dna tv uuusin versio

Mikä on dna tv viimeisin versio tietokoneella käytettäessä minulla ei näy viihdekirjasto minun versio on tieokoneessa DNA TV version 2.7.0 DNA Oy © 2018 löytyykö päivitettyä versiota ja miten sen saan cromella ei toimi olen yrittänyt omissa tiedoissa on ********@welho.com  onko sähköpostini olemassa tuolla nimellä ja miten pääsen tutkimaan kun ei ole tietoa salasanasta. Yst.terv. Kari

Kommentit

• Hei Kari!

Huomioithan, että DNA:n tukisivusto on julkinen keskustelupalsta ja kuka tahansa voi lukea viestisi. Älä siis julkaise yhteys- tai asiakastietojasi sillä näitä voidaan käyttää väärin.

Näyttäisi siltä, että käytät vielä vanhaa DNA TV:tä. Uusi DNA TV löytyy osoitteesta https://dnatv.dna.fi/

Kirjautuminen onnistuu joko sähköpostiin lähetettävän linkin kautta tai DNA Tunnuksella.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Täällä on hieno sivusto päivityksiin:

https://www.dna.fi/tuki-dnatv-ja-hubi-paivitykset

mutta ei vaan ole ajantasalla, kuten DNA:lla yleensä.
    Pertti O
  • Ei kai kirjautuminen uuteen DNA TV:n onnistu ihan noin, kuten Ilkka kertoi, ellei DNA ole siirtänyt vanhaa DNA TV:tä uuteen. Muutoin pitää DNA:n kanssa sopia siirrosta uuteen.
    Uudessa DNA TV:ssä käyttäjätunnus ja salasana ovat samat kuin DNA:n Minun Palveluun mentäessä.
    Jos vanha DNA TV on ollut eri sähköpostiosoitteella, saattaa tulla ongelmia.
    PW
  • Mä en taas tajunnut miten tietokoneessa voi olla joku versio "jostain", kyllä sieltä selaimesta tulee sama sivu kaikille? Vai onko kyse jostain sovelluksesta jonnekkin kuitenkin, joka pitäisi päivittää ehkä käyttöjärjestelmä kaupan kautta?

JJJ
  • Liekö tahallista harhaanjohtamista mitä @DNA Ilkka kirjoitti? Käsittämätöntä miten asiakaspalvelu täällä ohjeistaa!
    A-P
  • Tietokoneelle (Windows tai muukaan käyttis) ei ole mitään versiota olemassakaan DNA Tv-sovelluksesta.

Jos aloittajalla on edelleenkin käytössään ns. vanha DNA TV, palvelua voi käyttää selaimella (mieluusti Chrome) tietokoneessa AINOASTAAN osoitteessa:
    https://tv.dna.fi/html5/

Näyttää tosiaan tuon mainitun versionumeron Tilin/Account tiedoissa. Versionumeroa ei liene aikoihin päivitety, koskapa vuosilukukin on 2018. Tokihan asiassa DNA saa syytellä itseään kun sekoitti asiakkaansa jakamalla kahta eri "versiota" tuotteestaan samaan aikaan. Ja DNA jatkaa toopeilua vielä vuoden loppuun saakka, kiitos!
    A-P
  • OK. A-P, sitten on kyse selainversiosta ja siinähän se syykin on kun vanhalle DNA TV:lle ei ole sitä viihdekirjastoa, eli vaatii uuteen siirtymisen asiakaspalvelun kautta, kuten yllä kerrottu.

Uudesta DNA TV:n selainversiosta ei löytynyt mitään versionumeroa, mutta puhelimessa tuo uusi on 1.1.7 ja tämä 2.7.0 on vanhaversio selaimessa. Eli kakkonen onkin ykkönen (vanha versio), vai miten se meni 😀