DNA TV kanavat

Saako dna tv:lla katsottua kaikki peruskanavat ns. on-line ilman nauhoutusta, saako edes dna hubilla. tuolla 6 euron kännykkä sovelluksella ei ainakaan saa? vain yle ja joita subia ja muuta

Pasi Markkanen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Kanavalistaukset löydät osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-dnatv#kanavalistat

Voit katso suoria lähetyksiä DNA TV -mobiilisovelluksella ja selainversiolla seuraavilta kanavilta
    • Yle TV1
    • Yle TV2
    • Yle Teema & Fem
    • Fox
    • Frii
    • TLC
    • National Geographic

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hubilla taitaa onnistua muut peruskanavat paitsi Nelosen kanavat IPTV:n kautta. Tuolla listassa ei näistä Hubin perus IPTV-kanavista lue mitään jostain syystä?
    JJJ
  • IPTV ei kuulu DNA TV:n. Uudessa DNA TV:ssä on kanavan kohdalla punainen laatikko ja siinä teksti "Katso", jos se on suoratoistopalveluna katsottavissa.
    Muita maksuttomia kanavia voi katsoa heti kun on aloittanut niiden tallennuksen.
    PW
  • Hubi tv ei asentunut. Vihreä valo vilkkuu, kaukosäätimessä palaa painettaessa punainen valo, mutta muut näppäimet eivät reakoi mitenkään. Ohjeiden mukaisesti yritetty toimia useampaan kertaan. Kaikki johdot irti ja aloitettu uudestaan, ei löydä DNA laitetta. Internet-yhteys on langaton.
    Kaija N
  • Mikä ei löydä DNA laitetta (hubiako joku ei löydä)?