DNA TV:n cmore ei toimi

DNA TV ei lähde toistamaan mitään cmoren tarjoamasta sisällöstä. Muista kanavapaketeista en tiedä. Olen koittanut toisella selaimella, koittanut uudelleen asentaa DNA TV laajennuksen sekä käynnistänyt selaimen uudestaan.
Missähän mahtaa olla vika?

Kommentit

• Hei Jarkko!

Mitään yleistä vikaa ei tällä hetkellä ole tiedossa. Oliko kyse suorista lähetyksistä vai C Moren ohjelmistokirjastosta? Saatko mahdollisesti jonkin virheilmoituksen?
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Kyse oli C Moren ohjelmakirjastosta.. Ohjelma lataa niin kauan kunnes tulee viesti: "Virhe avatessa ohjelmistoa. Kokeile käynnistää kone tai selain uudestaan."
    Ongelma jatkunut useita päiviä.
  • Tuleeko virheilmoitus  osto-PIN-koodin syöttämisen jälkeen vai missä vaiheessa tarkemmin?
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Syötin PIN-koodin jonka jälkeen ohjelma lähtee ikään kuin lataamaan muttei koskaan lataa sitä, hetken ladattuuaan näytölle tulee virheilmoitus.
  • Toimiiko C More -ohjelmakirjasto puhelimen tai tabletin DNA TV -sovelluksen kautta normaalisti, onko ongelma vain selaimella käytettäessä?
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Sovelluksen kautta toimi normaalisti, puhelimen chromen kautta ei toiminut, joten ongelma on selaimessa.
  • C more sport 1 ja 2 eivät näy hubin kautta meillä mutta tietokoneella näkyy DNA TV kautta?
    MIKSI EI NÄY TELEVISIOSSA??
  • Hei Anne!

Millä tavoin nämä käytännössä eivät näy televisiossa? Löytyvätkö kanavat kuitenkin kanavalistalle? Antavatko kanavat jonkin virheilmoituksen? Näkyvätkö muut tilatut kanavat kuten pitääkin?
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Kanava löytyy kyllä televisiosta mutta kuvaa ei tule, palkissa lukee cmore Sport 1 ja ohjelman nimi ja aikajana näkyy. Tietokoneelta katsottaessa se näkyy?

• Ei tule virhe ilmoitusta ja muut kanavat näkyvät esim. Cmore max
  • Mites tämä minun tapaus? Olisi kiva että minulle tarjotusta palvelusta voisi ohjelmia katsoa.
  • Näin hoidetaan asiakaspalvelu?
  • Hei Jarkko!

DNA TV -selainversio tarvitsee toimiakseen tuon lisäosan, jota ei taida puhelimelle olla ladattavissa. Mobiililaitteella DNA TV toimii sovelluksen kautta, ja tämä sinulla ilmeisesti toimi kuten pitääkin?
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Lisäosan olen ladannut, poistanut, ladannut uudelleen. Ei toimi.
    Puhelimen kautta en halua ohjelmia katsoa.
  • Haluan siis katsoa ohjelmat tietokoneen kautta. Ohjelmat eivät lähde tietokoneella pyörimään..
  • Mikä käyttis koneessa? Windows xxx/ OsX xxxx/ MacOS Sierra esimerkkeinä.
  • Windows 10 64-bit. Selaimena chrome, koitettu myös toistaa muilla selaimilla.
  • Tuleeko tämä virheilmoitus kaikkia C More -ohjelmakirjaston sisältöjä avattaessa? Näkyvätkö suorat lähetykset ja omat tallenteet ongelmitta? Jos sinulla on käytössä muita ohjelmakirjastoja, toimivatko ne normaalisti?
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Suorat lähetykset toimii hyvin, muita ohjelmakirjastoja ei ole.
    Cmore ei toimi.
  • Testasin MacOs Sierralla, ioS 10 luurilla, Android tabletilla ja digiboksilla - näillä toimii. Asensin WIndows 10 systeemit PeeCeeseen ja se on ainoa jossa ei toimi samassa käyttöpaikassa samoilla käyttäjätunnuksilla.

Antaa ehkä olettaa Windowsin Chromen kanssa olevan ongelman. C Moren ohjelmakirjasto pyöritti vain pinkkejä neliöitä. Suorat kanavat toimivat.

Chromea, flashia tai dna-plugaria ei ollut koneelle aiemmin asennettu.

Kunhan vaan testasin. Muuta apua musta ei ole. 😀
  • Soittaisin ehkä vikapalveluun 0800-300500 ja pyytäisin tekemään kanavapaketin valtuutukset uudestaan. Joskus on vähän eri tapauksessa auttanut.
  • hei
    dna tv ei aukea, katson läppärin kautta. eilen toimi mutta nyt ei aukea. missä vika?
    t. kaija

• Hei Kaija, tarkentaisitko hieman että millä tapaa DNA TV ei aukea, koskettaako vika otsikon mukaista C Moren ohjelmakirjastoa?
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Missä vika,,kun ruudulle tulee teksti: heikko signaali?
  • Hei Marja!

Mitä kanavaa yrität katsoa vai saatkio virheilmoituksen kaikilta kanavilta?
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Ja ruutu on pimeä.
  • TV oli jimillä ja siihen tuli tuo teksti,jonka jälkeen ruutu pimeni kaikilla kanavilla.
  • Huhuu,mihin jouduit?
  • Kokeile irroittaa ja kytkeä antennijohto uudelleen.

Jos tästä ei ole apua, olethan yhteydessä maksuttomaan vikapalveluumme numerossa 0800 300 500 niin pääsemme selvittämään ongelmaasi tarkemmin.
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Miksi ette vastaa mitään? Laita edes "moro".
  • Ok
  • Tämä ei ole mitenkään virallinen tai toimiva yhteydenottomuoto. Kannattaa kokeilla Facebookin kautta tai vanhakantaisesti vikapalveluun tai asiakaspalveuun puhelimella. Jos haluaa siis ihan varmasti saada apua ja suoran interaktiivisen yhteyden.
  • EN saa avattua omat tallenteet -sivua
  • Mikä ratkaisuksi kun Cmore ohjelmakirjaston sarjat/leffat tabletilla katsoessa pätkivät koko ajan? 20-30sek välein. Yhtään ohjelmaa ei ole ikinä voinut tuolta katsoa. Käytössä siis DNA TV sovellus. 50m nettiyhteys.
    KAIKKI muut ohjelmapalvelut toimivat oikein, DNA TV tallennukset, Ruutu ja Katsomo.

• Hei Outi!

Olisithan viasta yhteydessä asiakaspalveluumme niin pääsemme selvittämään ongelmaa tarkemmin, kiitos.
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Android tabletti, DNA TV sovellus, 25 Mb juuri testattu datayhteys. Ei onnistu C Moren katsominen. Pätkii koko ajan, n 30 sekunnin välein.

Sama ongelma iPhone 7:lla, jolla välillä tulee lisäksi virheilmoitusta "C More 1-4".

Ihan toivotonta. Mikä vikana??
  • Hei!

Olisithan ongelmasta yhteydessä asiakas- tai vikapalveluumme niin pääsemme tutkimaan tilannetta tarkemmin, kiitos!

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe 8-18
    la 9-16.30

Vikapalvelu - maksuton kaikista liittymistä kotimaassa
    0800 300 500
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Hei.

Asensin juuri Dna hubin paikoilleen. Latasin kanavat laitteeseen mutta mikään kanava ei näy?!
  • Hei, Dna TV ei toimi tietokoneen selaimella eikä puhelimen sovelluksella. Onko joku yleinen vika meneillään? Netti toimii itsellä ainakin muuten.
  • Hei Tanja!

Antaako sovellus tai selain, jonkin virheilmoituksen? Käytäthän DNA TV:tä Chrome-selaimella? Sulje selain välissä ja asenna DNA TV -sovellus kokonaan uudelleen, toistuuko sama tämän jälkeen?
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Ei antanut mitään virheilmoitusta. En käyttänyt Chromea koneella ja se auttoi! Ennen Dna TV on toiminut myös Safarilla ilman ongelmia. Puhelimen sovellus alkoi toimia tässä iltapäivän aikana.
  • Miten löydän cmore kanavan televisioon, on liitetty korttiin
  • @Teija
    Hirveän vaikea tuiollaisilla tiedoilla kenenkään vastata kysymykseen. cmore ei ole mikään yksittäinen kanava, joten kaikkiko Cmoren kanavat on hukassa? Ja onhan kyse nyt antenni tai kaapeli (kumpi?) kanavista eikä C more sovelluksesta?

Löytyykö TV:llä muita maksukanavia?
  • Tarkennatko hieman millä tapaa kanava ei näy? Löytyykö kanava kanavalistalle, onko kyse antenni- vai kaapeli-tv:stä ja saatko virheilmoitusta kanavalta?

DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Ei löydy edes kanavalistalta vaikka pitäisi toimia
  • Moi.

Keksin juuri tabletti ja chromecast ongelmiin yhdenlaisen ratkaisun. Poistin dna tv appin ja sen jälkeen google home appin. Latasin uudestaan dna tv appin. Nyt pelittää dna:n myymässä tabletissa äänikin ja chromecastikin alkoin toistamaan kuvaa ja ääntä.
  • Miksi katselun aikana ruudulle tulee silloin tällöin teksti "ei pääsyä (6)", ei kuitenkaan aiheuta ongelmia, mutta häiritsee katselua?
  • Hei Ilpo!

Yleensä tuo johtuu puuttuvasta linkityksestä. Kannattaa alkuun kokeilla käyttää korttia ja mahdollista kortinlukijaa hetkeksi irti laitteesta. Mikäli ilmoitus edelleen ilmestyy niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jossa tuota voidaan selvittää tarkemmin.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe 8-18
    la 9-16.30
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Mitä tarkoittaa "pääsy evätty (1)" tai (4)?
  • Hei Suvi!

Yleisimpiä virheilmoituksia ja apua kanavien mahdolliseen toimimattomuuteen löydät esim. täältä: https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/yleisimmat-televisiossa-nakyvat-virheilmoitukset-m/ .
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • CMore -appi lakkasi iPadilla kirjautumasta  DNA-tv:stä (uusi) käsin.  Kun avaan DNA-tv:n (uusi) ja valitsen "suoratoistopalvelut" ja klikkaan CMore -kuvaketta, niin CMoren punainen ruutu aukeaa ja tulee ilmoitus "VIRHE kirjautuminen ei onnistunut. Yritä myöhemmin uudelleen".

Yritin monta kertaa uudelleen. Uudelleenkirjauduin DNA-tv:hen, taas sama juttu. Soitin DNA:n neuvontaan. Heppu kyseli kaikenlaista, kaikki pitäisi olla kunnossa ja käski yrittää toisella iPadilla. Kokeilin puhelun jälkeen toisella iPadilla: sama juttu.

CMore appi ei selvästi tunnista DNA-tv:n kirjautumisyritystä. Olen käyttänyt molempia useamman vuoden ja viimeksi 2 viikkoa sitten. Ihan hyvin toimi silloin. Nyt ei toimi - mitään ei ole muutettu tässä välissä. Onko teillä CMOren kanssa joku ongelma?
  • Hei!

Onhan sinulla käytössä uusin sovellusversio DNA TV:stä? Vanhalla versiolla oli ongelmia C Moren toimivuudessa Applen laitteilla, joten tämä saattaa olla syy ongelmaan jos et ole päivittänyt vielä sovellusversiota uuteen.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Päivitin toiseen iPadiin DNA-TV (uusi) apin, Apple Storen mukaan 2 päivää sitten julkiaistuun. Sillä tosiaan lähti CMore appi käyntiin.

Tarkistin sitten tällä iPadilla (DNA-TV päivitetty huhtikuussa) josko CMore tänään käynnistyisi. Ei käynnistynyt. Päivitin sitten tämänkin - ja CMore appi lähti käyntiin.

Appistoressa puhutaan vain iOS 14:n ongelmista chromecastin kanssa. Voisi päivityskuvaukseen lisätä tämän CMore ongelmankin. Minulla on iOS 12.4.

Kiitos toimivasta neuvosta!
  • Mulla on antennin kautta toi cmore total tilaus. Siihen on ainakin kuulunut myös tämä suoratoistopalvelu. Nyt en pääse kuitenkaan esimerkiksi selaimella kirjautumaan lainkaan cmoren sisältöihin. Myöskään uuteen telkkariin en pääse olemassa olevilla tunnuksilla kirjautumaan. Vanhassa telkkarissa cmore sovellus toimii hyvin. Sama juttu kännykässä suoratoisto toimii ongelmitta. Mutta miten saisin tuon paketin näkymään myös selaimessa ja telkkarissa? Väittää että tunnukset väärin jne jne..
  • @masa
    Tarkista nyt että ne tunnukset on varmasti oikein (Ei esim. DNA tunnukset.). 2 laitteessa toimii samaanaikaan Cmore, mutta kyllä itse 4 laitteella käytän sitä sekaisin, yhdellä vain kerrallaan tosin.

Jos tunnukset on varmasti oikein, voit kokeilla kirjautua ulos jostain laitteesta ja sitten sisään toisessa. Tässä tietty vaarana, ettei toimi enää kirjautuminen uudestaan vanhassa laitteessakaan.
  • koitin salasanaa nollata tuolta cmoren sivuilta ja väittää ettei sähköpostia löydy järjestestelmästä...

Koitin myös kirjautu ensin dna-tv:seen ja sieltä kautta avata cmoren, mutta tässäkin tuli vain että Kirjautuminen epäonnistui. Yritä myöhemmin uudelleen.
    Mikäköhän tässä nyt tosiaan on?
  • DNA tunnukset ei tuohon kirjautumiseen liity, korkeintaan sotkee asiaa. DNA:n kautta ostetusta palvelusta, josta lasku tulee Digitalta on varmaan kyse?

Katoppa vielä jollain laitteella millä pääset sisään, mikä siellä omissa tiedoissa on käyttäjätunnuksena (sähköpostina)? 6kk on aina tuo Totalin (antenni tilaus) koodi voimassa, mutta pitäisi uusiutua samoille tunnuksille.

En tiedä edes kuuluuko tuo koodi DNA:n asiakaspalvelun hommiin (voivatko ilman Cmore lähettää koodia) vai Cmoren, ilmeisesti DNA:n, joten kirjautuminen sitten varmaan kanssa heille. Sinne kannattaa soitella, että tekee jotain asialle.

Jos kyse on suoraan ostetusta "Cmore+antenni" tilauksesta, niin sitten en osaa sanoa muutakuin että DNA:han ei liity mitenkään. Tuolta C moren kautta se muuten on sitten nykyään "Total+" tilaus ja hinta sen mukainen:
    "C More Total+ suoratoisto ja AntenniTV -yhteistilaus 39,95 €/kk"
  • Joo liittyy nimenomaan tähän digitan puoleen.