DNA TV:n suosikit hukassa

Mihinkäs DNA TV:n selainsovelluksen (Chrome) Suosikit ovat kadonneet? Painike kyllä löytyy mutta lista on tyhjää täynnä.

Androidsovelluksella Suosikit saa esiin Vuokraamon kautta mutta sielläkin näkyy vain listan alkupää eli osa listalle laitetuista elokuvista.

Kommentit

• Hei Mika!

Tällä hetkellä ei ainakaan mitään yleistä vikaa ole joka koskisi Suosikit -listausta. Täällä näyttäisi myös toimivan normaalisti selaimen kautta. Otathan yhteyttä asiakaspalvelumme vikapäivystykseen numerossa 0800 300 500 jossa voidaan tutkia tätä tarkemmin ettei vika jää esim. sinun DNA TV -tunnuksiin. Kiitos!
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Mites ne suosikit nyt merkataan?
    ..en osannu :-(
    .
  • Suosikkeja ei kaiketi voi merkata enää muista kuin Viihdekirjaston leffoista. Ainakaan en löytänyt enää namikkaa, jolla omia tallenteita saisi Suosikkeihin.
    Mika