DNA tv:n kanavia

Isäni hankki viime lauantaina Dna tv:n hubeineen kaikkineen. Heillä on langaton yhteys hubiin nettimokkulalla (läppärissä). Saimme systeemin toimimaan muuten mutta kanavat nelonen, Jim ja Liv eivät näy. Ilmoittaa että IPTV EI YHTEYTTÄ tai jotain vastaavaa. Eikö siis DNA TV:n kautta näe näitä kanavia? Hankalaksi menee..
jouni karjalainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Mun tietääkseni Nelonen Median kanavat ei näy lainkaan Dnalla IPTV:n kautta vaan sun pitää kytkeä antennijohto Hubiin. Nelonen Media on aika nihkeä jakamaan kanaviaan IPTV:n kautta, Elisalla ja Teliallakin vaatii niiden oman nettiyhteyden eli kilpailijan netillä eivät heilläkään nuo Nelonen Median kanavat näy IPTV:n eli netin kautta vaan vaatii sen antennijohdon pistorasiaan.
  Jari
 • Hei Jouni!

  DNA TV Hubin kanavalistat voit tarkistaa osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-tv-hubi-kanavalistat. Valitettavasti nämä Nelosen kanavat eivät ole saatavilla IPTV:n kautta.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Nelonen Media on minulle aikoinann kertonut että antavat kanavansa mielellään jakoon ilmaiseksi, ovathan ne "mainosrahoitteisia". Nelonen Media ei kuitenkaan maksa DNA:lle jakelusta - ei syy ole siis Nelonen Mediassa vaan DNA:ssa..

  Mutta siis suomeksi - Nelonen Media ei osallistu DNA:n jakelukanavien kustannuksiin.
  A-P
 • A-P, se on miten kukakin sen tulkitsee. Onko sitten myös Elisa ja Telia ahneita ja syyllisiä siihen että Nelonen Median kanavia ei jaeta IPTV:nä muuta kuin heidän oman netin kautta? Siis Nelonen Mediahan nuo ehdot on sanellut että heidän tv-kanaviaan saa jakaa IPTV:nä VAIN oman nettiyhteyden kautta!

  Otan toisen esimerkin, kaikki muut radiokanavat Suomessa antavat julki suoran streamauslinkin jolloin VLC Playerilla voi kuunnella heidän nettiradiokanaviaan, paitsi ei Nelonen Media! Nelonen Media odottaa kai että heidän nettiradioitaan kuunnellaan Suplan kautta ja voin kokemuksesta sanoa että se Supla on ihan...suoraan sanottuna p*ska! Mielummin kuuntelisin mediasoittimella kuin jostain rupuisesta Suplasta mutta kun Nelonen Media ei niitä linkkejä anna!
  Jari
 • Kiitos Jari. Muuten vinkeistä HV foorumilla tapping12 tai no-link nimimerkeillä. Siellä paremmin ymmärretään ettei toi antenniradia juttu ole välttämättä helppo.

  Taunus
 • @Jari
  Kirjoitin vain sen mitä Nelonen Median Teknologiajohtaja minulle on sähköpostitse kertonut. Tässä ihan tarkalleen: " Tilanne on se että luovutamme kyllä signaalit ko. kanaville vapaasti jaettavaksi. Kanavathan ovat mainosrahoitteisia, joten ei meillä ole syytä rajata jakelua suomen sisällä."

  Ja aikoinaan keskustelin Ylen kanssa heidän HD-kanaviensa jakelusta ja tällöinkin kerrottiin että operaattoreille ei haluta maksaa jakelusta.

  A-P
 • Löysin vielä Ylen tekniikan lähettämän sähköpostin vuodelta 2015 samasta asiasta:
  "Ylen kaikki 4 HDTV-kanavaa ovat tarjolla kaikille jakeluoperaattoreille edelleenjaettavaksi katsojille. Operaattorit päättävät itse mitä HD kanavia he haluavat lähettää. Koska vielä on kyse ns. testijaksosta (HD-antenniverkko ei kata koko maata), niin Yle ei maksa HD jakelusta operaattoreille mitään.
  Tämä vaikuttaa operaattoreiden haluun jakaa Ylen HD signaalia."

  Tuo maininta neljästä kanavasta oli siis aikaa jolloin Teema ja Fem olivat erillisiä kanavia. Todennäköisesti YLE (luetaan me veronmaksajat) joutuu nyt maksamaan jakelusta operaattoreille.


  A-P
 • Joku on nelosella varmaan muuttunut tuon A-P:n saaman viestin jälkeen. Miksi ihmeessä eivät jaa kanavaansa edes omassa ruudussaan ilmaiseksi suorana, siinäpä pulma.

  Kyllä siinä puljussa täytyy olla paljon vikaa, kun kaikilla (isoilla) operaattoreilla on tosiaan jotain poikkeuksia sen kanavien suhteen verrattuna muihin.

  Antennissakaan ei päässyt Digitan kanssa yhteisymmärrykseen HD-kanavasta, vaan se poistui jakelusta päivän varoitusajalla.
  JJJ

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.