Dna tv virhekoodi

tvq-pb-101 (5.2.5) kyseinen koodi ilmestyy netflixiin yrittäessäni katsoa lucifer sarjaa, kaikki muut kokeilemani sarjat ja elokuvat toimii. Ainoastaan lucifer ei toimi. Samassa taloudessa muilla laitteilla, läppärillä ja toisen tv n netflix app in kautta toimii. Ainoastaan dna tv hubin kautta ei. Missä vika? 😅

Kommentit

• Tuossa selitys, (mutta ei se kyllä mitään oikein selvitä viasta):

"Jos saat virhekoodin tvq-pb-101 (5.2.5), johon liittyy seuraava ilmoitus:
    Emme voi toistaa tätä nimikettä tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen tai valitse toinen nimike.
    Se viittaa yleensä siihen, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla."
    https://help.netflix.com/fi/node/59709