Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Dna Tv uusi versio kysely

Tehdäämpäs tälläinen jos se vähän avaisi palveluntarjoajan silmiä. Jos jokainen joka tämän lukee kommentoisi alle tykkääkö nykyisestä uudesta mustasta ulkonäöstä vai haluaako vanhan takaisin. Koskee niin nettiselain kuin mobiili versiota.
Ranssi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • No ainakaan en ymmärrä miksi toimivan version päälle tehään paska päivitys joka ei toimi?
  Joonas
 • Vanha ehdottomasti!!
  Tyytymätön
 • vanha rinnalle
  Kuukkeli
 • Vanha heti takaisin :-(
  Irma
 • Ohjelmat ei löydy tallenteiden listasta mutta hakutoiminnolla löytyy. Hakutoiminnon kautta tehdyt etsinnät antaa listan ohjelmista mutta niitä ei tätä kautta pysty poistamaan. Aivan naurettava uudistus. Selkeys hävisi aivan täysin ja käytettävyys. Ei ohjelmien kuvaus tarvitse näkyä joka kerta, se että sai otsikoiden alle sarjat oli todella selkeä. Ja tulevat tallenteet ei todellakaan tarvitsisi näkyä samalla sivulla, sekoittaa vaan ja vie turhaa tilaa. Vanhassa fiksusti eri välilehdillä. Jos kuukauden sisällä ei tule mitään muutosta, pakko luopua, kun ei viitsi maksaa sellaisesta mikä ei kunnolla toimi. Jotenkin ymmärrä että uudistetaan mutta kannattaisiko ihan loppuun asti miettiä mikä toimii mikä ei.
  Maria Salo
 • Täsmälleen samaa olin tulossa tänne tilittämään, kuin Maria Salo. Eniten rasittaa juuri nuo, etteivät tallenteeni näy listassa, ja kun hakutoiminnolla haen, en pysty niitä poistamaan. Päädyin samaan ajatukseen, että sanon tämän irti, jos parannuksia ei tule kohtuullisessa ajassa.
  Moitin
 • Uusi on täysin PASKA!
  Vanha takas ja heti!
  Tommi
 • Vanha hyvin toiminut versio äkkiä takaisin tai sopimus loppuu!

  Paula
 • Mulla ei kyllä ainakaan puhelimella käytettynä löydä läheskään kaikkia ohjelmia hakutoiminnollakaan. Onpas rasittavaa! Olisi varmaan pitäny siirtyä Elisa Viihteelle, kun sitä kovasti yritettiin myydä. Mutta kun on melko lailla katsomattomia ohjelmia Dna-tv:llä... Tosin taitaa tällä menolla katsomattomiksi jäädäkin :(
  Maarit
 • Musta tausta on rasittava loikkaus 90-luvulle. Sen vielä kestäisi, mutta palvelu vain muuttuu huonommaksi. YKSI esimerkki: Katsoin juuri tallenteen, jonka kuvanlaatu oli alta arvostelun. Ääni laahasi. Mutta kas kummaa, mainoksissa ei ollut ongelmaa, niin selkeää kuvaa, että. Taidan katsella tärkeimmät pois ja katsella muuta palvelua. Nyt alkaa kertakaikkiaan riittää.
  PK
 • Aivan surkea. Vanha 100x parempi. Suosikkeja ei voi valita mistään!
  kari t
 • Uusi käyttöliittymä on käyttökelvoton minun käytössä.
  Minulla on dnatv palvelussa tuhansia tallennuksia.

  Vanhassa oli selkemäpi rakenne ,jonka avulla pystyi kelaamaan pitkiäkin listoja ja tuhansia tallenteita paremmin.

  Uudessa ei näe edes tallennuksen kestoa ilman että joutuu itse laskemaan. Sama leffa voi olla yhdessä tallenteessa esim 02:20 pitkä ja toinen tallenne samasta leffasta voi olla 02:45.
  Minä poistan mielummin sen joka on pidempi että tilaa säästyy. Nyt sitä ei näe. Todella huono.

  Kun käsittelee/katsoo jotain listaa - nyt mahtuu vain ruutuun pystysuunnassa vain 5:n tallenteen tiedot mitä pystyy lukemaan. Aikaisemmassa rivejä/tietoja mahtu yhteen ruutuun yli 20.
  Minulla on niitä tallenteita palvelussa yli 5000.

  On pikkaisen vaikeaa hanskata enää tuota hommaa enään.

  Todella huono tosi käytössä-
  Playeri on paremman näköinen kyllä.

  Todennäköisesti lopetan palvelun käytön tämän takia.
  Minulla on nyt todella vaikea hakea sieltä haluamaani materiaalia.

  Minulla oli mahdollisuus olla mukana käyttöliittymän etukäteistestissä mutta minä en kerennyt kiireiden takia käyttää sitä.

  Saa ottaa yhteyttä.

  Nyt vielä kun yritin lähettää Firefox-selaimella (ajantasalla) tätä palaute viestiä niin eipä onnistunutkaan. Site-kertoo että väärät evästeet.
  Jarmo M
 • Kuinka itsepäinen pitää olla, jos palaute ei vaikuta.

  täällä on 10-20 vaikuttajaa, ja kun he siirtyvät puimaan tätä somessa niin he saavat helposti paljon kuulijoita. Kaikki negatiivista DNA-TV .

  Koska yritys uskoo, että some on merkittävä kanava, ja se voi saada merkittävää vahinkoa brändiin.

  Jos keskustelu DNA suck's leviää laajemmalle, sillä on merkittävää vaikutusta DNA-TV brandiin, koska kaikki nettin kirjoitettu on siellä ja löytyy.

  Hyvä DNA, uudistus oli huono, joten palauttakaa vanha ja aloittakaa keskustelu  uuden kekittämisestä.
  Kuukkeli
 • En voi sanoa muuta kun että tämä"Lakritsikauppias" päivitys on sekava ja epälooginen ja sen lisäksi lakkasi toimimasta firefox-selaimessani sad
  Elikkä vanha liittymä takaisin valinnaiseksi tai on pakko vaihtaa palvelun toimittajaa.
  Hannu T
 • Hyvä toimitusjohtaja Jukka Leinonen

  Asiani koskee DNA-TV tuotteen uudistukseen, jossa kuluttajan mielipidettä ei ole otettu huomioon.
  Nyt 8.2 lanseerattu uudistus on täysi susi. Vaikka palaute on ollut murskaava, DNA-tv asiakaspalvelu ei ota kuuleviin korviin asiakaspalauttetta.
  Toivon, että DNA yhtiö ottaisi huomioon asiasapalautteen.
  Kuukkeli
 • Jatkan vielä.
  Minulla on nyt tuloillaan tallennustila täyteen. Ainoa järkevä työkalu hakujoukon putsaamiseen on minulla Android puhelin ja sen kautta Dna Tv + haku "Elokuvat:" sieltä poisto.

  Miksi playeriä ei saa uuteen välilehteen jotta edes jokin hakulista jää auki?

  Miten pääsen Myös recordings listassa "Elokuvat:" haaraan? En mitenkään.
  Jarmo M
 • Voisko sen vanhan version vain palauttaa, tän uuden kanssa menee hermo vielä enemmän. Eihän se vanhakaan täydellinen ollut, mutta kuten joku jo manitsi, sata kertaa parempi kuin tämä uusi
  Irma
 • Alan olla sitä mieltä, että tämä ei ole oikea kanava pohtia tätä, koska sillä ei ole mitään vaikutusta. En kiellä yrittämästä. Vanha versio oli parempi. Näyttää kuitenkin siltä, että joko meidän on kestettävä tuota 80-luvun versiota mustalla pohjalla ja erikoisilla puna-väreillä tai vaihdettava operaattoria. Tässä kun olen odotellut kohta viikon kadonneiden tallenteiden palautumista, on ainakin ollut aikaa pohtia tulevaa ratkaisua. Ja on ollut aikaa haukkua lukemattomille henkilöille, millainen dna on asiakkaan näkökulmasta. Somella vaikuttamalla saisi enemmän ääntä kuulumaan.
  Jaana
 • Minulle olisi herttaisen yhdentekevää miltä palvelu näyttää (okei vanha näytti paremmalta), jos se toimisi. Minulla alkaa olla myös tallennustilaa täynnä, mutta kun ei näe vanhempia tallenteita (ei edes sillä hakutoiminnolla, kuten häiriötiedote lupasi), ei voi sieltä poistella.
  Maarit
 • Onpa todella hieno päivitys, kiitos tästä. Tekee siirtymisen toiselle palveluntarjoajalle nyt paljon helpommaksi kun tämä kikkare ei enää toimi PS4 eikä Samsung SmartTV. PC ja Android ynnä Chromecast vielä näyttää toimivan (toki ääni laahaa 0.5-1 sekunnin jäljessä kuvaa), joten tähän vielä tulevassa päivityksessä kannattaa kiinnittää huomiota ja poistaa nuokin osittain toimivat laitteet.
  Haha. sad
  Janne
 • Lisää ominaisuuksia Cromella: Ohjelma-opas ei toimi Tänään eikä huomenna. Kolmaspäivä toimii!? FireFox:illa toimii oikein.
  kari t
 • Tuo edellinen siis Windows 7

  kari t
 • todella huono päivitys ! joku lapsi koodannu ?
  mikään ei toimi...
  huonot : kuvan laatu, ääni huono, kanavat ei toimi mitä on tilannu, surkea väritys, live tv on huonompi kuin norm tv lähetys.
  hyvät : helpot valikot.

  joten ehdottoasti vanha takaisin jos uusia ei osata tehdä kunnolla !

  JP
 • On kyllä todella harmi, että mentiin tekemään tällainen SUSI-versio dnatelkusta.
   
  Koska tällä foorumilla valittaminen ei auta,
  mikäköhän some-kanava olisi paras siinä mielessä,
  että saataisiin vipinää vikojen korjaamiseen
  ja jos sekään ei auta, häivytään täältä kitisemästä.
   
  Elisalle olen ajatellut siirtyä, nyt kun tallenteetkin näkyvät vain elokuusta eteenpäin.

  Miten tyhmä sitä pitää olla, että tästä vieläpä maksaa?

  En usko pätkääkään enää siihenkään, että tallenteet saataisiin takaisin,
  on jo niin monesti valehdeltu vikojen korjaamisesta ja version "kehittämisestä ".
  Alfa vai Omega
 • Se taitaa olla harmillisen totta, että täällä kitinä ei vaikuta mihinkään. Luonnollisesti DNA TV ei ole facebookissakaan, kun palaute olisi liian huonoa. Uskoakseni ainoa toimiva ratkaisu on soittaa asiakaspalveluun ja vaatia hyvitystä laskuun. Itse sain kuukauden ilmaiseksi. Jos vanhat tallenteet ei tule takaisin ensi kuun alkuun mennessä, niin soitan uudestaan. Ei toimimattomasta palvelusta kuulu maksaa. Tarpeeksi moni, kun soittaa ja vaatii hyvitystä, niin luulisi jossain vaiheessa tajuavan. että pitää korjata virheitään.
  Juha
 • Häiriötiedotteessa mainitaan: "DNA TV:n kaikki tallenteet eivät välttämättä näy selainversiossa (tv.dna.fi) ja Apple iPad-laitteen DNA TV HD -sovelluksessa". Minulla on käytössä Samsungin tabletti eikä kyllä silläkään saa katsottua lokakuuta vanhempia päivityksiä.
  Rouva
 • Ei näykään. Eikä hakutoiminto auta p***an vertaa.
  Maarit
 • Todella sekava ja surkea, entinen oli paljon parempi!
  EL
 • Vanha oli helpompi.
  Esimerkiksi tallenteet:
  Mulla ei oo tarvetta nähdä tulevia tallenteita niin että se vie puolet ruudusta, kun haluan etsiä valmiista tallenteista haluamaani ohjelmaa. Vanha versio toimi tässä paljon paremmin ja helpommin. Näkymä on nyt kummallisen "suuri".
  Ärsyttävää on myös että kaikki maksukanavat joita on hemmetinmoinen määrä ovat oletuksena kaikissa listoissa mukana.
  Kaisa
 • Vanha takaisin tai ainakin rinnalle!!!
  Marko P.
 • Järkevintä olisi pistää uusi versio takaisin betaksi, koska sitä se selkeästi on. Vanhassa oli ongelmansa, muttei mitään verrattuna tämän pakkopäivityksen haasteisiin.

  Vanha takaisin, kunnes saavat korjattua uuden ja mieluusti senkin jälkeen vanha pysyisi uuden rinnalla.
  Mari
 • Miksei läppärin selaimilla enään näe kaikkia tallennettuja ohjelmia? Tuplien siivoaminen on ennen hoitunut näppärästi läppärillä. Muutenkin uusi käyttöliittymä on ala-arvoinen. Ainoa puute edellisessä käyttöliittymässä oli ettei siihen voinut tehdä kansiorakennetta eri ohjelmatyypeille. Ei voi tosin tässä uudessakaan. Jos ainoa mihin koodaajanne ja testaajanne pystyvät on grillipihvi-viestien lähettely, niin kannattaisiko vaihtaa henkilökuntaa.

  Nauhoituksissa ääni laahaa perässä eli tosi raivostuttavaa katsella. Halvalla ei ilmeisesti saa hyvää eli pitänee vaihtaa Elisa Viihteeseen ja maksaa enemmän.

  Ala-arvoista on myös asiakaspalvelu. Kahdeksan asiakaspalvelijaa ja kukaan ei kolmeen päivään "ehdi" vastata mitään kenellekään. Olen tähän asti kehunut DNA-TV:tä, mutta en enään.
  Aikku
 • Ajattelin että en vaan osaa käyttää oikein tätä "hienoa" uutta selainkäyttöliittymää, mutta näköjään muutamalla muullakin kohtalotoverilla on vaikeuksia sulattaa tätä uudistusta.

  Omat huomioni tästä:
  1. Joka välissä, kun siirrytään tallennusryhmien välillä, ladataan tallenteita näytölle uudelleen (turhaan) ja pitkään.
  2. On täysin turhaa näyttää tallenteet ja tulevat tallenteet samalla ruudulla, kun melkeinpä aina haluan ainoastaan selailla olemassaolevia tallenteita. Tulevien tallenteiden selailu ehdottomasti oman valintansa alle ja piiloon.
  3. Tallenteiden poiston kanssa oli ongelmia vielä toissapäivänä, eli ei näyttänyt että olisi löytänyt parin tuhannen leffan kokoelmasta yhtään duplikaattia. Tänään näytti vajaata kolmekymmentä. Jos tallenteita ei pysty järkevästi poistamaan massana, niin palvelun hyödyllisyys on nolla ja siitä on turha maksaa.

  Uudistuksena tämä on käyttäjien kannalta turha ja suorastaan vahingollinen. Ainoa ajatus tässä lienee ollut saada modernimpaa ulkoasua ja lisämyyntiä etusivun kautta aikaiseksi siinä mielestäni kuitenkaan onnistumatta.

  Vanha käyttöliittymä pitäisi ehdottomasti tuoda uuden rinnalle takaisin, jos kantti ei kestä vaihtaa vanhaan kokonaan takaisin.

  Jos ei käyttöliittymää mieti, niin plussiakin on - tärkein ominaisuus minulle, eli tallenteiden toisto Chromecastin kautta telkkarille toimii nykyään jo varsin hyvin.

  Sopimuksen jatkon osalta olen kuitenkin vielä kahden vaiheilla.

  Muiden ohella odotan asiakaspalvelun kommentteja tämän uudistuksen tiimoilta.
  Sampo
 • Moikka,

  Viime viikolla päivitimme DNA TV selainkäyttöliittymän. Samaan aikaan päivitimme DNA TV taustajärjestelmiä.

  Äänen laahaaminen kuvaa jäljessä sekä tallenteiden puuttuminen ovat asioita, jotka johtuivat taustajärjestelmistä. Molemmat viat on nyt korjattu ja siten näitä vikoja ei pitäisi esiintyä. Valitettavasti emme kykene korjaamaan tallenteita, joissa ääni tuli jäljessä, koska vika tapahtui sillä hetkellä kun tallenne muodostettiin.

  DNA TV tallenteiden hallintaa on muutettu. Uusi tapa esittää vanhat ja tulevat tallenteet rinnakkain aiheuttaa selkeästi haittaa, joten tulemme muuttamaan tätä lähiaikoina.

  Tässä keskustelussa on tullut monia hyviä parannusehdotuksia. Kaikki parannusehdotukset on kirjattu ylös.

  Yleisesti suuri kiitos palautteen antaineille, palautetta kyllä luetaan ja DNA TV:ä pyritään kehittämään palautteen suuntaan.

  Terveisin, Ville Partanen / Head of Product Development
  ville partanen
 • Juu älä unta näe :-D :-D
  Marko P.
 • Soitin noin 10min sitten tuonne aspaan ja kysyin että saadaanko tästä jotain hyvityksiä kun ei palvelu ole noin 2viikkoon toiminut kunnolla, vastaus oli että heillä ei ole mitään tietoa ja näin ollen mitään hyvityksiä ei tule. Irtisanoin mokkula liittymäni mutta sitäkään ei voitu tehdä koska aspan mukaan mulla ei sen jälkeen olisi nettiä, meni hermot ja löin luurin kiinni... Seuraavaksi liikkeeseen ja irtisanomaan kaikki dna liittyvät.
  Ranssi
 • Jep jee,hyvin menee dna,olen nyt sitten ollut yhteydessä asiakaspalveluun,,,kahdesti,chattiin kerran ja epäonnistuneita yhteydenottoja toisen saman verran ja tulos,,,,TATTADAA =pyöreä nolla,ei ainuttakaan takaisinsoittoa tai yhteytdenottoa takaisinpäin sad
  Ei oikeen vakuuta tämä dna:n toiminta,ei muuten niin pienimmässäkään määrin,ja itse ongelmalle ei ole tapahtunut mitään,tällainen piittaamaton/ylimielinen asenne dna:lta vanhaa asiakasta kohtaan PISTÄÄ VIT¤¤¤AMAAN ,vatuloinnin suomenennätystäkö tässä koitetaan?
  Hannu t
 • Laitoin eilen kiukkuisen viestin siitä, että en pysty käyttämään palvelua, josta maksa joten vaadin hyvitystä helmikuun laskusta (https://www.dna.fi/yhteystiedot ja siellä Lähetä viesti).

  Äsken sieltä aspasta soitettiin suht aggressiivisena. "Olit laitellut sähköpostia. Sun vaihtoehdot on nyt irtisanoa tää palvelu tai kestää se" -tyyliin.
  Aika yllättävää.
  Ei edes pahoittelua tullut.
  MIelestäni aspan homma on rauhoitella asiakkaita, ja yrittää pitää heidät firman asiakkaina.
  Olen järkyttynyt aspa-henkilön asenteesta.

  Minä, asiakas, jouduin rauhoittelemaan aspatarta, olemaan ystävällinen, ja kertaamaan sekä selittämään, miksi vaadin hyvitystä. Harmitelin sitäkin, että palvelu, johon olen pitkään luottanut, pettää, notta siitä eilinen kiukustuminen.
  Aspa-henkilö puolestaan ei tuntunut pääsevän kiukustaan yli.
  Kiusallista.
  Ei ole minun työni opettaa parempaa asiakaspalvelua, mutta päätin olla kärsivällinen. Yritin ymmärtää. Kysyin, miten edetään yhdessä.

  Lopulta pääsimme yhteisymmärrykseen, että helmikuu hyvitetään minulle eli minun ei tarvitse maksaa siitä mitään.

  Suosittelen siis muillekin turhautuneille vaatimaan hyvitystä laskuun.

  Itseasiassa tämän hyvitysehdotuksen pitäisi tulla DNA tv:n puolelta!
  Pahoitella ja hyvitää. Ihan perusasiakashallintaa.

  Puhelun lopuksi minua vielä muistutettiin, että "ihan omien hermojesi takia kannattaa sitten sanoa irti tämä palvelu".

  Täytyypä pitää tämä neuvo mielessä.
  Delete
 • Hei,

  Tässä on suunnitelma mihin suuntaan olemme kehittämässä tallenteet -näkymää. Siinä on otettu huomioon teidän palautteenne, jossa tulevat tallenteet aiheuttavat päänäkymässä hämmennystä. Uudessa suunnitelmassa ne on laitettu omalle välilehdelle. Myös omiin suosikkeihin pääsisi tätä kautta helpommin.

  Paljon tallentaville tämä toisi myös paljon uusia parannuksia. Sisältö jaoteltaisiin valmiiksi genreittäin esim. urheilu, viihde ja elokuvat olisi selkeämmin erotettavissa toisistaan.

  Sen lisäksi jatkuvista tallenteista syntyisi kokonainen sarjanäkymä ja sitä kautta kokonaiset tuotantokaudet olisi helpommin selattavissa.

  Luonnollisesti korjaamme nyt tuotannossa olevat virheet tallenteiden näkymättömyydestä.

  Terveisin

  Juha Ihalainen (DNA TV:n UX vastaava)  DNA Juha Ihalainen Kehityspäällikkö
 • Mites, onko ajatuksena saada tallennuksien toisto toimimaan webbiversiossa esim. smart-tv:t tai PS4? Livelähetys toimii kyllä.
  Janne
 • 5-6 vuotta vuotta olin elisa viihteen pettynyt tilaaja, sitten päätin siirtää kaikki liittymät dna:lle ja nyt 1,5 vuotta dna:n vastaavien tv-palvelujen käyttäjänä... ei olisi pitänyt vaihtaa. sad

  Vielä puoli vuotta ja pääsen vaihtamaan asiakkuuteni pois tästä "luvataan paljon, paskaa annetaan" -yhtiöstä.. puoli vuotta on vielä 4g kotiveppimikälie sopimusta jäljellä ja sitten vahtuu, muut olen jo vaihtanut pois... Kokeillaan sitten sitä viimeistä mahdollisuutta eli soneraa, jotenkin vaikuttaa että yksikään näistä firmoista ei oikeasti välitä käyttäjäkokemuksesta pätkääkään. Ainoa mitä toivon rahoilleni vastineeksi on että olisi toimiva, selkeä ja helposti kaikilla alustoilla käytettävä systeemi.. Ohimolla jyskyttää jatkuvasti kysymyksiä... miksi wboxin epg:stä ei voi suoraan paina "tallenna" tai miksi sen tallenteet -valikossa ei näy mitkä on jo katsottu tai edes tietoja jaksosta ilman että alkaa kahlaamaan option nappulan takaa tietoja, turhan vaivalloista... mistä näitä haamu-tallenteita oikeen tulee? joka viikko tallenteisiin ilmaantuu kymmenkunta ohjelmaa mitä en edes halua telkkarista katsoa saati tallentaa... äänisynkka liian usein wboxin kautta viturallaan ja selaimen kautta katsottuna kuvanlaatu karmea... mutta nämähän ei tietenkään riitä, nyt menivät ja pilasivat edes jotenkin toimineen web käytön kokonaan, tämä uusihan on ihan... rys... itänaapurin tekele ja lisäksi silkkaa suolistosta ulos tulevaa loppu tuotetta. Puoli vuotta vielä sitten näkemiin.
  Pettynyt asiakas
 • Hienoa, että otatte palautetta vastaan.

  Parannukset, joita aiotte tehdä hämmentävät yhä. Näkymän ei tarvitsisi olla kopio netflixistä, vaan sellainen, josta omat tallenteet löytää helposti joutumatta selaamaan satoja ruudullisia. Värillä ei väliä.

  Paranneltu versio vaikuttaa siltä, että ruudulle saa kerrallaan viisi tallennetta (,joka toki on edistystä tämän hetkiseen). Haluaisin vähintään 20. En nauhoita mitään muuta kuin sarjoja ja elokuvia, joten kategoriat eivät minulle henkilökohtaisesti tuo mitään lisähyötyä. Monille varmaan tuo.

  Tallenteiden nimet voisivat olla pienemmällä ja listattuna entiseen malliin. Valinnat haluaako listan ajan vai aakkosten mukaan kannattaa ehdottomasti pitää. Se on ehkä ainoa hyvä asia tässä uudessa versiossa.

  Jos tallenteen voisi katsoa ponnahdusikkunasta kuten ennen, ei menisi hermot kun pitää palata listaukseen, ja odotella ikuisuus, että tallenteet lataavat.

  Asiakkaille pitäisi antaa automaattisesti hyvitystä tämän uudistuksen aiheuttamista vaikeuksista ja tallenteiden epäonnistumisista.
  Mari
 • Nyt on joo liikaa ongelmia/puutteita tässä palvelussa. Miten typerää onkaan poistaa edes sinnepäin toimiva palvelu kokonaan saatavilta ja korvata se näin keskeneräisellä... Huoh.
  Itselle suurin ongelma on tuo chromecast. Ihan sama mille laitteelleni (Samsungin digiboksi jolla edelleen vanha matkatv sovellusversio, Mac, pc -> chrome/safari) yritän saada "kaukosäädin" toimintoa niin ei puhelin (iPhone5S, iOS 9.3.2) tunnista mitään chromecast laitetta toisin kun ohjeissa väitetään että automaattisesti pitäisi ilmestyä jotain näyttöön?? Että että.. Kaukosäädintä on ikävä. sad Myös vanhaa näkymää selaimessa missä oli ohjelman vieressä tiedot monta jaksoa tms tai onko suosikki tai ylipäätänsä että kaikki tallenteet näkyisivät allekkain ja helposti sai auki listan jaksoista poistumatta näkymästä. Pikaisia korjauksia, pliiiiiis alkaa tila loppua kun ei pysty ohjelmia tarpeeksi vaivattomasti enää katsoa!
  Jade
 • Otattehan huomioon myös seuraavan keskustelun palauttee: https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/dna-tv-paivitys/?

  Tuonne annettua palautetta ei ole vielä huomioitu muilla kommenteilla, kuin sillä, että "asiakkaiden pyynnöstä kaikki muutokset tehty".

  Sieltä poimintana mm. kommentit edelleen vaivaavista bugeista sekä ohjelmaoppaan selaamiseen liittyvästä huononnuksesta:
  1. "Ohjelmistojen selaus huonontui. Miksei voi selata ajanmukaisesti kaikki kanavat eikä kanava kerrallaan?"
  2. "Ihmetystä herättää mm. juurikin edellä mainittu ohjelmatietojen selailu. Miksei enää ole mahdollista selata sekä kanava kerrallaan että ajankohdittain, kuten vanhassa versiossa? Ja miksi ohjelmatiedot tälläkin hetkellä näkyvät vain torstai-iltaan asti? Vanhassa versiossa sai näkyviin 7 päivän ohjelmatiedot ihan kuten tv:n EPG:ssäkin. Toivottavasti tähän ainakin on tulossa muutos!"
  3. "Vanha versio siis takaisin tai edes nykyinen toimimaan kunnolla eli:
   • kaikkien kanavien ohjelmat takaisin yhteen näkymään, nyt joutuu käyttämään päivän ohjelmien etsimiseen tallennusta varten 10 min entisen 1 minuutin sijaan ja silti jää huomaamatta joku ohjelma ja siitä syntyy perheessä poru
   • bugit pois Tallenteet näkymästä, näyttää välillä tyhjää (ei muka mitään tallenteita), näyttää milloin mitäkin ohjelmia Tallenteet-listassa, mm. jättää vanhan haun mukaiset tulokset näkyville, vaikka haun nollannut, joutuu buuttaamaan koko softan eikä silloinkaan aina toimi
   • bugit pois haku-toiminnosta, ei löydä osaa tulevista ohjelmista, vaikka olisi tarkistanut muualta, että ohjelma on tulossa.”
  4. "Miksi on pitänyt päivittää huonompaan? Nyt ei näy aikaisemmalla versiolla tallennetut (muutamat) ohjelmat. Täällä näkyvät olevan tallessa, mutta mobiili näyttää tyhjää tallennetuissa."
  päivittäinen perhestressi by DNA TV since December 2016
 • DNA esitteli suunnitelman sivujen parantamiseksi viisi päivää sitten. Milloinkahan ne mahdollisesti tulevat käyttöön? Voisitteko palauttaa vanhat sivut takaisin siihen asti, että uudet sivut ovat valmiit.
  Aikku
 • Paha sanoa mitään kun omassa Androidissa ei äidinkielen takia koko app enää toimi. Viimeisin päivitys aiheutti sen että ohjelma kaatuu käynnistettäessä.
  Korjatkaa jo PERKELE
  per
 • Pariviikkoa on nyt mennyt ja mitään, ei siis MITÄÄN ole tapahtunut,kuinka vaikeaa on saada rinnakkais-sivu aikaiseksi jonka käyttöliittymä olisi vanhan DNA TV/Boox tv:n kaltainen? Onko  näinkin päivänselvässä asiassa vaivattava kuluttajansuoja-asiamiestä/muita virkaatekeviä ennenkun alkaa jotaan tapahtua?viittiskö joku edes kommentoida DNA:n puolelta mikä on tilanne sad (juu tedän että oikea työnteko ei ole aina kivaa mutta nyt olis hiukan pakko jos meinaatte saada roponi näistäkin "palveluista")
  Hannu t
 • Mitä ihmettä siellä DNA:lla nyt oikein tapahtuu?!?

  Haloo, herätkää jo todellisuuteen ja palauttakaa vanha versio käyttöön! Ei voi kestää näin kauan bugien korjaus!

  Edelleen kaikki jo joulukuussa ilmoittamani bugit korjaamatta, mm.:
  1. Ohjelmien tallennus ei onnistu. Näyttää ensin, että tallennus-painike on aktiivisena, mutta kun käy katsomassa hetken päästä, tallennus ei olekaan päällä. Välillä näyttää jollain perheemme laitteella, ettei tallennus ole päällä, vaikka toisella näyttää, että on. Jos ensin mainitulla painaa tallennusta, tallennus meneekin pois päältä sen ohjelman osalta eli tilanne kääntyy eri laitteilta katsottuna päinvastaisiksi. Ota siinä sitten selvää, onko ohjelma menossa tallennukseen vai ei!
  2. Monesti tallennus ei onnistu millään laitteella, Tallennuspainike "menee pohjaan" ja muuttuu harmaaksi.
  3. Haku ei löydä kaikkia tallennettuja / tallennukseen haluamiaan ohjelmia.
  4. Tallennukset-näkymä on vähän väliä tyhjä kaikilla laitteilla tuntikausia, sovelluksesta uloskirjautuminen ja laitteen uudelleen käynnistys + sovellukseen uudelleen kirjautuminen eivät auta. Kokeiltu joka kerta usealla laitteella.
  5. Kaikkien kanavien ohjelmia ei saa listattua yhteen näkymään. Tämä ei tosin ole bugi, vaan softan käytettävyyden totaalinen huonontaminen siinä samassa, kuin se, että käyttöliittymää on monimutkaistettu vanhasta versiosta huimasti.
  Kaikki ongelmat ilmenevät kaikilla perheen laitteilla, eivät siis ole laitteen käyttisalustasta tai firmisversiosta johtuvia, vaan ihan oikeita ja aitoja bugeja.

  Ja aina vain uusia virheitä sekä puutteita ilmenee!

  Nyt ei tallennu ne ohjelmat, joita laittaa tallennukseen, vaan ihan muita ohjelmia - ja kaiken lisäksi ihan turhia sellaisia - tallentuu niiden tilalle.

  Voin vaan kuvitella miten kamalat oltavat teidän asiakaspalvelun henkilöillä on, kun joutuvat itse tilanteeseen syyttöminä kuunnella jatkuvaa valitusta huonosti hoidetun softapäivityksen vuoksi. Tsemppiä heille! Näistä softa-asioista päättäville puolestaan...noh, en edes kehtaa sanoa mitä!
  päivittäinen perhestressi by DNA TV since December 2016
 • Oppia voisi ottaa myös Ylen Areenasta; haku, ulkonäkö, ohjelmien ryhmittely, viivästetty katselu. Myöskin aikaperustainen deletointi olisi tärkeä; esim deletoi jos aikaa kulunut xxx aikaa- ei deletetoida.

  Areena toimii - DnaTv ei
  Kuukkeli
 • Hei,

  Ei toimi edelleenkään samsung älytelkkarilla nauhoitukset. live lähetys toimii.. mutta sillä tee mitään jos katson telkkarilla dnatv. Onko tietoa miksi juuri nauhoitteet eivät toimi?
  Antti T.
 • Nyt on kulunut jo 12 päivää edellisestä DNA:n vastauksesta tällä palstalla. Sen jälkeen on tullut 11 kommenttia/kysymystä pettyneiltä asiakkailta. Surkeaa asiakaspalvelua. Odottaako DNA, että alamme joukolla irtisanoa palvelua ennenkuin jotain tapahtuu.
  Vanhan sovelluksen palauttaminen ei pitäisi olla vaikeaa edes DNA:lle jos uuden korjatun version tuottaminen tuntuu ylivoimaiselta.
  Aikku
 • Eihän nämä reppanat saa edes selvitettyä sitä, kun en saa heiltä hankitulle boksille ei saa mitään tallennettua.
  Raha kyllä kelpaa, mutta olen jo karsinut palveluita pois. DNA-tv ollut täysi flpoppi, samoin surkea asiakspalvelu. Vois kirjottaa suorempaan mutta olkoon. Erään kerran raivostunut tälle paskapalvelulle. Mutta otan muilta tarjoajilta lisää mitä tarjolla, näin sitä päästään maksavista asiakkaista eroon
  ---
 • Jotain siellä sivustolla vissiin tehdään, kun lisää ongelmia näköjään vaan ilmenee.. Toivottavasti siellä sormet sauhuu, vaikuttaa siltä että muidenkin mielestä tällä alkaa olla aika kiireellinen deadline.

  Siis mobiilisovelluksellahan (iPhonella) about kaikki tuntuu olevan melko hyvin vielä toistaiseksi. About yhtä hyvä kuin vanha. Ei nyt ihan, mutta parhaassa jamassa näistä muista ainakin tähän asti. (Siinä ei tosin stream toiselle laitteelle ei toimi kuten ennen kaukosäädin (BUUUUU), ilmeisesti ei millään tavalla?, en keksi ainakaan enää mitään muuta miten kokeilisin ilman ostettavaa lisälaitetta ja ohjeet nettisivuilla ovat aika heppoiset. Ja itseasiassa nyt tuli just uus bugi vastaan: valitsin pari ohjelmaa poistettavaksi, mutta valitsin sittenkin "peruuta", ja silti ¼, juuri se jonka takia valitsin peruuta (koska olinkin katsonut sitä vain puoleenväliin) poistui, ne jotka olin katsonut loppuun jäivät. Hitto. -_-

  Mutta niin anyways puhelimella näkyy (pääasiassa yleensä) kaikki tallenteet normaalisti (välillä ailahtelee, mutta korjaantuu yleensä kun sammuttaa sovelluksen ja avaa uudestaan), mutta selaimella Dna Tv on tällä hetkellä one hot mess. Aivan katastrofaalisen huono niin monella tavalla. Siis hieno ulkoasu, tyylikäs, kiitos vaan, mutta olis kiva kun se TOIMISI oikeasti, kuten pitää.

  Ja siis tämä on vissiinkin muillakin ollut ongelmana: vaikka puhelimella näkyy ja löytyy tallenteet normaalisti ja pyörivätkin ja kaikkea, niin selaimella kun klikkaa jotain tallennettua ohjelmaa nimestä tai lukumäärästä, niin osassa avautuu sivu jossa lukee " Tallenteita ei löytynyt. Nauhoitettuasi ohjelmia tallenteet ilmestyvät tähän listaan, josta voit katsella niitä milloin haluat  " vaikka juuri edellisellä sivulla olisi lukenut että tallenteita on X-määrä. Ei väliä onko safarilla vai chromella, pc:llä tai Macilla, sama ongelma kaikilla.


  Jade
 • KORJAUSEHDOTUKSIA, mitä näin äkkiseltään keksin:
  (osa myös aiemmin mainittuja, mutta vieläkään ei korjattu)

  1. Kaukosäädin toiminto (ilman mitää maksullisia lisälaitteita) takaisin käyttökelpoiseksi!
  2. Paremmat ohjeet tästä sivustollenne eri laitteille streamaamisesta ja eri tavoilla (jos sellaisia on, nyt ei ole mitään apua ohjeista)
  3. Sovelluksella: Kun painaa sitä peruuta nappia, niin sovellus ei voi SILTI poistaa osaa valituista tallenteista
  4. Aiemmin mainittu: Omien tallenteiden pitäisi näkyä, löytyä ja toimia kaikilla laitteilla, niin haussa että omista tallenteista.

   Selaimen ongelmia (joissa ei ongelmia mobiilisovelluksella):
  5. Aiemmin mainittu: haun jälkeen tallenteille ei näy "poista"-nappia
  6. Aiemmin mainittu: ei näy myöskään kuinka pitkälle ohjelmaa on katsonut
  7. eikä näy onko merkitty tähdellä
  8. tulevia tallennuksia ei pysty poistaa jaksokohtaisesti (kuten sovelluksessa), kun on vain jatkuvan tallennuksen nappi näkyvissä, joten sitä klikkaamalla katkeaa koko ohjelman tallentaminen
  9. Uusi ongelma? Aikaisemmin pystyi klikata uusintojen poistamiseksi nappia joka valitsi poistettavat jaksot ja niitä pystyi muokata, nyt se samainen nappi kysyy suoraan poistetaanko x määrä tallenteita. Not good.
  10. Aiemmin mainittu: tuo ongelma/bugi jossa ohjelmat näyttävät välillä jollain sivulla olevan menossa tallennukseen ja toisella eivät tallennuksessa ollenkaan

  11. Aiemmin mainittu: Random tallenteiden ilmestyminen: välillä on tallentunut jotain ihan ihmeellisiä ohjelmia jatkuvallakin tallennuksella useita jaksoja itsekseen
  12. Sovelluksella: Aloitus sivuksi olisi parempi esim. omat tallenteet heti käynnistettäessä, eikä "suoralähetys" kun kanavia siellä on muutenkin tarjolla heikosti ja pääasiassa ihmiset varmasti katsovat nimenomaan tallenteitaan siellä tai ohjelmaopasta.
  13. Aiemmin mainittu: Ohjelmaoppaassa kaikkien (valittujen) kanavien ohjelmat listattuna allekkain oli mainio, se takaisin ainakin vaihtoehdoksi.
  14. Aiemmin mainittu: Myös erinomainen oli tallenteen aukeaminen ponnahdusikkunaan, jota pystyi siirtelemään ja samalla katsomaan listaa tallenteista taustalla
  15. Selaimella: Ehdottomasti tykkään siitä että uudessa versiossa näkyy kuvaus heti tallenteen alla kokonaisuudessaan, mutta sen voisi laittaa myös ponnahdusikkunaan tai vastaavaan, jos jotkut haluavat enemmän tallenteita näkyviin kerralla
  16. Sovelluksella: Bugi vai puhelimen tallennustila: Kun sovellus kaatuu, olen tuuminut että mahdollisesti johtuu välillä ainakin puhelimen vähäisestä tilasta, ja jos (toivottavasti) kyse on siitä, olisi hyödyllisempää jos sovellus vaikka mielummin pysäyttäisi tallenteen ja ilmoittaisi, että laitteen tila on vähissä käynnistä sovellus uudelleen tai poista tiedostoja toimivuuden parantamiseksi TAI jotain, en tiedä, ihmiset sitten tietäisivät ettei kyse ole ainakaaan sovelluksen bugista?


  Varmaan muitakin ongelmia tässä vielä ilmenee ennen kuin tämä myrsky on ohi. Mutta pääasia, että jotain tapahtuu siellä nyt näiden suhteen ja pistäkäähän vauhtia siellä. Ei ihmiset jaksa odottaa loputtomiin.
  Jade
 • Hei Jade!

  Kiitos kattavasta listasta havaintoja ja kehitysehdotuksia. Laitan nämä DNA TV:n ominaisuuksia koskevat huomiot eteenpäin DNA TV:tä kehittäville tahoille. Osa mainitsemistasi ongelmista on puhtaasti vikoja, jotka ovat meillä selvityksessä ja korjauksen alla.

  Kaukosäädintoiminto on DNA TV:stä poistunut ja kuvan peilaaminen TV-ruudulle onnistuu jatkossa vain Chromecastin tai AppleTV:n avulla.

  Osoitteesta www.dna.fi/tuki-dnatv löytyy kattavat käyttöohjeet DNA TV:lle sekä listaus tuetuista laitteista ja ominaisuuksista. Otamme toki mieluusti palautetta vastaan näidenkin ohjeiden osalta, joten kerro toki, mikäli sinulla tukee mieleen kehitysehdotuksia näihin liittyen.

  Itsestään ilmestyviä tallenteita koskeva vika on viimein saatu korjattua, mutta tämä vaikuttaa sovelluksessa vielä noin viikon verran. Tämän jälkeen satunnaisia tallenteita ei enää ilmesty.

  Suunnitelmissa on, että tulevaisuudessa aloitussivu olisi mahdollista valita itse. Tarkempaa aikataulua tämän ominaisuuden tuotantoonotolle ei vielä valitettavasti ole tiedossa.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Joko syy löytyi miksi ääni laahaa näissä nauhoitteissa. Eihän tämmöistä voi katsoa. Miten asia korjataan. Esimerkiksi voice of finlandia mahdotonta katsoa.
  Mitro
 • Kiitos nopeasta vastauksesta Ida!
  Ikävä kuulla sad Ikävä muutos myös, se oli lempi ominaisuuteni DNA TV:ssä. Saakohan DNA:n kautta jatkossa tilattua Chromecastin edullisempaan hintaan (kaupoissa 40-60€) tämän uuden "yhteistyönne" merkeissä? About kaikki DNA TV-asiakkaathan joutuvat ostamaan erikseen tuon laitteen, jos haluavat ylläpitää vanhan käytännöllisyyden. Voisi olla reilumpi kauppa siten.

  Hinnat ovat muutenkin puskeneet tämän palvelun kohdalla koko ajan vain lisää ja lisää ylös ja ominaisuudet ja toimivuus samalla alas :'D Niin älytöntä että naurattaa, vaikka pitäisi itkettää.
  Jade
 • Pari ehdotusta seuraaviin päivityksiin:
  Ymmärtääkseni yli 2 vuotta vanhat tallennukset poistetaan Dna:n toimesta. Sen takia olisi ihan välttämätöntä, että tallennusten päivämäärissä lukisi myös vuosiluku. Nyt siinä on vaan päivä ja kuukausi.

  Ohjelmaoppaassa ja tallennuksien tiedoissa on päivämäärä väärässä muodossa.
  Myös kuukauden perässä kuuluu olla piste.
  Siis ei näin 14.3
  Vaan näin 14.3.

  Käytän Dna TV:tä läppärillä Chrome-selaimella.
  Kake
 • Kaukosäädintoiminto on DNA TV:stä poistunut ja kuvan peilaaminen TV-ruudulle onnistuu jatkossa vain Chromecastin tai AppleTV:n avulla

  Ette voi olla tosissanne!!
  Marika
 • :-(

  irma
 • Edelleen padilla n 50 randomelokuvaa tuleviin tallenteisiin joka toinen päivä. On siinä poistamista, ellei muista ennakoida.
  Lauri
 • Nyt ne 50 kuvaa tulee pakkosyötöllä joka päivä! Onko lääkettä?
  Lauri
 • Lauri, oletko varma ettei sulla ole jatkuva tallennus päällä elokuville? Eikö muilla laitteilla näy noita "ylimääräisiä" tallenteita?
  Jade
 • Kyllä tännekkin tulee niitä haamutalletuksia kaiken muun lisäksi,täytyy myöntää että alkaa jurppimaan tuo DNA:n aikaansaamattomuus kun kahteen kuukauteen ei ole saatu MITÄÄN aikaiseksi tuon ruman/epäloogisen ja toimimattoman DNA-tv:n parantamiseksi sad
  Hannu t
 • Noita leffoja alkoi yks päivä tallentumaan minullekin. Minulla auttoi kun otin seuraavasta tulossa olevasta leffasta tallennuksen pois. Epäilin itse laittaneeni ne vahingossa tallennukseen, mutta ilmeisesti en jos näitä on muillakin. 

  Olen samaa mieltä Hannu t:n kanssa. Se hyvityksenä saatu DNA-sport ilmaiseksi huhtikuussa on ihan kiva, mutta toimiva systeemi olisi vielä kivempi.

  Tämä palsta taitaa olla tarkoitettu vain asiakkaiden näennäisvaikuttamiseen. Palveluneuvoja on viimeksi kirjoitellut tänne kolme viikkoa sitten.
  Aikku
 • Minulla on myös mystitiä jatkuvia tallenteita. Ne tulevat välillä uudestaan, vaikka kuinka niitä postaa.
  Kuukkeli
 • Mikä ihmeen DNA-sport hyvitys??? Tahtoo tietää lisää!
  Marko P.
 • Sain 15.3. tekstiviestin DNA:lta: Hyvä asiakkaamme, pahoittelemme DNA TV -sovelluksessa ja web-käyttöliittymässä viikonlopun aikana esiintynyttä vikatilannetta. Hyvitykseksi DNA TV:n käyttökatkosta tarjoamme sinulle DNA Sport -kanavapaketin huhtikuun ajaksi veloituksetta käyttöösi. Kanavat näkyvät sinulla automaattisesti 1.4. ja sulkeutuvat 30.4.2017. Terveisin DNA

  Luulin, että tää tuli kaikille DNA-tv:n käyttäjille, mutta ilmeisesti vaan mulle kun valitin suoraan asiakaspalvelijalle et hyvitystä vois antaa kun homma ei pelaa.

  Aikku
 • Hyvitys on annettu automaattisesti kaikille DNA TV -liittymän käyttäjille, jotka yrittivät käyttää palvelua vikatilanteen aikana (11.3. - 12.3.2017)
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Ahaa joku siis DNA:lta seuraa kuitenkin tätä keskustelua,kerroppa IIRO missä mallissa on se viikkoja sitten lupailtu toimiva web-tv käyttöliä?

  Hannu t
 • Hei Hannu!

  DNA TV:tä kehitetään jatkuvasti ja palvelun web käyttöliittymään onkin tulossa parannusta mm. tallennenäkymään tässä arviolta parin viikon sisään
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Onko tämä DNA-sport kanavapaketti mitä kautta katsottavissa? Siis sen DNA nettipalvelun kautta vai ihan suoraan kaapeli-TV:stä? Pitääpä illalla tarkastaa tilanne ja parempi toimia!!
  Marko P.
 • DNA Sport kanavapaketin sisältö löytyy täältä, osa kanavista näkyy vain kaapelissa ja osa kanavista näkyy myös DNA TV sovelluksella.
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Olen tallentanut viimeisen leffan 12.2.2016 ennen tätä kaameaa DNA-tv-uudistusta, mutta huomasin illalla, että minullekin on tallentunut 39 elokuvaa ajalla 25.3-1.4. ja eilen tulevissa tallenteissa oli tallennuksessa kaikkien kanavien kaikki leffat!!! Otin ekasta pois tallennuksen, niin tallennus poistui kymmenistä muistakin!Siis aivan mahtava sovellus, mikä tallentaa automaattisesti pyytämättä ja yllättäen...Kauanko tätä vielä kestää???
  Paula
 • Hei, onko mitään korjausaikataulua aiemmin esittämilleni korjausehdotuksilleni(/pyynnöilleni)? On kiva, että DNA TV on taas pystyssä ja sitä rataa, mutta tosiaan ennen kaatumistakin oli ongelmia ja näitä käytännön ongelmia on vieläkin siis paljon verrattuna entiseen... Oikeastaan en tiedä onko yhtäkään noista kuudestatoista kohdasta vielä korjattu (...ehkä joku on, en ole tosin huomannut)? 
  Että joko siellä luovutettiin vai mikä tilanne? #Turhauttavaa
  Jade
 • Huomio! Matkatv on näköjään päivittyny ja samalla kaikki tulevat ja jatkuvat tallenteet kadonneet. Nopeasti klikkailemaan tallennuksia! (Ellei tähän ole tulossa korjausta vielä dna:n päästä?)
  Jade
 • Ihan täysi paska koko uusi versio. Minusta tuntuu, että olen odottanut riittävän kauan huomatakseni, että mitään parannuksia ei asiaan saada. Helppo se on lupailla vaan, että vikoja korjataan, kun kaiken aikaa ilmestyy uusia ongelmia.

  Vanhan sovelluksen palauttaminen ei pitäisi olla vaikeaa edes DNA:lle jos uuden korjatun version tuottaminen tuntuu ylivoimaiselta.

   Aion lopettaa palvelun tilaamisen, ja kehoitan muitakin harkitsemaan kannattaako todella maksaa näin keskeneräisestä ja huonolaatuisesta palvelusta, kun toimiviakin vaihtoehtoja on tarjolla!
  Ansi
 • Mulla on kyllä toiminut ihan moitteetta tässä kuussa toi Dna Tv / tallennus ainakin omassa suht vähäisessä käytössä ( Chrome nettiselaimella . )  Uus käyttöliittymäkin sopii silmään paremmin eikä isolla ruudulla tarvi säätää ruudun kokoa kuten vanhassa versiossa .

  Varmaan ongelmia tulee sitten enemmän hevi usereille jos on paljon vanhoja tallennuksia ym .
  Saapas 2.0
 • Käytän myös Cromea.

  On tämä uusi versio huomattavasti parempi kuin aiempi. Tosin tämäkin laittoi yhden Criminal mindsin jakson ryhmään dokumentit ja faktat.  ;)

  Elokuvia ei nyt ole tallentunut useampia. Jostain syystä se  pari-kolme kertaa tallensi kaikki mahdolliset elokuvat kun olin yhden laittanut tallennukseen. Kyse ei ollut edes jatkuvasta tallennuksesta.

   Jos huomaa unohtaneensa nauhoituksen ja ohjelma on juuri alkamassa sitä ei voi enää laittaa tallennukseen. Usein kuitenkin alussa tulee mainoksia yms. eli ohjelman ehtisi saada talteen, mutta ei onnistu DNA TV:llä. Elisa viihteessä käsittääkseni on ominaisuus, että jos ohjelman aikana laittaa tallennuksen päälle, niin se tallentaa ohjelman alusta asti.

  Ohjelmaopas on aika sekava ja vielä kun tuon mustan pohjan saisi vaaleammaksi ja tekstit mustalla, niin olisi aika hyvä.

  Vastahan tällä palstalla on kaksi kuukautta kirjoiteltu näistä ongelmista ja nyt on jo näin monta parannusta saatu aikaan. smile
  Joulua odotellessa. Ehkä silloin on jo loputkin bugit ja virhearvioinnit hoidettu.
  Aikku
 • Multa hävisi suurin osa tallenteista. Valittuja elokuvia olin taiten säästänyt myöhemmin katsottavaksi, niin vaan uudistuksen yhteydessä DNA deletoi kaiken. Nythän sinne tallentuu ihan mitä sattuu, ei suinkaan sitä mitä itse laittaa tallentamaan. Sanat eivät riitä kertomaan, miten tympääntynyt olen DNA:n touhuiluun. Jos itse saisin päättää, niin ohjelmistokehityksestä vastaavat johtajat olisivat pihalla & kengänkuva perseessä ennen iltaa. On siinä pörssiyritys, ei tule hyvin menemään.
  tommi
 • Ulkoasu uudistui jälleen - ainakin PC:llä & Chrome-selaimella. Musta väri on kyllä jäljellä, mutta en ole siitä koskaan hermojani menettänytkään. Minulla on tallenteita yli vuoden ajalta tuhansia, jotka näyttäisivät ilokseni olevan kyllä tallella.
  Parasta nyt tässä päivityksessä: nyt tallenteita pystyy hakemaan nimellä, vertailemaan niitä keskenään, katselemaan ja palaamaan takaisin edelliseen toimintoon, sekä tietenkin tuhoamaan tarpeettomia pois vertailun tuloksena.
  Olen tyytyväinen toistaiseksi. Testailu jatkuu, myös mobiilina, kunhan sinne kerkiän.
  Risto
 • Elokuvapakkotallenteet olivat poissa viikon verran. Taas ilmestyi n 50 kpl! Huomasin kummallisuuden: ipadin appsissa tekemäni yksi elokyvatallennus näyttäytyi windows puhelimessa JATKUVANA tallennuksena kategoriassa elokuvat, joka sitten oli myös toteutumassa. Kun puhelimesta poistin 'kaikki jaksot', ne myös hävisivät. virhettä voisi DNA etsiä vaikkapa sieltä. Miksi joku palikka käsittää yksittäisen elokuvan joksikin 'jaksoksi'. Nyt poistan koko windows appsin. Katotaan mitä siitä seuraa. Tuki kyllä soitti: ihmetteli vaan pakkotallennuksia... ihan kun ei olisi koskaan kuullutkaan.
  Lauri
 • Kiitos! Nyt on moni asia parantunut. Uusi versio alkaa näyttää oikeasti hyvältä! ...kuitenkin.. Uusi vika taas noussut, mitä ei yllätyksekseni itseasiassa aikaisemmin ole ollut. Nimittäin tallentuu "tupla"ohjelmia, joista toinen ei ole oikea ohjelma vaan joku muu yleensä ennen tai jälkeen ohjelman oleva ohjelma, mutta esiintyy toisen ohjelman nimellä ja jaksokuvauksella. Menee kinkkiseksi kun pitää tarkistaa kaikki tallennukset, ja poistaa ettei vähäinen jäljellä oleva tila täyty ja olla tarkkana ettei poista väärää Tähän ongelmaan jos seuraavaksi tarttuisi?..
  Jade
 • Päivitin tänään iPhoneen ios 10.3.1:sen, niin huomasin, että kun mulla on tallennukset täynnä (yli 4000h) ja yritin laittaa uutta tallennusta, niin koko dna tv appi kaatui. Aiemmin ei vaan antanut tallentaa ohjelmaa. Tallennus kyllä onnistui kun poistin tarpeeksi ohjelmia kuten ennenkin.
  Marko P.
 • Mihin tulevat tallenteet "valikko" on kadonnut appsista ja pc-versiosta kun katsoo niin mulla on tyhjänä eli ei muka ois tallennuksia tulossa? Ja tarkistin nyt ohjelmaoppaan niin mitään ei muka olisi menossa tallennukseen, siis sellaiset ohjelmat mitkä pitäisi menää.... Mitä helkattia?!? Miten tulevat tallenukset voi kadota itsestään??
  Marko P.
 • Markon viestin jälkeen tarkastin oman tilanteen. Osa jatkuvista tallennuksista näyttäisi olevan menossa tallennukseen, mutta suurin osa ei. Eli ilmeisesti pitää joka päivä käydä tarkastamassa, että onko nauhoitukset kunnossa vai ei. Välillä palvelu toimi jo siedettävästi, mutta taas tuntuu olevan ongelmia harva se päivä. Onko ihan oikeasti niin vaikeeta saada palvelu toimimaan?
  Juha
 • Illalla tein hiukan tutkimusta tuon tulevien tallennusten katoamisen johdosta ja tulin siihen tulokseen, että ilmeisesti sinne on nyt laitettu sellainen ominaisuus, et jos se 4000h täyttyy, niin se poistaa tulevat tallenteet ettei tuo raja ylittyisi... voi perhana... siis kaikki tulevat autotallenteet on kadonneet eli esim. joku sarja kun on jäänyt tauolle, niin aikanaan kun se jatkuu, niin ei mene enää automaattisesti tallenukseen kun kaikki poistui vaan joudun kyttään mitä sarjoja palaa tauolilta... Kyllä minä ihan itse jouduin huolehtimaan ettei tuo 4000h mene pahemmin yli, sillä aina olen jotunut poisteleen ohjelmia jotta saan yksittäisiä tallenuksia menemään eli se ylityksen korjaus tuli hoidettua itseni johdosta jo sen takia. Useamman vuoden ollut itsellä se tilanne, että tietyt sarjat on menneet automaattisesti tallenukseen ja ainoastaan jos on mainostettu uusia sarjoja niin niitä oon sitten lisännyt autotallenukseen... Nyt on kaikki aloitettava alusta! Sanonko, että nyt ottaa kyllä päähän ja rajusti!!!! Sitten huomasin lisää tutkiessa ja poistaessa vanhoja tallenuksia, että siihen on ilmeisesti lisätty myös sellainen ominaisuus, että jos sulla on esim 3990h tallennuksia, niin kun lisäilin tallenuksia uudestaan, niin sitten kun tuo puuttuva 10h tuli täyteen, niin se niinkuin jo edeltäkäsin jotenkin laskee, että niillä tulisi jo se 4000h täyteen ja ei anna lisätä lisää uusia tallennuksia eli mitä helkattia?!? Nyt menee käpy... Nyt korjaatte tämän asian takaisin niinkuin se oli ennen!!!!!!!
  Marko P.
 • On kyllä karmea räpellys tämä nykyinen, päihittää huonoudellaan jo edellisenkin.
  Mitään ei voi muokata ja kaikki yhtä sotkua, automaattiset jaottelut ei toimi eikä varmasti koskaan tule toimimaankaan, tulee oikeen ikävä vanhan palvelutarjoajan ohjelmistoa missä pystyin tekemään omat kansiot ja nimieämään ne ja siirtämään niihin mitä halusi.
  Nyt itselläni montasataa tallennetta ja kaikki ihan sekaisin ja ohjelma käyttökelvoton, vähän kun kaikki olisi vaan heitetty kasaan ja sieltä pitäisi arpoa mikä osuu kohdalle.
  Joni
 • Miksi ei enään voi valita esim. kaikkia Criminal Mindseja? Tuplien poistossa pystyi aina varmistamaan, että ovat oikeasti tuplia. Kun sarjaa halusi katsella, niin näki helposti mikä on vanhin (siis tuotantokausi, ei nauhoitusajankohta) ja pystyi katsomaan tuotantokaudet järjestyksessä. Niitä kun tulee eri kanavilta eri tahtiin.

  Elokuvia tallentaessa pitää aina käydä seuraavana päivänä varmistamassa onko ne jääneet jatkuvaan tallennukseen vaikka olisi vain yhden leffan halunnut tallentaa. Parhaimpana päivänä poistin toistakymmentä turhaa tallennusta. Joka kerta tätäkään ei tapahdu, mutta koskaan ei voi tietää milloin sovellus päättää tallentaa kaikki mahdolliset elokuvat.

  Tuo Jonin ehdottaman omien kansioiden tekemisen ei luulisi olevan ylitsepääsemättömän vaikeaa. Se helpottaisi käyttöä huomattavasti. Ohjelmakategoriointikin on ihan ok, paitsi minulla se edelleenkin väittää yhden Criminal Mindsin olevan Dokumenttia ja faktaa. wink Jos voisi omia kansioita tehdä, niin kategorisointikin olisi turha ominaisuus.

  Nyt olen käyttänyt sovellusta läppärillä ja digiboxilla. Kauhulla odotan kesälomaa ja tuplien poistoa, kun käytössä on tabletti ja känny ja telkkarista ei paljon muuta tulekaan kuin uusintoja.

  Aikku
 • Nyt olisi tarve tekstityksille Yle fem/Teema kanavalla. Olen tosin menettänyt toivoni tamän DnaTV:n suhteen.

  vm
 • Nyt ei jaksa enää taistella, kävin juuri irtisanomassa monivuotisen DNA TV sopimukseni. Viimeinen niitti oli tämä viimeisin "korjaus" päivitys, joka ei enää koonnut sarjoja yhteen ja leffoja yhteen. Nyt kaikki on yhtä sekamelskaa ja tallenteiden hallinta mahdotonta. Lisäksi tulevien sarjojen tallennus ei enää toimi luotettavasti.

  TV-kaistan jälkeen ei kunnollista palveluntarjoajaa ole tähän mennessä vielä löytynyt, mutta tästä alkaen kannan roponi Elisalle. Ei sekään lähelläkään täydellistä ole, mutta on sentään käytettävä, niinkuin tämäkin palvelu ennen tätä uudistusta oli.

  So long and thanks for all the fish..
  Sampo K
 • Yrittikö kukaan tallentaa Einsteinista kertoo dokkaria Neron elämä? Ensimmäisessä nauhoituksessa näin dokkarista 10 viimeistä minuuttia ja loppu nauhoitus jotain muuta. Uusinnassa näin 15 viimeistä minuuttia ja loput jotain ei kiinnostavaa. Ohjelmatiedoista ei myöskään näe mikä jakso on kyseessä. Huomenna tulee taas jakso josta toivon, että se on vielä uusinta ensimmäisestä jaksosta. Jännityksellä odotan joko vihdoinkin näkisin koko jakson alusta loppuun.

  Tämä alkaa olla jo naurettavaa. Kun yksi ongelma saadaan korjattua, niin jokin uusi tulee tilalle. Toivottuja muutoksia ei pystytä toteuttamaan. Maksakaa nyt jo jollekin ulkopuoliselle firmalle sivujen ja käyttöliittymän uudistamisesta jos oma henkilöstönne ei siitä selviä. Kuinka monta liittymän irtisanomista pitää tulla, että tajuatte?

  DNA:n edustaja on viimeksi reagoinut kuukausi sitten tällä sivustolla. Lukevatkohan edes näitä viestejä? :(
  Aikku
 • Jep jep... 13pv sitten mulla katosi kaikki tulevat tallennukset ja eilen illalla huomasin niiden taas kadonneen... WTF? Huomasin asian kun eilen ei ollut mennyt mitään talteen ja seuraavaksi havaitsin, että tulevat tallenteet on "tyhjä". Pari viikkoa sitten epäilin asian johtuvan siitä, että tallennustila olisi tullut täyteen, mutta eilen oli tilaa yli 300h! Eihän tämä nyt voi olla todellista!!! Siis minä maksan tallennusominaisuudesta joka ei edes toimi kunnolla!

  Tämä on jo sellainen asia, että teen uuden aloituksen tästä jos paremmin huomioivat asian eli copy/pastena yllä oleva uutena asiana.
  Marko P.
 • Hei!

  Viimeisimpien tietojen mukaan korjaus jatkuvien tallenteiden ongelmaan on tulossa tänä yönä huoltokatkon aikana, pahoittelut asiasta koituneesta vaivasta
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • En tykkää yhtään tästä uudesta mustasta taustasta, entinen oli parempi. Tallenteita on hävinnyt ja se ärsyttää ihan suunnattomasti, kun ne olivat tietysti juuri ne, joiden ei missään nimessä olisi halunnut häviävän. Lisäksi huomasin tuossa viikonloppuna, että joissakin ohjelmissa ajoitukset olivat pielessä, kun loppuivat kesken.

  Anita
 • Samankaltaisia palautteita tullut 3 kk:n ajalta eikä mitään muutosta ja parannusta ole tapahtunut. Musta tausta on ärsyttävä, mutta se on pienin ongelma.Enää ei näe uusimaan tallenteen kohdalta, kuinka monta samaa ohjelmaa on sen "alla". Ja leffat: suurin osa leffoista on jonkun yhden leffan alla, mutta missä? (sama ongelma kuin yllä)...no kohtahan (30.6.17) sieltä meneekin vanhaksi niin paljon, että poistuvat automaattisesti, joten eipä tarvi sitten enää etsiä ja katsoa.Noin vuosi sitten annoin palautetta, että omissa tallennetuissa ei näy ohjelman kohdalla kuin tallennuspäivämäärä ja -kuukausi, muttei vuotta. Olisihan se varmasti ollut iso asia sinne lisätä, niin olisi helpommin nähnyt, milloin tallenteet tulee poistumaan (30.6.17 tai 2v ajalta).
  Lexa
 • Otettiin vuonna 2013 käyttöön silloinen Welho TV, joka sittemmin muuttui DNA TV:ksi. Todella hämmentävää, että JOKAINEN päivitys on ollut askel kohti huonompaa käyttäjäkokemusta. Meillä käytetään palvelua ainoastaan ohjelmien tallennukseen ja näiden tallenteiden katseluun televisiosta Chromecastin avulla. Itseäni ärsyttää nykyisellään se, että appi olettaa niin paljon ihmisen haluavan katsoa live-tv:tä, että live-tv-näkymä on päätetty valjastaa avausnäkymäksi. Katson live-tv:n mieluiten kuitenkin suoraan televisiosta. Meillä ainakin oletusnäkymän pitäisi olla Tallenteet, että pääsen tekemään sitä, mitä varten palvelu on hommattu, eli tallenteiden katselua. Nyt pitää avata valikko ja valita sieltä Tallenteet. Näpyttelyä siis riittää. Aiemmin oli sentään avausnäkymänä kaikille käyttäjille tasavertainen päävalikko, jotta sai helposti valita mitä haluaa tehdä. Applikaation käyttö on nykyään todella työlästä ja hermoja riipivää, joten sillä on ollut positiivinen vaikutus elämäämme: tulee katsottua telkkaria paljon vähemmän, koska tämän kanssa ilta kuluu pahalla tuulella ollessa.

  Ehdottaisin samaa kuin moni muukin täällä:
  - palauttaisin takaisin: tallenteiden fonttikoon ei tarvitse olla iso, vaan ennemmin sellainen kuin aiemmin, että näkee enemmän tallenteita yhdellä ruudullisella.
  - palauttaisin takaisin: aiemmin Chromecast-yhteys muodostettiin ennen Playn painamista, joka oli huomattavasti loogisempaa kuin nykyinen, kun ensin avataan jakso pyörimään kännykästä ja vasta sitten voidaan muodostaa yhteys Chromecastiin.
  - harkitkaa erillistä applikaatiota meille, jotka emme tarvitse live-kanavia, vaan ainoastaan kännykässä olevan tallenteiden katselumahdollisuuden Chromecastilla. Applikaation nimi voisi olla vaikka DNA TALLENTEET.

  Täälläkin ollaan vuosien asiakkuuden jälkeen todella hilkulla lopettaa käyttö näin huonon käytettävyyden vuoksi. Ainoa syy toistaiseksi pysymiseen on ollut, että kilpailijoilla ei taida olla sen parempaa tarjolla.
  Mikko
 • Jatkuviin tallenteisiin tuli padin 'korjaus' joka POISTI jatkuvan tallennuksen! Jos nyt tallentaa ohjelmaoppaasta, ei jatkuvaa edes tarjota. On klikattava ohjelman tiedot jolloin mahdollisuus tulee näkyviin.Satunnaiset tallennukset jatkuvat, eivät edes näy tulevissa. On jännittävää kun ei tallennekansiota avatessa koskaan tiedä mitä kaikkea sinne on tullut. Yhdellä korjauksella kaksi uutta kummajaista. Höpsis.
  Lauri
 • Se kolmas lisävika melkein unohtui. Aiemmin leffan katsomista pystyi jatkamaan keskeytksen jälkeen. Nyt ne alkaa aina alusta kele.
  Lauri
 • Minulla on tällä kertaa tulevat ja jatkuvat tallennukset ok, mutta tallennettuihin oli ilmestynyt parin viikon ajalta takaisin kaikki nauhoitukseni, jotka olen jo katsonut ja poistanut.

  Ilmeisesti jokaisen huollon ja korjausyrityksen jälkeen tulee jokin uusi ongelma. Eikä edes sama kaikille vaan jokaiselle erilainen.

  DNA:n porukka, lukekaa tämän palstan kommentit ja ehdotukset ja pyytäkää joku ammatti-ihminen tekemään ne, niin saatte varmasti pidettyä entiset asiakkaat ja myös uusia asiakkaita.

  Jos joku löytää jonkin paremman vaihtoehdon DNA TV:lle, niin vinkatkaa. Vaihdan heti.
  Aikku
 • Minä ainakin ostin uuden digiboksin

  kari t
 • Olen jo kaksi kertaa poistanut samoja vanhoja jo katsottuja ohjelmia. Nyt niitä ilmestyi taas tallennettujen listalle. Moneenko kertaan DNA haluaa minun katsovan ne ennen kuin poistuvat kokonaan?

  Leffaa katsellessa minullakin sama ongelma kuin Laurilla. Pitää laittaa minuuttimäärä muistiin missä kohtaa keskeyttää katsomisen, koska leffa alkaa joka kerta alusta jos on välillä keskeyttänyt katsomisen.

  Mikähän uusi vika seuraavaksi ilmenee? sad

  Pitäisiköhän vinkata jollekin lehdelle näistä ongelmista. Asiathan korjaantuvat yleensä nopeasti kun lehdet alkavat niistä kyselemään.
  Aikku
 • Jep,iltapäivälehtien toimittajat vois tehdä hyvän jutun,näistä kaikista DNA ongelmista.DNA TV-sekoilut.Grillikylki,ym,ym..
  Prk... kun kuningaskuluttaja lopetettiin.
  Sinne olis pitänyt saada kerrottua näistä jatkuvista ongelmista ja sekoiluista.
  Miten DNA osaa sössiä ja ryssiä kaikki hommansa.
  Tombstone
 • Reiluinta ja pitkällä tähtäimellä järkevintä DNA:lta olisi olla veloittamatta palvelun tilanneilta asiakkailta tästä toimimattomasta palvelusta siihen saakka, että nämä suuret ongelmat tulevat ratkaistuksi.
  Mikko
 • Osoitekin kertoo että ollaan Beta vaiheessa edelleen ;

  https://tv.dna.fi/beta_html5_testialusta/#/programguide

  Mitä muuta palvelua yleensä myydään keskeneräisenä ? Jos meen kuntosalille ja maksan täyden hinnan niin en halua että sieltä puuttuu vaikka käsipainot kokonaan . Tai että ne painot on välillä siellä mutta katoavat aina silloin tällöin :D
  Saapas 2.0
 • Nyt on sitten minullakin alkanut jatkuvia tallennuksia putoilla pois päältä, kun olen antanut tallennustilani täyttyä liikaa  - sehän on oma vikani, ei siinä mitään. Mutta kyllä jatkuvien tallennusten asetusten pitäisi pysyä muistissa, kun raivaa jälleen tilaa uusille tallennuksille!
  Murrr!
  Risto
 • Ai niin... Jäljellä oleva tallennustilakin voisi tietenkin päivittyä sitä mukaa kun tilaa raivaa.....
  Risto
 • Uusi ilmiö. Nyt on "BBC hoitaa" ilmestyy omiin tallenteisiin viikottain. En ole sitä tilannut, eikä se ole näkynyt tulevissa tallenteissa, aina vaan kuitenkin tallentuu. Mitähän seuraavaksi.
  Lauri
 • Muistutus taas kaikille tätä ketjua seuraaville, että on perjantai. Kun muissa firmoissa lähdetään viikonlopun viettoon, niin viimeinen sammuttaa valot ja laittaa ovet lukkoon. DNA:lla viimeinen lähtijä painaa "sekoita koko paska" -nappia. Eli jälleen lähes kaikki tulevat tallennukset on kadonnut! Kuten kaikki tätä palstaa lukevat (paitsi DNA:n henkilökunta) tietävät, niin ohjelmaopas näyttää androidilla vain kyseisen päivän ohjelmat, niin tallennuksia on hankala laittaa uudestaan. Luonnollisestikaan DNA ei tiedota asiasta mitenkään, saatikka sitten hyvitä asiakkaista, jos ei hyvitykseksi lasketa sitä, kun alkuviikosta joku käy esittämässä pahoittelut ja väittää, että vika on korjattu. Olisin vaihtanut palvelua jo aikoja sitten, mutta katsomattomia tallennuksia on niin paljon, etten ole viitsinyt. Olenkin ratkaissut asian siten, että soitan asiakaspalveluun ja valitan sinne. Tänä vuonna olen saanut kaksi ilmaista kuukautta ja näyttää pahasti siltä, että ensi kuussa pitää soittaa taas. Tallennukset uusin selaimen kautta menemällä tallennetut -valikkoon. Siellä valitsen sarjan uusimman osan, poistan jatkuvan tallennuksen ja laitan sen takaisin. Näin se ilmestyy taas tulevat tallenteet -valikkoon. Toki tämäkin on hidasta ja työlästä, mutta saapahan ainakin tallennukset voimaan myös sellaisista sarjoista, jotka ovat tällä hetkellä tauolla. Laitan tämän saman kirjoituksen pariin eri ketjuun, jos vaikka tavoittaisi mahdollisimman monta maksavaa asiakasta, että jokainen voi taas itse korjata DNA:n virheet.
  Juha
 • Laitetaas tietoa myös siitä, että ilmeisesti DNA sensuroi tätä palstaa jossain määrin, ettei asiakkaat pääse kertomaan ongelmistaan ja auttamaan toisia. Laitoin yläpuolella olevan viestin myös toiseen (paremmin aiheeseen sopivaan) ketjuun, mutta se koko ketju on hävinnyt keskustelupalstalta. Tässä linkki siihen https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/kaikki-jatkuvan-tallennuksen-merkinnat-katosivat-t/ En tiedä onko se poistettu, kun vika on "korjattu" vai miksi, mutta toisaalta tämä kuvastaa hyvin DNA:n asiakkaita halveksivaa käytöstä.
  Juha
 • Pakko oli irtisanoa koko dnatv, koska työpaikan koneella ei live-urheilua pysty enään katsomaan yhtään. Liigan finaaleissa ruudunpäivitys aivan onneton verrattuna entiseen eikä formuloitakaan pystynyt katsomaan. Paska mikä paska.
  Taneli
 • Kuukausi olikin suht rauhallista BBCn pakkotoistokin loppui jollain tempulla. Nyt tallenteita Katso painettaessa kaatuu koko potaska, ei joka ohjelman kohdalla, mutta tietyssä kansiossa. Kansion on järjestelmä luonut, minä en. Kirjoitan tähänkin ketjuun, vaikka harvoin Dna viitsii kommentoida. Dna tvllä ei tee MITÄÄN. Onneksi soppari loppuu jonkun ajan kuluttua. Vaimon Elisaviihde toimii virheittä. Koittakaa otta sieltä oppia jos muuten ette osaa.
  Lauri
 • Nonni. Tallenteiden katsominen telkkarista DNA tv:n appsilla ei taaskaan onnistu. Eikä onnistu myöskään selaimella! Vuodesta 2014 alkaen jatkuvaa piinaa tämän kanssa. Otan maanantaina yhteyttä kuluttajaneuvojaan. Ei voi olla niin, että jokaisen yksittäisen asiakkaan on itse vaadittava oikeuksiaan kun ongelmia on tuhansilla.
  TS
 • Erittäin hyvä! Minäkin aion ottaa yhteyttä kuluttajaneuvojaan ja reklamoida dna:ta toimimattomasta tuotteesta mistä otetaan kuitenkin maksua.
  Meidän pitäisi saada iso porukka kasaan ja yhdessä laittaa luu meitä halveksivan dna:n ahneeseen kurkkuun.
  dna surkein lafka Suomessa
 • Ainoa keino saada jotain tolkkua nykyisestä käyttöliittymästä on joko käyttää androidia tai asentaa android emulaattori tietokoneelle ja käyttää sitä.

  https://tv.dna.fi/html5/#/recordings
  Tämä osoite tietokoneella listaa kaikki tallennukset satojen ohjelmien pötkönä, joten on mahdotonta löytää listaa tallennetuista ohjelmista. Vain yksi pitkä lista missä on kaikki tallenteen päiväjärjestyksessä.

  Seuraava parannus lienee että video sekä kuva poistuu ja kaikki navigointi on tehtävä näppäimistöllä.
  John Doe
 • Huomasin eilen myös saman ongelman kuin Juhalla pari kuukautta sitten eli jatkuvat tallennukset olivat poissa. Ihmettelin kun vain 3-4 eri ohjelmaa tallentui. Ajattelin ensin, että se johtuu kesästä ja sarjat on tauolla, mutta sitten ohjelmaoppaasta (Telkku) huomasin, että pyörivät edelleenkin. Selasin siis koko viikon eteenpäin ja laitoin ne uudelleen. Saas nähdä kauanko pysyvät tällä kertaa. Muuten on yllättävän hyvin toiminut viime aikoina. Suurinta osaa tässä ketjussa toivotuista ominaisuuksista ei ole toteutettu enkä uskalla enää mitään uusia ominaisuuksia pyytääkään koska aina kun lisäävät uuden ominaisuuden niin jokin muu kohta alkaa tökkiä.

  Tämän palstan alussa on edelleenkin 8 palveluneuvojan nimet, mutta palvelua ei täällä kyllä näy. Mikähän heidän toimenkuvansa oikeasti on? Ymmärrän jos ei heti samana päivänä ehditä vastaamaan, mutta kun edellisestä palveluneuvojan kommentista on jo kolme kuukautta, niin vähän ihmettelen tuota nimikettä.

  Aikku
 • @Aikku
  Tämän palstan alussa on edelleenkin 8 palveluneuvojan nimet, mutta palvelua ei täällä kyllä näy. Mikähän heidän toimenkuvansa oikeasti on? Ymmärrän jos ei heti samana päivänä ehditä vastaamaan, mutta kun edellisestä palveluneuvojan kommentista on jo kolme kuukautta, niin vähän ihmettelen tuota nimikettä.

  Samaa miettinyt pitkään.

  paolo
 • Ei voi olla totta.
  Valioliigaa piti katsoa.
  Viasatia pystyy katsomaan TVDNA:ssa n. 1 minuutin, sitten menee pikselimössöksi ja sitten pysähtyy kokonaan
  -ja kun vaihtaa toiselle kanavalle ja taas takaisin, sama juttu

  Win 10, Chrome, uusimmat päivitykset, netin nopeus yli 40mb, koneen tehot riittää varmasti

  -ja kun tietää, että Yle Areena toiminut useampana päivänä MM-kisoja katsellessa moitteettomasti koko illan, niin .... missähän vikaa
  Hannes
 • Taas oli jatkuvia tallennuksia hävinnyt itsestään ja tallennetuissa tallennettuna ohjelmia joita en unissanikaan laittaisi tallennukseen.

  Sain Elisa viihteestä kelvollisen tarjouksen ja vaihdoin tänään siihen. Maksan vähän enemmän, mutta saan enemmän kanavia ja mikä parasta, ei tarvitse menettää hermoja jatkuvasti surkean käyttöliittymän kanssa. Suosittelen. Kannattaa avata viihde Elisan myyntipisteessä. Hyvää palvelua ja saa ilmaisia ekstroja. Asiakaspalvelukin on kohdallaan. Sain myyjän kännynumeron ja voin soittaa suoraan hänelle jos tulee ongelmia. Pahoitteli, että jos palvelee juuri jotain asiakasta niin ei voi heti vastata, mutta soittaa takaisin heti kun vapautuu. DNA:n asiakaspalvelu ei ole vieläkään kommentoinut täällä mitään vaikka useampikin asiakas on sitä kaipaillut.

  Kiitos henkisestä tuesta te muut ongelmista kärsineet. :)
  Aikku

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja kirjoittamasi viesti saattaa näkyä kaikille.
Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti. Lue ehtomme