Dna tv

Miksi dna TV ei toimi puhelimessa eikä kukaan vastaa asiakas palvelussa. Eikä millään tunnuksilla enää löydy dna tiliä kuitenkin maksu menee joka kuukausi
Sanna Elsinen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Sanna!

Lataa puhelimesi sovelluskaupasta uusi DNA TV -sovellus jos et ole vielä tätä tehnyt, jos DNA TV tilauksesi on päivitetty niin vanha sovellus ei enää toimi
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Sinutkin on varmaan siirretty uuteen DNA TV:seen.

Voi olla muukin selitys ongelmalle, mutta tämä tuntuu olevan nyt tämän ajan selitys näihin ongelmiin...
    JJJ
  • On kokeiltu uusikin sovellus, muttei vaan toimi. Dnalta ei saa ketään puhelimeen ja asia ei etene. Pitääkö vaihtaa toiseen operaattoriin?
    Sanna