Dna tv -> uusi dna tv

Moro, Saako vanhan dna tv:n päivitettyä uuteen dna tv:n jo ilman uuden sopimuksen tekemistä?

Kommentit

• Kyllä sen olisi pitänyt onnistua kokoajan. Paitsi hubin kanssa, mutta siitähän tässä ei mainittu...
    JJJ
  • Ei onnistu, ennen kun DNA sen tekee oma-aloitteisesti. Eikä sekään ole varsinaisesti päivitys.
    Se on otettava käyttöön Minun Palveluun annetulla sähköpostiosoitteella ja saman sivun salasanalla.
    Vanha poistuu käytöstä ja dnat.dan.fi astuu tilalle ja 48 h kuluttua siirttyy tallenteet uuteen ohjelmaan.
    Hubi sitten oma lukunsa.
    PW
  • Hei Jukka! Jos haluat vaihtaa uuteen DNA TV palveluun niin tämä vaatii tilauksen päivittämistä, tämä onnistuu soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen chatin kautta.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei, mitä tarkoittaa tilauksen päivittäminen?
    Jukka
  • Vanha ja uusi DNA TV ovat eri tilauksia, eli tilaus tarvitsee päivittää vanhasta uuteen.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei, mikä muuttuu vanhan dna tv sopimukseen verrattuna?
    Jukka
  • mm. sisäänkirjautuminen. Muut muutokset voit etsiä asiasta kertovassa viestiketjussa.
    PW
  • Nyt kun vihdoin pääsen loggaamaan uudistettuun DNA-TV palveluun, Windows 7.1 SP1 ja Chrome, niin en saa mitenkään mitään sisältöä näkymään täyskuvana kakkosruudulla joka on fullHD matalakuvateleviisio HDMI:n takana. Vanhassa DNA-TV palvelussa täysikuvakoko-toiminto toimi kun vaan napautti F11.

Nyt kun chrome on full-screen moodissa niin striimi nojaa ruudun vasemmassa laidassa, vertiaakaalisesti ruudun keskellä. Vaikuttaisi olevan 1024 px leveää kuvaa joten oikeassa laidassa on 1920-1024 pixeliä levelä palkki mustaa ja striimin ylä ja alapuolella on vastaavasti mustaa palkkia.

Ja kun Chrome ei ole full-screen moodissa niin striiimi on about keskellä ruutua niin horisontaalisesti kuin vertikaalisestikin.

Saako tatä mitenkään toimimaan oikein?
    TimoA