Siirry uusimpaan kommenttiin
Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

DNA TV:n ohjelmaoppaassa väärät ohjelmatiedot

Ainakin YLEn ohjelmatiedot ovat väärin ohjelmaoppaassa. Esim. lauantain 3.2. ohjelmat ovat viime lauantain ohjelmia.

Kommentit

 • Moi! Täsmennätkö millaista virhettä täsmälleen ohjelmatiedoista löydät ja mitä kautta niitä katsot? Täällä päässä en havainnut virheitä ohjelmaoppaassa.
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • DNA TV:n ohjelmaoppaassa Yle Teema la 3.2. klo 21.00 Saulin poika (tullut viime lauantaina), Ylen tietojen mukaan tähän aikaan tulee Eläinten vallankumous. Muitakin virheitä ainakin tuona lauantaina. Vika sekä selaimella katsottaessa että sovelluksella luurissa.
 • Virheet näyttäisivät alkavan helmikuun alusta. Koko lauantain ohjelmatiedot ihan puuta heinää ja myös perjantain. Torstaissakin on vääriä ohjelmatietoja.
 • Esimerkki: Torstaina 8.2.2018 klo 21:00 YLE Teema tulee lähettämään ohjelman: "The Magnificent Seven, USA 1960" mutta Windowsilla DNA TV:n ohjelma-oppaasta katsottuna siellä alkaisi ko iltana klo 21:05 ohjelma: "Kino Klassikko: Il postino - posteljooni". Edellä olevat tiedot ovat tuolla tavalla tätä kirjoitettaessa, siis 2018-02-04 klo 11:10:46.

  "posteljooni" on muuten täysin virheellinen suomennos. "Il postino" on ensinnäkin määrätyssä muodossa ja toiseksi "postino" on maskuliini. Oikea käännös olisi esim "Tuo postimies" tai "Se postimies" tai "Tämä postimies". "Il postina" on postia kantava naispuolinen virkamies, Italian kielessä ei ole sukupuoletonta postinkantajaa.
 • Hei TimoA!

  Kiitokset ilmoituksesta! Laitetaan tästä korjauspyyntöä eteenpäin!
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Moikka! Ongelma on nyt saatu korjattua, pahoittelut asiasta koituneesta vaivasta ja kiitos kaikille asiasta ilmoittaneille!
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Maksullisilta kanavilta EPG:stä puuttuu kausi/jakso.

 • Hei!

  Olethan ongelmasta yhteydessä asiakaspalveluumme niin selvitellään tilannetta tarkemmin, kiitos!
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Ainakin tv1:n su 3.6. Ohjelmatiedot ovat väärät. Klo 22 alkaa uusi sarja joka pitäisi saada tallennukseen. Toistaiseksi mitkään toimet eivät ole auttaneet...
 • Ja jatkuvasti puuttuu ohjelmatietoja. Muutenkin aivan surkeatasoinen EPG ja kanavanauha-palvelu TV-Hubissa. Juurikin MTV3 HD:lla kertoo ns. kanavanauha: "Ohjelmatietoja ei ole saatavilla
  Lähetys alkaa klo 20:00"

  EPG:llä kohdassa musta aukko. Samanmoinen reikä tälle iltaa samalla kanavalla klo21:00-22:20.

  YLE TV1:llä (sekä SD että HD-kanava) aina illan viimeinen ohjelma  jatkuu tunnin tai kakis yli sen virallisen ohjelma-ajan. Esimerkiksi tänään klo 23:15 alkaa "Sorjonen" joka sitten jatkuu muka klo 01:30 saakka. Kuitenkin virallisesti "Sorjonen" loppuu klo 00:13.
 • Aiotteko tehdä mitään noille väärille ohjematiedoille ainakin ylen 1:llä????
 • Moi Tulppaani,

  Jos kanavahaku ei korjaa ongelmaa, olisithan asiasta yhteydessä maksuttomaan vikapalveluumme 0800 300 500 niin selvitellään vikaa tarkemmin, kiitos.
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Nyt on aika lähellä etten vaihda ElisaViihteeseen. Ohjelmaoppaan sekoilut ovat jatkuneet jo liian kauan. Katsoin juuri elokuvaa Vantage Point ja tallenne loppui kesken ! Todella ÄRSYTTÄVÄÄ !!! Tallennetieto kertoo että eilen elokuvan tallennus alkoi klo 22.05 ja tallenteen pituus on 1 t 50 min. Syynä on luultavasti Kokovartalomies Ismo, 28 minuuttia elokuvan alussa. Näitä virheitä on tullut aivan liikaa. Välillä tulee ohjelmatieto jostakin elokuvasta kestoltaan 30 ??? (elokuvan oikea pituus onkin noin 2 tuntia) mutta tilalla onkin jokin muu ohjelma jonka kesto on "oikein" se 30 minuuttia ??? Myös ohjelmatietojen puutteellisuus ärsyttää todella paljon. Käytin jatkuvaantallennusta suomalaisen Ratamo sarjan tallennenukseen. Valmiissa tallentennetiedossa oli vain maininta Ratamo eikä muuta. Eriittäin hankal etsiä haluamansa jakson. Minustako tuleva Elisan asiakas.
 • Ei ollut ohjelmaoppaan vika eilinen vaan TV5:sen lätkäpeli esitettiin loppuun ja sen lähetys kesti sen n.25min yliaikaa. Sen takia loppuillan ohjelmisto oli jäljessä. Sama taisi olla edellisellä viikolla, kun jatkoerään mentiin. Ohjelmaopas ei näin nopeisiin muutoksiin osaa reagoida, joten muita apuja pitäisi olla tallennuksessa tälläisessä tapauksessa, niitä vain ei ole.

  Kun ilmaisiltakanavilta ei enää juuri lätkää tule, niin unohtuu nämä ongelmat, ennen nämä oli ihan arkipäivää...

  Muuten toi DNA TV:ssä ja hubissa käytetty epg on kyllä surkein kaikista, tietojen puolesta ohjelmista...
 • Kiitos vastauksestasi. Olin tällä kertaa väärässä, mutta olen kanssasi samaa mieltä egp:n toiminnasta. DNA myy viallista tuotetta jota ei korjaa jatkuvista pyynnöistä huolimatta, eikä myöskään ota asiakkaiden toiveita, esimerkiksi aihepiireitään tallennuskansioiden  luominen..
 • @Jari
  Avauduin tuosta asiasta toissessa ketjussa tälläisen viestin:

  Ville, kun nyt luet taas ketjua, niin Tehkää nyt tolle EPG:lle jotain ihan oikeasti! 

  Juuri kävin tallennukset läpi MTV3:lta yhdestä sarjasta että poistin tuplatallennukset myös muilta kanavilta (ääliö toiminto tämäkin). MTV3 tiedot ohjelmista vaan on ihan järkyttävän suppeat ja jopa turhat. Saman sarjan tiedot vaikka subilta on huomattavasti kattavammat. Ihan saatanallista asiakkaan aliarvioimista, kun joutuu turhaa työtä tekemään, kun ohjelmaoppaassa ei voi olla muuta tietoa, kun yksi sana, yleensä kyllä jakson nimi, mutta kausi numero ym tärkeät puuttuu.

  Imdb tai vastaava auki, että näkee minkä niminen on mikäkin jakso ja sen mukaan poistaa turhia, kun tietää monesko jakso on mikäkin numeroltaan, kuulostaa järkevältä?

  Tai pahimmillaan ohjelmatietona joku yksi kuvaus sarjasta joka on sama kaikissa jaksoissa (Foxilla esim usein näin).

  Ihmetystä herättää, että miksi kaapelin tai antennin kautta MTV3 SD-kanavan ohjelmatiedot on ihan asialliset, mutta DNA TV:n ja HD kanavan ihan perseestä aina. Varmasti häiritsee todella useaa tämä asia, eikä voi olla kovin vaikea korjata...
 • Johon sain vastaukseksi:

  JJJN - Kaikki nuo asiat ovat kyllä tulossa, en vaan sitä kuuluisaa aikataulua voi tähän kirjoitella

  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  27 Maa Ilmoita asiaton sisältö

 • Onpa lapsellisia selityksiä tuotekehitysjohtajalta! Ongelma on jatkunut vuosia. Pitäisi ennemminkin nostaa se istumalihas nojatuolista ja ruveta vaikka itse tarkistamaan päivät ohjelmakuvaukset! Tsiisus!
 • EPG on aktiivisesti mukana keskusteluissa, joten jatketaan vielä, ja toivotaan että seuraava päivitys tekee "ihmeitä" Ilmoitusluonteinen asia: Huomasin että EPG näyttää eri ohjelmatietoa riippuen mistä katsoo. Kanavanauha alaspäin näyttää välillä väärin ( yöohjelmat) mutta onneksi "normaali" EPG on, "up to date". Vika esiintyy lähinnä MTV3 kanavalla. Oma mielipide on kumminkin että "kanavanauha" EPG on parempi, kunhan näkyy oikeat ohjelmat, ohjelmainfo ja jaksotiedot saadaan näkyviin.
 • Kysymys koskien jaksojen ohjelmatietoja.
  Olen tallentanut FOX kanavalta CSI Miami jaksot. Tallennuksessa ohjelmatiedot näyttää ihan väärin. Uusin jakso näyttää jonkun vanhan jakson tiedot. Tiedot ei vastaa jakson tapahtumia. Yleinen ongelma, vai vain meidän hubissa?
 • Dna tv hubin ohjelmatiedoissa ei näy su 1.12.2019 tv1 klo 21.05 alkava Sorjosen uusi kausi. Miksiköhän?
 • Tosiaankin 1.12.2019 on merkitty DNA:n tietoihin urheiluruutu 20.45 - 21.45 ja sen jälkeen 21.45 - 22.05 on ILMEISESTI TAUKO !!!!  ei ohjelmatietoa ! Yle areena tiedon mukaan urheiluruudun kesto on päivittäin 20 min ja tämän mukaan urheiluruudun olisi pitänyt päättyä 21.05 jolloin TV1 kanavalta alkaa Sorjonen päättyen 22.05. Nyt hankala tilanne kun en pysty tallentamaan Sorjosen 3 jaksoa 1/10 Valitettavasti DNA ei halua tehdä asialle mitään. On kuulemma ulkopuolisen osapuolen toimittamaa ohjelmatietoa. Tosin nyt on 4 päivää aikaa korjaata virhe.
 • Keskiviikkona 4.3.2020 TLC-kanavalla alkaa klo 22.00 kaikkien muiden tv-oppaiden mukaan Satakiloiset siskot - ohjelma, mutta DNA:lla lukee 21.55 Tuhatkiloinen perhe. Eli uutuussarjaa ei saa laitettua tallennukseen, koska DNA ei sitä tunnista. Onko sinne lipsahtanut väärän päivän tai viikon ohjelmatiedot?
  Äitin puolesta ihmettelen
 • Tämä DNA-tv/TV-Hubi EPG on ihan vitsi!!!!

  Ei voi käsittää että DNA ei käytä ohjelmatietoja joita välittää kaapelissa tavallisiin televisioihin. Jostakin kehitetään ihan erilliset ohjelmatiedot TV-hubille/DNA-Tv:lle.

  MAKSAA, MAKSAA, MAKSAA!
  Ja ohjelmatiedot ovat ihan täyttä P**KAA!


  A-P
 • Halvalla kun saa => niin hintalaatusuhde ratkaisee (selainversioissa) ?

  Elisa Viihde ilmaiset ohjelmat:  11,90 euroa
  -käyttöliittymä selkeä ja helppokäyttöinen
  -ilmaisia elokuvia lapsille ja aikuisille paljon
  -ilmaisia sarjoja lapsille ja aikuisille paljon
  -ym
  Plussat  =>  Ohjelmaopas toimii oikein !

  DnaTV ilmaiset ohjelmat: 6,90 euroa ja keskittämisedulla todella halpa 3.90
  -käyttöliittymä selkeä toisin osittain toimimaton,
  kategoriat eivät toimi; dokumentit, lapset urheilu jne
  -ei ilmaisia elokuvia lapsille tai aikuisille
  -ei ilmaisia sarjoja lapsille tai aikuisille (yksi NatGeo kanava per kuukausi ?)
  Miinukset  =>  Ohjelmaopas toimii puutteellisesti + jopa täysin väärin tiedoin + ohjelmaopas aukeaa useimmin tyhjänä ekalla kerralla !
  Itselle vastataan tullut ongelma: Kahtena kautena Dna-tuki on yrittänyt poistaa minulta jatkuvantalleenteen JuniorMasterChefSuomi SIINÄ ONNISTUMATTA ! Nyt kolmantena kautena poistelen itse. Siis täpän poisto kohdasta tallenna jatkuvasti ei auta.

  Muut maksulliset toiminnot ovat lähes samanlaiset molemmissa selainliittymissä niin hinnoiltaan kuin laaduiltaan,
  Myös täysipaketti TV-paketti: modeemi, digoboksi, nettiliittymineen ovat samanhintaiset 39,90 euroa.

  Näkymät telkkarissa ovat samat, hinnat erilaiset, toisessa on jopa toiminnallisia vikoja, mutta päätös on itsellä. Minulle tärkeintä on että voin käyttää kännykällä telkkaria CromeCastin kauttaa missä ja milloin vain, vaikkapa mökillä.

  t. spatos
  Jari Seppälä
 • Heipsan,
  Minulla on (vanha v1.0.36) DNA-TV hubi kaapeliverkossa. Olen lukenut palstalta näitä kommentteja tämän hubin erilaisista ongelmista. Minulla on nyt syntynyt jo vahva kuva, että useita ongelmia DNA ei pysty korjaamaan. On jatkuvasti samoista ongelmista kirjoitettu tällä palstalla jo v2018 alkaen ja niitä on edelleen v2020. Laitan tähän viimeisimmät omat havainnot:
  - Ohjelmatiedot usein virheellisiä (varsin usein Ylen kanavilla) YleFEM 8.4. Tanskalainen Maajussi oli tallennukseen laitettu,> Tallennuksen katsottua sisälti se Milanon naisten paratiisi ohjelman.(kuva liitteenä) DNA-TV hubin EPG:n ei voi luottaa. Tällekin pitäisi oikeasti saada korjaavat toimenpiteet.
  - Tallennuksista puuttuu tekstitys ja suomenkielinen selostus (Yle TV1)
  esim: 28.3. TV1 Avara luonto: Ihmeellinen Australia
  9.4 TV1 Ulkolinja: Kuka pelkää Huaweita
  - Jatkuva tallennus verkkoon toiminne: Tallentaa kaikki uusinnat ja vielä kaikilta eri rinnakaiskanaviltakin mikäli ko. ohjelma sielläkin esitetään.
  > voisiko tähän ohjelman jatkuva tallennus valintaan saada esim. lisävalinnan viikoittain /päivittäin ja koskemaan vain valittua ohjelmakanavaa. ? Tämmöiset toiminnat on ollut jo vanhoissa digiboxeissakin vuosia (Toimii ainakin WBox HD2)

  Onkohan Uudessa DNA-TV hubissa näitä ongelmia saatu mahdollisesti poistettua ?

  Odottavan aika on pitkä....


  Jorma
 • Milanon naisten paratiisista on todettava, että sen alkamisaika on vaihdellut ohjelmatiedoissa 15.36-16.40 välillä. Mainitsemasi Milanon ohjelma-aika oli kyllä normaali klo 16.00, mutta Korona uutislähetyksen takia se alkoi huomattavasti paljon myöhemmin. Jos sen haluaa katsoa ajallaan, kannattaa turvautua YLE Arenaan.
  PW

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.