Dna tv.n aktivointi ei onnistu

Moi
Tilattu myyntinumerosta dna tv palvelu ja nyt pitäisi aktivoida vaan sanoo että väärä salasana. Vaikka kokeilen saatua pin- koodia,vaihdan itse salasanaa, jne jne

Ei toimi puhelimen sovelluksella eikä läppärillä

mites pitäisi toimia 😀

Manselainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

Oletko siis kokeillut jo aktivoida DNA TV:n tunnuksen täällä?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Moi taas

Olen kokeillut ja koitan kaikkea salasanaa mitä vaihdoin ja laitoin ja pin-koodin minkä teiltä sain.
    Nettisivut tökkii esim. chatpalvelusta sanotaanettä auki 8-20 arkisin ja nyt on arki niin on jo kiinni.

Ja yritin vaihtaa tuota pinkoodia omilla sivuille,sinne pääsen,niin ei vaihda sitäkään junnaa vaan paikoillaan

Onkohan nyt isompia ongelmia tms ?:(
    Manselainen
  • Mitään yleistä vikaa ei ainakaan tällä hetkellä ole tiedossa. Kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme jossa voidaan tarkastaa nuo tunnukset. Tavoitat asiakaspalvelumme kätevästi Oma DNA -sovelluksen chatin kautta.