset tallenteet haluamilleen ohjelmille ja samalla näkee miten homma siellä pelaa.
 • Miksi tästä viasta ei tiedoteta yleisesti?
  Viallisesta palvelusta joka vielä sotkee ja sählää itsekseen asiakkaan tallennukset, ei voi periä maksua!!!

  Vika ei ole edelleenkään korjaantunut. Tokihan missään ei ole myöskään kerrottu mitä se vian "korjaantuminen" tarkoittaa. Mitä korjaavaa toimenpidettä DNA tekee ja mitä jää asiakkaalle???

  KERTOKAA DNA:n ASIAKASTUKI!!!

  KERTOKAA KAIKILLE PALVELUN KÄYTTÄJILLE, EI PELKÄSTÄÄN TÄNNE TAKAPIRUILLE KESKUSTELUKERHOSSANNE!!
 • Hei, kuten häiriötiedotteessakin kerrotaan, vika on saatu korjattua 17.11.2017 noin klo 18:15. Ylimääräiset, virheelliset tallenteet sekä jatkuvat tallenteet on poistettu asiakkaiden tunnuksilta. Ennen viikkoa 46 eli ennen 13.11. alkanutta viikkoa tulleet ylimääräiset tallenteet valitettavasti vielä näkyvät, vaikka myöhemmin tulleet ylimääräiset tallenteet ovat siis poistuneet.

  Täsmennätkö siis vielä millaista ongelmaa sinulla palvelun kanssa on? Eivätkö itsestään ilmestyneet tallennukset ole poistuneet lainkaan?
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • 15.11.2017 klo 10:00 alkoi outoja tallennuksia tulla.
  JA NE OVAT EDELLEENKIN OLEMASSA!!!
  JA NIITÄ TULEE JATKUVASTI LISÄÄ!!!!
  MIKSI DNA VALEHTELEE???
 • Jos tallennuksia tulee edelleenkin, olethan asiakaspalveluumme 044 144 044 yhteydessä. Tietoomme ei ole tullut muita tapauksia, joilla ongelma jatkuisi edelleen, joten tilannetta olisi hyvä päästä selvittämään tarkemmin.
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Soitin eilen asiakaspalveluunne ja siellä joku huumorimies sanoi että käyttäjän on itse poistettava kaikki tulleet oudot tallennukset!

  TOISTAN: Mitään ei ole teidän toimesta ome asialle tehty!
 • Uusien tuntemattomien tallennusten määrä on räjähtänyt. Nyt tulee koko FOX kanava. Näyttää alkaneen 19.11.2017.

  Soitan Aspaan nyt.
 • Selvästi joku kaapannut koko palvelun. Tai DNAn sisältä joku haluaa sotkea palvelun!

  Milloin joku DNA palvelu saadaan toimimaan??
  Ihmetelen että tällaisista pitää vielä maksaa!!!!

 • Joo. Aspa kertoi ettei vika ole korjaantunut vaan on käyttäjätunnuskohtainen ja ilmeisesti kanavakohtainen.

  National Geographics onglema on tiedossa.
  TLC kuulemma myös tiedossa (minulla ei sieltä)
  Nämä mun Foxin tallennukset tuli uutena tietona.

  Lupasivat jatkaa korjailua.
 • Näyttää sieltä olevan tulemassa national geolta jotain tallenteita vaikken mitään sieltä kanavalta ole laittanut tallennukseen.

  Hyvin sanottu DNAlta tuossa tunti sitten ettei ole tiedossa muita, kun tämä yksi joka tänne kirjoitti, varmaan johtuu siitä ettei kukaan jaksa asian takia soitella aspaan, kun näitä on tullut jo vuosia...

  Vähän niikun todella ärsyttävä "ominaisuus" palvelussa.
 • DNA ON VITSI!!!!
 • DNA:n asiakaspalveluun soitin.
  Kerrottiin että vian korjauksen aikataulu on 24.11.017. Siis edelleenkin selvityksessä ja korjaamatta! Näyttää vain että HÄIRIÖTIEDOTTEESEEN  EI KUKAAN OLE ASIAA KORJANNUT!!

  Sain neuvoksi että kirjautua ulos ja uudelleen sisään laitteeseen. Kysin että mihinkähän laitteeseen? On tv-hubi, läppäri, kaksi pöytäkonetta, tabletti, kännyköitä kaksikin kappaletta missä palvelu päällä. Miksihän tällaisia idioottiohjeita asiakkaille annetaan? Varmaan tarkoituksena että asiakkaalla jotakin tekemistä ja hetken aikaa uskoo että ehkäpä operaatio ajan kanssa korjaantuu.

  DNA PITÄÄ ASIAKKAITAAN IDIOOTTEINA!

  Asiakaspalvelu antoi "mielipahahyvityksenä", tosiaankin käytti sanaa "mielipaha" asiasta. Ei helvetti!

  Asiakaspalvelussa tyttösen äänenkorkeus alkoi nousta samoin kuin VOLUUMI! Yritin neuvoa häntä siinä että asiakkaan kanssa ei saa kiukustua. Asiakas saa olla kiukkuinen, asiaksapalvelija ei koskaan.

  Kiukkuinen HEIDI lopetti puhelun sanoi "tämä puhelu loppuu nyt"

  ALA-ARVOISTA ASIAKASPALVELUA!!! • Uusia tallennuksia ilmestyy reilu 100 tuntia vuorokaudessa jatkuvasti..
 • Miksi ei edes häiriötiedotetta:
  https://corporate.dna.fi/hairiotiedotteet?type=tukari1&id=2544
  ole korjattu?

  Häiriötiedotteen tekstin korjauksen luulisi onnistuvan jopa DNA:n tumpeloilta, vika palvelussa ei korjaannu koskaan, ei ennenkuin DNA:n tollot lopettavat valehtelemisesn asioista ja alkavat ottaa asiakkaansa tosissaan.

  VIAT PITÄÄ OIKEASTI KORJATA, EI VAIN KIRJOITTAA ETTÄ VIKA ON KORJATTU!!!!
 • Siivosin itse tietokoneella viime viikolla tallentuneet turhat, poistin kaikki tulevat tallenteet ja uudelleen ajastin ne mitkä halusin tallentaa. Ei ole ainakaan vielä ilmaantunut turhia minulle.
  Aikaisemmim näitä Natgeoja jne kyllä tuli jatkuvasti.
 • Ja TAAS ilmestyy epämääräisiä jatkuvia tallennuksia itsekseen. Eikö tätä nyt oikeasti saada kuntoon?!
 • Sama täällä, taas pamahti kasa ihan outoja tallenteita. Suurin osa Nat Geon alta.
 • Tyhjentäkää kaikki kurat kerralla pois, niin tallennetuista kuin jonostakin. Käy helposti tietokoneella. Itsellä ei sen jälkeen ole tullut ylimääräisiä.
 • Kyllä niitä tulee ajoittain vaikka kaikki poistaakin. Toissapäivänä oli taas pari ylimääräistä sarjaa jatkuvassa tallennuksessa.
 • Joo poistettu on mutta tulee aina uudelleen.
 • Nat Geo:n vaarallisimmat saalistajat ilmestyi tännekin, vaikka koskaan en ole sellaisia seurannut.
 • Hei!

  Ongelman juurisyyn tutkinta jatkuu yhä ja virheellisiä tallenteita voi yhä ilmestyä mm. National Geo kanavalta
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Ettei kävisi tälle palvelulle niin kuin monelle muullekin kun ei korjauksia tai päivityksiä tule. Eli palvelu ei tuota riittävästi, joten se pidetään niin kauan ilman ylläpitoa kun vaan joku siitä maksaa. Ja sitten palvelusta vedetään töpseli seinästä....
 • No on se sen ainakin 5 vuotta ollut jo pystyssä. Ja pääosin 99% toimivana ainakin allekirjoittaneella. Mielenkiintoista olisi tietää mitä ovat nämä muut palvelut? Päivityksiä on tippunut tasaiseen tahtiin, eikä vaikuta siltä että palvelua oltaisiin sulkemassa.
  Vikoja on ollut matkassa, mutta kaikki ovat vielä hengissä - operaattorin puoleltakin?
  Aina tosin on parannettavaa.
 • Kiitoksia dna:n väelle "hyvin" toimivasta tv-palvelusta, annoitte dna-tv:n kautta oikein runsas kätisen joululahjan, uusia tallennuksia oli tullut taas oikein satamäärin vuorokauden sisään. Koittakaa nyt jo vihdoinkin tehdä jotain palkkanne eteen. Onneksi en enää itse ole teidän asiakas enkä varmasti tule olemaan. Emännän puolesta näitä kirjoittelen.
 • Joo ja niitä hemmetin tallenteita tulee kyllä ihan kaikilta kanavilta eikä pelkästään National geo:lta.
 • paolo :
  Minä en kyllä muista kuin yhden päivityksen tähän palveluun sinä aikana kun minä olen ollut asiakas (3 vuotta) ja siinä webbikäyttöliittymä muuttui minusta huonommaksi kuin aiemmin.

  Muita palveluita, mitkä on suljettu: Kaksi Disneyn julkaisemaa star wars aiheista peliä, TV-kaista ja sen seuraaja. Googlen RSS-feedejä kokoava palvelu (tämä oli toki käyttäjälle ilmainen, mutta ei tuottanut Googlelle riittävästi mainosrahaa)
 • Tää ongelma jatkuu edelleen ja rasittavina on, että iso osa jo poistetuista on tullut takaisin. Uusia tulee jatkuvalla syötöllä takaisin jatkuva tallennuksena. Hermo ei kestä kaikkien läpikäyntiä uudelleen ja uudelleen ja se vie paljon aikaa. Tää homma räjähti käsiin, kun tuli tuo 4000 tunnin raja.
 • Jatkuvasti tulee jatkuvaan tallennukseen ohjelmia, joita en ole itse laittanut. Näköjään yleinen vika ja ollut kauan. Mikä siinä on, kun ei voi korjata.. sentään maksullinen palvelu!!!!!
 • Virheellisiä tallenteita tullut viimeksi YLE teema/fem, liv ja hero.
 • Mulla tallentaa (tällä hetkellä) itsestään "24 tuntia putkassa", päivittäin saa olla poistamassa jatkuvan tallennuksen
 • Hei, miten saan lopetettua jatkuvat tallennukset? Ei riitä, että otan ohjelman perästä jatkuvan tallennuksen merkin pois. Tallennan tietokoneen kautta taivaalle.
  Lisäksi: eikö ole mahdollista tehdä ohjelmaa, joka tallentaisi eim sarjan vain sillä kellonajalla, jonka olen valinnut, ei kaikkia uusintoja? Olen ollut käsityksessä, että kone ottaa vastaan ihmisen laatiman ohjelman sille.

 • Jos huomaat, että DNA TV :n tallenteisiin on ilmestynyt jatkuva tallennus, jota et ole itse asettanut, voit poistaa jatkuvan tallennuksen. Tämä onnistuu tulevien tallenteiden tai ohjelmao-oppaan kautta. Huomioithan, että pelkkä tallenteen poisto ei riitä, vaan jatkuva tallennus tulee purkaa.  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Ylläpidetäänkö palvelua enää? Entä kehitetäänkö? Vai onko palvelu lopetuslistalla? Siltä tämä ainakin vaikuttaa.
 • Äidillä dna tv aloittaa yle1:ltä tallentamaan sunnuntai iltaisin ja tallentaa vuorokauden verran. Kun tallennus loppuu niin tallennus häviää. Missään ei näy ajatusta.
 • Täällä samoja ongelmia...vai onko jo ominaisuus
 • Joitain jatkuvia tallennuksia ei edelleenkään saa poistettua pysyvästi. Esim. poliisit kotihälytyksen jatkuvan tallennuksen olen poistanut varmaan viiteen kertaan ja aina se palaa takaisin ja tallennettuja jaksoja ilmestyy listaan.
 • Jone
  Olet varmaan laittanut tallentumaan "poliisit" sarjan joskus? (Tai sitten se on tullut itsekseen, niinkuin noita tuli.) Nyt ne samanalkuiset ei poistu, ennekuin sen alkuperäisen sarjan poistaa, josta noi samanalkuiset "häiriköt" tulee.

  Pahimmillaan sitä alkuperäistä sarjaa josta jatkuva tallennus laitettu ei ole ohjelmaoppaassa ollenkaan (jos ei sillä hetkellä esitetä) ja noita samanalkuisia ei saa mitenkään pois. Saatanallista sähläämistä tälläinen ettei voi ihan oikeasti valita sitä mitä haluaa tallentaa ja mistä kanavalta.

  Itselläni esimerkkinä, tallennettu aikoinaan "diili"-sarja MTV3-kanavalta. Nyt tulee jatkuvana tallenteena Avalta joku hemmetin "Diili Ryan Serhantin tapaan" ja sitä ei saa pois ennenkuin ohjelmaoppaaseen tulee alkuperäinen "Diili" jonka voi sitten poistaa.
 • JJJN,
  Kiitos hyvästä vastauksesta. Alun perin juuri tuo Poliisit on ollut jatkuvassa tallennuksessa ja nähtävästi sen kautta tulee myös tuo kotihälytys-version jatkuva tallennus.

  Voisikohan DNA rakentaa tuonne softaan sellaisen skriptin, jolla asiakas voisi nappia painamalla tyhjentää käyttäjätunnuksen perusteella kannassa olevat jatkuvat tallennukset? Näin ei tarvitsisi odottaa vuotta, jotta joku ohjelma tulee uusintana ohjelmaoppaaseen mistä sen tallennuksen lopulta saisi poistettua..?

 • Tämä ongelma ei ole edelleenkään korjaantunut. Laitoin tästä viestiä yli 2kk sitten.

  Onko DNA:lla mitään aikomusta tarttua tähän rasittavaan ongelmaan, joka täyttää tallennustilan ohjelmilla, joita ei halua tallentaa?
 • Hei Jone!

  Tallennussääntöjen hienosäätöjä tehdään meidän päässämme jatkuvasti ja ongelmista jatkuvien tallennusten kanssa on päästy varsin kattavasti eroon.

  Näiden virheellisten jatkuvien tallennusten pitäisi poistua, kun poistat tallenteiden tallennussäännön eli jatkuvan tallennuksen. Pelkästään näiden tallenteiden poisto ei siis auta, vaan tallenteesta tulee ottaa "jatkuva tallennus" pois.

  Kiitos vielä aiemmasta kehitysehdotuksesta jatkuvien tallennussääntöjen tyhjentämisen suhteen, Pistetään tämä meidän päässämme korvan taakse.
  DNA Ida S palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.