DNA TV uusi versio ei toista tallennuksia jotka ovat yli 1,5kk vanhoja

Päivitin tänään uuden version 2.7.3 (Android), ei olisi kannattanut, yksikään yli 1,5kk vanhempi tallennus ei toistu vaikka ne näkyvätkin listassa. Eli palvelu on aika käyttökelvoton tällä hetkellä koska vanhimmasta päästä koittaa aina katsoa pois. Perinteinen "Uusi versio käyttöön ilman kunnon testausta" toimintamalli? Tietokoneen selaimella toimii eli vika vain sovelluksen uudessa versiossa