Dna tv+Cmore kirjautuminen

Hei,

Tilasin eilen dna:n kautta cmore totalin. Dna hubissa kanavat näkyy hienosti kanavapaikoilla, mutta en pääse dna tunnuksilla kirjautumaan cmoreen mobiililla. Kun klikkaa "kirjaudu muilla tunnuksilla" voi valita dna:n, jonka jälkeen tulee musta ruutu eikä kirjautuminen etene. Latasin molemmat äpit uudestaan, sama lopputulos. Miten pääsen mobiililla cmoreen sisälle? Myöskään dna hubin äpin kautta en pääse katsomaan cmore totalia. Mikä avuksi?
Jussi Rounaja Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei Jussi!

  Onko sinulla antenni- vai kaapeliverkon kanavapaketti? Mitä kautta (tai millä kanavapaikoilla) katsot siis kanavien suoria lähetyksiä hubilla?
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Kaapeli, kanavat 50-63.

  Jussi Rounaja
 • Kaapelissa C Moren kanavat sijoittuvat 200-alkuisille kanavapaikoille. Jos sinulla näkyvät kanavat 50-63 kanavapaikoilla niin katsot kanavia silloin IPTV:n eli netin kautta. Asutko siis varmasti DNA:n kaapelitaloudessa?
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Ei voi olla asiakaspalvelu noin kujalla. Jos kerrotaan ,että hubilla katsotaan kanavia, niin ne kanavapaikat on noi ilmoitetut tulee se lähetys sitten mitä kautta lystää...

  Kannataa poistaa välimuisti/tiedot DNA:n sovelluksesta, jos sitten kirjautuminen onnistuisi Cmoreen operaattoritunnuksilla (kirjautuminen menee tuon DNA:n sovelluksen kautta.)
  JJJ
 • Kappas, oli väärä dna tv käytössä (mobiilissa). Sehän ei ole nimellä dna tv, vaan loogisesti uusi dna tv....
  Jussi Rounaja
 • Ei sen kyllä olisi pitänyt kirjautuakkaan sinne vanhaan sovellukseen sisään (ellei siirto ole juuri käynnissä). Erikoista tai sitten et ollut sinne kirjautunutkaan vielä?

  Hubillakin erikoinen juttu, voisi kuvitella, että jossain tilauksessa on ongelmia, jos ei appiin pääse.
  JJJ
 • Nyt on täällä sama vika, ei onnistu kirjautuminen. Pitääkö kuitenkin mennä jotenkin operaattoritunnuksilla? Vai cmore tunnuksilla? Antennitalous ja tilaus C More Total.
  Marko
 • @Marko
  Antennitalouteen saa tunnukset Digitalta, ne on 6kk voimassa. Ei onnistu kirjautuminen DNA:n tunnuksilla siis. (Ellei ole vanha antennitilaus hubille, jolloin Cmoren kanavat näkyy virittimellä. Tllöin en osaa sanoa miten kirjautuminen menee...)
  JJJ
 • Siellä taitaakin olla nyt jotain oikeaa ongelmaa, kun samaan aikaan toinen valitus asiasta:
  https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/c-more-total-suoratoistopalvelu-ei-toimi/
  JJJ
 • "@Marko
  Antennitalouteen saa tunnukset Digitalta, ne on 6kk voimassa. Ei onnistu kirjautuminen DNA:n tunnuksilla siis. (Ellei ole vanha antennitilaus hubille, jolloin Cmoren kanavat näkyy virittimellä. Tllöin en osaa sanoa miten kirjautuminen menee...)"

  Juu tunnarit = koodi tuli kun piti päivittää uuteen DNA versioon hubi. Silloin toimi hyvin, noin 2vko sitten, mutta ilmeisesti tämä uusin marraskuun päivitys on nyt rikkonut jotain?
  Tai sitten on jotain muuta söhlätty. Ja ei tietenkään tuota koodia ole enää missään tallessa, että voisi yrittää sitä syöttää uudelleen 🙁


  Marko
 • Ja nyt toimii taas. Löysin koodin, oli tullut tekstiviestinä 😀
  Kävin C Moren sivuilla tekemässä uudelleen aktivoinnin.
  Marko

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.