DNA TV:n tallennustapa

Miten DNA TV toistuva tallennus toimi YLE Fem/Teema kanavalla arkipäivinä, kun ohjelmasta ei esitetä uusintoja eikä sitä esitetä muilla YLE:n kanavilla, mutta ohjelman alkamisaika on toistaiseksi vaihdellut 25 min rajoissa?
Tallentuuko kukin jakso kokonaan niin, että se alkaa ohjelmatietojen mukaisena aikana?
Tallentuuko samalla muita ohjelmia satunnaisesti?

Kommentit

• Häh, Tallentuu nimenmukaan esitysajasta riippumatta kokonaan ja kaikilta kanavilta jolta esitetään. Tallentuu tietysti myös muut samalla nimellä alkavat ohjelmat, niinkuin DNA:lla on aina ollut?

Vai mitäs tarkoitit 😀
    JJJ
  • Tarkoitatko, että DNA TV:n tallennus perustuu ohjelman nimeen (nimihaku), eikä siihen kanavaan ja kelloaikaan, joka on ohjelmatiedoissa tallennuksen asetushetkellä?
    Oma kokemukseni on vain yksittäistallennuksista.
    Tosi omituista, että ao. ohjelma alkoi tänään klo 16.20, huomenna klo 16.00 ja ylihuomenna klo 15.55. Miksiköhän YLE tällaista harrastaa?
    PW
  • Joo kyllä, jos kyse pilvitallenteista. Niitä ei ajan mukaan edes saa ajastettua.

Pelkästään tiettymäärä alkukirjaimia merkitsee, mitä tallentuu. En tarkkaan tiedä monta, olisiko joku 5 kpl? Todella typerää kaikenlisäksi, ettei edes kanavakohtaisesti voi asentaa tallennusta.